Izvinjavam se na off topicu, a ujedno i pitam moderatora, postoji li tema ovde na forumu, Paramount+? Pokušavao sam da nađem i nikako ne uspevam, a ne znam smem li da otvorim novi topic sa tim imenom, pošto servis nije zvanično dostupan ovde.
Elem, vidim da se ovde piše o mogućem dolasku F1 na Paramount+, pa sam hteo da podelim jednu novost kod njih, a to su UEFA takmičenja, od sada i u multi view, za početak samo na desktopu, bilo koje 4 utakmice se mogu izabrati. Očekuje se da se u narednim mesecima prošire i broj događaja (sport, filmovi, serije, live tv), kao i broj uređaja. Tako da ako F1 dođe, eto šanse i za multi view, kao što je sad moguće napraviti i na espn+... main feed, driver cam, live timing...
Evo koja sličica nakon mečeva LŠ, studijski program. Tokom prvog kola naravno nema šta da se bira, kad imaju samo 4 meča od 21h, ubaciš sve.

Jedva čekam start LE i LK, kao i nastavak LŠ, sa većim brojem mečeva, pa lepo multi na desktopu, plus još jedna na apple tv. A naravno, čeka se i glavna premija, da i na apple tv omoguće multi view, to će biti bomba.
Inače, zanimljivo da me je 2 godine zezalo, nikako nisam mogao da gledam Paramount direktno baš preko njihove app i sajta, nego sam morao kao add-on na Prime video, mnogo skuplje... večeras rešio da probam opet i iskoristim popust koji traje do sutra i uspelo je, tako da otkazujem preko Prime gde postoji samo mesečna opcija (pretplata) za Paramount, ne i godišnja . Uz to, multi view je dostupan samo direktno preko Paramount sajta, dok na Prime nema.
Još jednom, molim moderatora, da ako smatra da treba i može, otvori Paramount temu i prebaci ovo. Ili eventualno dozvoli mene da prekopiram sve ovo, pre nego što izbriše ovde.
Hvala.