Šta je novo?

F1TV Premium

Za Samsung TV nema ali za android TV ima. Ja gledam na Mi sticku 4k i max je 1080 na njemu. Aplikacija ,za sada, radi dobro iako ima jako loše ocene na storu. Ograničena je na 1080p, nema multi prenos, ostalo je tu.
Jesi probao ovo?

Jesi probao ovo?
Isprobao na kompu, pustio sam neke snimke trka i kvalifikacija, bitrate za 1080p je 5 Mbps (na F1TV aplikaciji na TV-u je 6 Mbps za live streamove, a oko 10 Mbps za snimke). Inače smanjili su bitrate za 1080p live streamove kad su uveli 4K u ponudu. 😡

Na AppleTV 4K radi sve perfektno za sada.Samo da potvrdim.Verovatno ce u narednom periodu peglati i za Anfroid, morace ako hoce big bucks :) .

Ti si peti, evo ja šesti.
To je to, mislim, ako su svi i dalje za.

F1 stize i na Paramount Plus, pa za sve vas koji koristite VPN mozda je to i bolja opcija.

na Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Paramount+) piše da je dostupno u sledećim državama/delovima sveta: Australia, Austria, Brazil, Canada, France, German-speaking Switzerland, Germany, Ireland, Italy, Japan, Latin America, United Kingdom, and United States

I ja sam zainteresovan, ako neko odustane ili ako se bude pravila nova grupa

@musicman to je lista za TV stanice, ne i za striming servise

Ali na Paramount Plus ne stiže F1 niti oni imaju prava na njega. Napisao sam da su imali ugovor za marketing.

Može link gdje piše da F1 dolazi na Paramount Plus?

Veće su šanse da dođe na Netflix! 😉

AI kaže:

Paramount Plus nije platforma na kojoj možeš gledati prijenose Formule 1 uživo ili na zahtjev. Iako Paramount+ ima službeno partnerstvo s Formulom 1, to partnerstvo je promotivnog karaktera i uključuje brendiranje, prisutnost u Fan Zone područjima na utrkama i marketinške aktivnosti, ali ne i prava na prijenos samih utrka.

U službenoj najavi, Paramount+ je postao "službeni partner" Formule 1, što znači da će njihovi sadržaji i brend biti vidljivi na stazama i u promotivnim materijalima, ali ne i da će F1 utrke biti dostupne za streaming na toj platformi. Pregled sportskog sadržaja na Paramount+ za svibanj 2025. također ne navodi Formulu 1, već druge sportove poput UEFA Lige prvaka i PGA Championshipa.

Za gledanje F1 utrka u 2025. godini, i dalje su glavne opcije F1 TV, Sport Klub (u regiji), ESPN (u SAD-u), te druge lokalne sportske platforme, ovisno o zemlji. F1 TV ostaje najpouzdanija streaming opcija za globalnu publiku koja želi direktan pristup svim trenucima Formule 1.

Dakle, iako je Paramount+ partner Formule 1, F1 prijenosi nisu dostupni na toj platformi niti postoje najave da će biti u dogledno vrijeme. Za praćenje utrka koristi F1 TV ili lokalne sportske kanale.
Zašto mislite da imam krive informacije?

Poslednja izmena:
Ne znam čemu nagađanja. Ako dobijemo konkretnu ponudu za prenose F1 na Paramount+ onda možemo da vidimo šta je bolje, ali teško da će biti bolji dil od F1TV Premium pretplate koja se deli na 6. Imaš celu sezonu za 1800 dinara.

Pa nemamo trenutno ni konkretan link gdje je to najavljeno, samo post od jednog člana!

Vrh Dno