Šta je novo?

F1 Challenge modovi

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
E a kako se zove onaj mod za F1 challenge 99-02, sto svi pricaju, meni je ta formula odlicna, a koja je fora sa tim modom, sta, umesto formula skinovi od kola, ne kapiram...??

Boris Lozac je napisao(la):
E a kako se zove onaj mod za F1 challenge 99-02, sto svi pricaju, meni je ta formula odlicna, a koja je fora sa tim modom, sta, umesto formula skinovi od kola, ne kapiram...??

Pogledaj malo po starijim threadovima. Za F1C ima vise modova, popularni su:

ETCC 2003 (automobili do 200ccm, Alfa,BMW,Seat,...)
DTM 2002 (nemacki sampionat turistickih masina)
SCC (ovde imas svega i svacega, GT, GTS ,uglavnom jace zverke )
JGTC (japanske masine)

Imas spisak na http://www.bhmotorsports.com/F1C/mods

Ne radi se o skinovima vec o novim modelima sa novom fizikom. Od igre se koristi samo engine i eventualno staze. Sa nekim modovima dolaze i nove staze.

Ok, hvala, ali su ogromni za download... jel moze negde u BG da se kupi na disku vec download-ovani Modovi...?

I da, meni F1 99-02 nije instaliran, nego je prekopiran od druga, znaci sve je isto kao kad je instaliran, ali ga nisam instalirao, znaci prekopirao od njega ceo folder i radi mi igra...
Da li ce mi ti modovi raditi.?

Postovi split-ovani iz thread-a o Richard Burns Rally-u, ovo je potpuno druga tema...

Hvala Drapin, ovako je mnogo bolje...
Mnogo sam se sad izlozio na ove modove za F1, znaci instaliram neki od ovih modova, recimo ETCC 2003, i onda mogu da skidam skinove, staze, gume, i samo i stavljam u taj mod...
Ako je tako, onda je extra stvarno...
Kakva je fizika, jel bolja od LFS??, LFS je odlican, igro sam je duze vreme, pravio skinove, ali me je smorila ona staza u demo-u, posto nemam full verziju....

Ok, hvala, ali su ogromni za download... jel moze negde u BG da se kupi na disku vec download-ovani Modovi...?
Moze i meni na pm.

Nemanja je napisao(la):
Moze i meni na pm.

Nema potrebe za PM-om i nekom konspiracijom :d ...svi modovi su delo amaterskih grupa i pojedinaca i potpuno su free, tako da je i njihova distribucija slobodna.

Ima nas ovde, jedna mala zajednica koja koristi mnogo te modove, vozimo i online i LAN, organizujemo lige itd, uglavnom ih imamo sve, neko ce vec da se javi za neki dogovor ( ..."imamo coveka" :D i u Novom Sadu ako ti to vise odgovara ).

Detaljni opisi svih modova: http://www.f1simlinks.net/mods/mods_f1c.htm

Staze su jedinstvene za F1C i sve modove. Ponekad je potrebno malo editovanje par text fajlova da bi radile u pojedinom modu. Spisak i download velike vecine postojecih staza ovde: http://www.pumams.com/download/tracksdownload.asp

F1C u principu ne mora bas da se instalira, moze da radi tako prekopiran. To dozvoljava i vise F1C foldera na istom drajvu, samo sa razlicitim imenima. Iako neograniceni broj modova moze da se instalira zajedno u jedan folder, mozes ako imas mnogo mesta na hardu, da kopiras tako cistu F1C instalaciju koliko hoces puta i svaki mod instaliras u poseban folder.

Mod je uglavnom kao nova voznja, znaci pokrece se svojim shortcut-om, imao svoj intro, svoj meni, naravno drugaciju i novu fiziku, zvukove motora, sve novo. Uglavnom mogu da se skinu i dodatni skinovi i modeli, mada je to cesto i nepotrebno, na primer SCC ima oko 150 automobila, gde ces vise...

Poslednja izmena:
Odlicno!! Hvala.... samo jos da nabavim modove.... ;)

Borise doji i uclani se na sajt www.nacionalnaklasa.com tamo ces saznati sve o o nasoj ligi u kojoj smo vozili jedan od modova za F1(ETCC),i potrazi dva najveca thread u ovoj sobi sa po 300 i 600postova gde smo komentraisali istu.

Svi koji vole voznje i zanima onoline i LAN trkanje neka nam se jave,sto zbog modova,sto zbog zajedenickog trkanja

Poslednja izmena:
Ako neko zna nekoga ko prodaje ove modove na CD-u, znaci ovaj ETCC 2003, 2002, BTCC i tako te bolje, neka kaze, ne znam kako da ih nabavim, ogromni su za moj modem.. ;)

Ako neko zna nekoga ko prodaje ove modove na CD-u, znaci ovaj ETCC 2003, 2002, BTCC i tako te bolje, neka kaze, ne znam kako da ih nabavim, ogromni su za moj modem.. ;)
ZLATNO PRAVILO: Niko ne sme da ti proda te modove,kaka je to nacin bre :mad:

Neko ce ti od nas iz ekipe narezati na CD-ove te modove,a ti ponesi isto toliko praznih,smesak na faci :d ,i litar dva neke sokancije :wave:

OK, ja donosim dva litra SHOKATE :bottle: a neko od vas dva CD-a sa modovima....(ETCC 2003, ili 2002, BMW-s, DTM, BTCC itd...)
Ali to bi bilo odlicno, ako nekom nije cimanje, znaci negde da se nadjemo u centru ovih dana, da se razmenimo, bio bih mnogo zahvalan...
Ja cu uz Shokatu da vam donesem i exkluzivu, Severina Home video, siguran sam da niko nije gledao... :smoke:

Neka mi se "covek iz Novog sada" javi posto sam i ja zainteresovan za modove.
Pozdrav!

vidard je napisao(la):
Neka mi se "covek iz Novog sada" javi posto sam i ja zainteresovan za modove.
Pozdrav!

Borise videcu ja da ti snimi,ali sam u guzvi ovih dana ,ne zameri ako ne stignem pre sledece nedelje.
Ako je Severina ona od 40min,rezem diskove sutra :d

Kizo javi se sugradjaninu vidardu da mu recnes diskove

A ja bih mogao da se "ogrebem" od Davida! ;)

Calibra 4WD je napisao(la):
Borise videcu ja da ti snimi,ali sam u guzvi ovih dana ,ne zameri ako ne stignem pre sledece nedelje.
Ako je Severina ona od 40min,rezem diskove sutra :d

Nije, "obicna" je Severina...... :d
Ali imam dobre "18+" naslove, ako te zanima..... :-devil-: narezacu ti, i naravno dobijas i prazne diskove za modove...
A reci mi, sta od modova imas, jel imas onaj ETCC Evolution, ili 2003, to bi bilo extra, neki mod sa BMW-ovima, M3 challenge ili tako nesto, BTCC, itd, nesto sto je po tebi najbolje, i ovo sto sam pomenuo..., znaci neka dva tri diska, ne znam koliko zauzima...
aj pa se cujemo...

Pih, pa taj snimak ima i moja baba! :D

Borise, od modova imamo ETCC Evolution, SCC (najbolji trenutno), Mini Chalange, Prototype C...To imamo, koliko znam, ja i Calibra a drugi momci imaju njih jos - mada su ti ovi najzanimljiviji...
inace cisto da ne bude zabune - ovo nisu modovi nalik FPS igrama (tipa nova oruzija kampanje i to) ovo su HardCore voznje - koje se mozda poklonicima NFS-a nebi bas svidele.... Setovanje vozila kao primarna stavka za postizanje dobrog vremena, doobro poznavanje kola i vestine voznje, zadnji pogon....
ajde javi se tu sam i ja za rezanje...

Kako stoje stvari sa online igranjem??Kakav je ping npr sa ISDN??

OK,nasao sam,ali je bas komplikovano za download.

BitrAtE je napisao(la):
Kako stoje stvari sa online igranjem??Kakav je ping npr sa ISDN??
Odlicno stoje, 'fala na pitanju !

U principu, F1C nema dobar netcode, ali...ISDN ( oba kanala ) je prihvatljiv cak i za hostovanje 4 vozaca, mozda i 5 uz neka ogranicenja, a za client je vise nego dovoljan. Ping zavisi od lokacije hosta, broja igraca itd. dobar ping je recimo oko 80-100, sve do 200 je prihvatljivo ali i sa preko 300 moze da se vozi. Npr, tvoj sugradjanin Marko Popovic je stalno u nekim ligama, sto kao organizator sto kao ucesnik, a i on je na ISDN.

Modovi se obicno retko pojavljuju u integrisanom GameSpy multiplayeru. Za njih je najbolje je skinuti i instalirati F1RST client: http://www.f1rst-2.com/

ISDN je sasvim OK za online igranje ,zavrsava posao caki i digitalna 56K

Jel vozite SCC u ligi ?

jel ima mod formule gde vozi onaj nas lik Pavlovic kako se vec zvase.

Nova liga se jos izglasava!!!

Nova liga jos nije pocela, a SCC se vozi na LAN Party-ima!! I fenomenalan je!!!
Moje licnomisljenje je da kad bude izasao GTR - imamo da zaboravimo na sve moguce voznje modove patcheve i ostalo s*anje
A do njegovog izlazka, liga moze i da saceka!!!
GTR je prva igra za koju bi izdvojio i 30-40e za orginal (posto se prica da nece biti moguc crack!)

Nazad
Vrh Dno