Šta je novo?

F1 Challenge modovi

Pa i da jeste, shta da vozish samo jedan auto u modu...Treba da naprave mod sa izborom bar 10 komada, to bi bio posao, i bolji nego onaj GTR sa 3 ozbiljnija automobila, ostalo dresh ;)

E, sad sam se setio, imam Golf dizel mod za F1 2002 :D:D:D:D:D

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi nareze modove do utorka,kad dolazim u BG?

driver je napisao(la):

Tebe nije ni pitao,po tvojim cenama bi ga sve izaslo oko 1000dinara :d

Ako ides do centra zamoli Sas-a da ti nareze i ponese na posao,pa svrati do njega

Idi na nacionalnu klasu i poslaji mu PM,on je jedan od vidjenijih vozaca u nasem timu

Calibra 4WD je napisao(la):
Tebe nije ni pitao,po tvojim cenama bi ga sve izaslo oko 1000dinara :d

Ako ides do centra zamoli Sas-a da ti nareze i ponese na posao,pa svrati do njega

Tebi mora izgleda vise puta da se kaze: Nemam vise nikakve veze sa centrom, tako da mi je jako komplikovano za bilo kakav dogovor.

SaS je napisao(la):
Tebi mora izgleda vise puta da se kaze: Nemam vise nikakve veze sa centrom, tako da mi je jako komplikovano za bilo kakav dogovor.

@mali offtopic:

'De si, Sasa, kako ide graficka?

Moj problem je sto nemam sve modove,nista od dodatnih staza,patcheva, a nemam ni kablovski net,dok ostali imaju sve to na jednom mestu,zato i kontam da je bolje njih da kontaktiraju

*** Sas ja navikao da si u Svetogorskoj,navika je cudo

Poslednja izmena od urednika:
Ma sve je Cool, ajde neko da pomogne coveku.

@Air Jordan
Poslusaj Calibru i otidji na taj forum i zatrazi tamo rezanje u roku od par dana ces dobiti sve sto ti treba, samo budi odredjeniji sta ti tacno treba i kad, kako i gde ti odgovara.

@Delija
Sve je OK tj savrseno ali jedva je malo bolja od GF 5900 ipak mi je komp usko grlo.

SaS je napisao(la):
Ma sve je Cool, ajde neko da pomogne coveku.

Sve je OK tj savrseno ali jedva je malo bolja od GF 5900 ipak mi je komp usko grlo.

Nije ti komop usko grlo vec ploca i procesor,zivnula bi ta kartica sa nekim Bartonom na magistrali od 200Mhz u NForce 2 maticnoj ploci

Calibra 4WD je napisao(la):
Nije ti komop usko grlo vec ploca i procesor,zivnula bi ta kartica sa nekim Bartonom na magistrali od 200Mhz u NForce 2 maticnoj ploci
Pa kad kazem komp upravo na plocu, procesor i memoriju i mislim...

0642020260
Kako mogu doci ja do modova za f1 challenge 99 02.Imate li nekog clana iz Leskovca ili mi neko moze poslati postom.Kolko kosta da kosta.

Vrh Dno