Šta je novo?

F1 2010

Uff kakva igra, igram na hard tezini i do sada sam bez bodova u prve 3 trke, najbolje 12. mesto, AI se odlicno ponasa, cak oce i *****nski da me istera sa staze.

Znaci stigao je sindikat GT-ovaca ovde da objasnjava kako smo zaostali.:D Ko je sef, Drajver?:d Vidim, argumenti mu zasenjuju humorom i mudroscu...:-devil-:

Ja to znam, a dal je moguce da ti nisi znao?:d

Probaj je. DFGT volan i tastatura mrtva trka :D Stvarno da ne poverujes da ih je ladno bolelo uvo da malo pojacaju osecaj.
Lepo izgleda igra ali samo po kisi. Osecaj brzine je stvarno super ali to je imala i formula u gt5 prologu. (a da, sad ce da nas prozovu da smo sindikat...)

haha, zar je iko sumnjao da ce komentari ekipice biti drugaciji od ovih:d

Konacno sam uhvatio malo vremena da isprobam igru,na prvi pogled mi je ok,nista spektakularno,lepo przenje formule. Mene licno malo podseca na grid (inace 1 od mojih omiljenijih igara) U svakom slucaju igrace se.....:D

Ja ne tvrdim da formula u GT5 nema super osecaj brzine:trust: (hoce li biti ijedne forumule u GT5 uopste?)
Mada mi nije jasno kakve veze ima ova igra sa formulama, sezonom, kvalifikacijama, pitstopom i multijem, - sa GT5p u kome jedna Ferrari formula na stazi ide u krug.

Poslednja izmena:
E tako se to radi... :)

Prilozi

• cheapchair1mg0.jpg
    cheapchair1mg0.jpg
    28.4 KB · Pregleda: 104
  • cheapchair2ls5.jpg
    cheapchair2ls5.jpg
    23.7 KB · Pregleda: 87
  • cheapchair3zq3.jpg
    cheapchair3zq3.jpg
    24.8 KB · Pregleda: 92
Za jednu formulu na ps3 streljaju 10 na pc-u.:D

Chemu sad poredjenje PS3 vs Pc?
Nije sindikat u pitanju, vishe lichi na sektu majku mu. I kad ih ne zovesh, dodju ti na vrata.

Ja ne tvrdim da formula u GT5 nema super osecaj brzine:trust: (hoce li biti ijedne forumule u GT5 uopste?)
Mada mi nije jasno kakve veze ima ova igra sa formulama, sezonom, kvalifikacijama, pitstopom i multijem, - sa GT5p u kome jedna Ferrari formula na stazi ide u krug.

Bice naravno. Ima veze u smislu osecaja voznje. Za sad jedino vidim da ovaj F1 nema prenaglasen FOV da bi ti sve izgledalo brzo nego je na svu srecu taj "osecaj" tu. E sad sve ostalo je po mom misljenju bas lose. Al' nema veze, bitno je da ubrzava ko f1 i koci kao da trenje ne postoji i krece se kao da ima 30 kg...

eto driver dzabe si pukao 40€

MAD_MUzzY je napisao(la):
Bice naravno. Ima veze u smislu osecaja voznje. Za sad jedino vidim da ovaj F1 nema prenaglasen FOV da bi ti sve izgledalo brzo nego je na svu srecu taj "osecaj" tu. E sad sve ostalo je po mom misljenju bas lose. Al' nema veze, bitno je da ubrzava ko f1 i koci kao da trenje ne postoji i krece se kao da ima 30 kg...
Ako ti tako kazes...
U svakom slucaju, ti imas izbor. Ako se zlopatis sa ovim, ti lepo pripali GT5 pa uzivaj u formuli. Ja taj izbor nemam, i'm stuck with this...

Poslednja izmena:
Ajde neko nek lupi neki screen sa dx11 da vidim malo kako to izgleda i kako radi.

@muzzy

Pa nije mi prijatelj ali eto sad cu da mu posaljem friend request.:D

Znaci ako gotivis gt serijal onda ne smes nista drugo da probas? :)
Smesh da probash, ali ljudi koji vole GT5 tj, PS3 imaju jak poriv da flejmju, hejtuju i troluju sve shto nema veze sa PS3 ili je iole neshto konkurentno PS trojci. Velika je verovatnotja da je formula u Prologu bolja i od Red Bull-ovog F1 simulatora (rfactor pro platforma), samo chekam ko tje prvi od vas to da odvali ;)

Ako ti tako kazes...
U svakom slucaju, ti imas izbor. Ako se zlopatis sa ovim, ti lepo pripali GT5 pa uzivaj u formuli. Ja taj izbor nemam, i'm stuck with this...

Pa dobro, posudicu ti ps3 kad mi stigne. Za fellow Cacanina nije problem ;) :) Mislim, preskoci jedan upgrade zbog igara pa se casti ;) :wave:

Smesh da probash, ali ljudi koji vole GT5 tj, PS3 imaju jak poriv da flejmju, hejtuju i troluju sve shto nema veze sa PS3 ili je iole neshto konkurentno PS trojci. Velika je verovatnotja da je formula u Prologu bolja i od Red Bull-ovog F1 simulatora (rfactor pro platforma), samo chekam ko tje prvi od vas to da odvali ;)

Nisam primetio da vole da flejmuju. Ja sam imao sve od aktuelnih sistema tako da nemam neki poriv da ulazim u tabore. Hejtujem ovu igru samo zato sto se puvaju kako je ovo ne znam kakav dozivljaj f1 trkanja a mnogo starija igra ima sve to mnogo bolje odradjeno minus pitstop i sampionati ;) I ja nikad ne pricam napamet. Ovu igru imam instaliranu na kompu, vozim je volanom a pre toga sam dugo vozio gt5p tako da mogu da uporedim.
Redbullov simulator nisam probao ***. Bas bih voleo. Tako da cu morati da se zadovoljim sa jadnim GT5 :)

Zato sto apsolutno nikakve potrebe za istim nisam imao dosad, SP2 mi radi odlicno sto da diram.

Pa sada imaš potrebe, kao što imaš potrebu da svakih par godina staviš noviji Windows, jer se za stari ne rade aplikacije. Razlika je samo što je nadogradnja na novi SP daleko brža i bezbolnija.

Upgrade bi sigurno nesto zbingovao a instalacija od nule mi je smor.

Ne bi. Radio sam upgrade na gomili mašina (pošto pomalo radim i kao serviser), i to na onima koje su već dugo imale SP2, i nikada nije bilo nikakvih problema. U pitanju je obična, bezazlena nadogradnja (praktično skup patcheva sa Windows Update) koja ne utiče negativno na rad XP-a ili bilo kog softvera koji je već na njemu.

Ne mogu da verujem koliko smara don't send.Jedva sam nekako zavrsio prvu trku i sad ne mogu kvalifikacije da zavrsim uvek me izbaci u toku vznje.Oce biti nekog leka za ovo,jel ima jos neko ovih problema?

Imam vrlo sličnu mašinu (takođe Core2Duo i 8800 GT) ali nemam pomenutih problema.

Poslednja izmena:
Znaci majku mu j...., upalio sad i ispise Autosave file corupted, nema mojih sejvova! Sta je fora sa profilom, citao sam negde da treba praviti profil sa imenom POS1, ali gde to?

Svidja mi se kako radi sa Momo volanom - fino su odradili force feedback, formula se fino ponasha. Grafika je onako.

nece da krene

Ljudi odradio sam instalaciju i sve sto treba jeli sa nasim verzijama igre medjutim kad kliknem bilo na shortcut na desktopu bilo ne exe u instalacionom folderu izbaci mi poruku secorom failed to start.Zna li neko resenje za ovaj problem ?

Nazad
Vrh Dno