Šta je novo?

F1 2010

Ljudi odradio sam instalaciju i sve sto treba jeli sa nasim verzijama igre medjutim kad kliknem bilo na shortcut na desktopu bilo ne exe u instalacionom folderu izbaci mi poruku secorom failed to start.Zna li neko resenje za ovaj problem ?

To drugo nakon instalacije, kao što si rekao "sve što treba sa našim verzijama igre" podrazumeva oba fajla? :)

Hvala prijatelju resio si mi problem,svaka ti dala :)Dal sad trebam i da li mogu da napravim account ili da picim ovako ?

To objashnjava sve :d

prgav neki ;)

Ceo zivot igram na tastaturi, od starih formula, nfs-a, cmr-a, preko grida i dirta pa do rfactora, probao sam na dzojpedu i losije igram nego na tastaturi, sve je stvar navike i smesni su ljudi koji komentarisu kako je nesto nemoguce igrati bez volana ( verovatno isti poseduju volan pa pravdaju svoju investiciju kao i x ljudi ovde koji poseduju sony pa rade to sto rade samo da bi zadovoljili svoj ego ), a rado cu probati i na volanu kad mi ga neko kupi :D

Igra ima bolji osecaj i teze je za voziti nego li fsone 2009, f1rft 2009, a narucito se razlikuje od grida, boga mi je bolja i od grand prix 4, recimo da je negde kao f1 challenge 2002 koji ipak nije imao postavljanje gume na trkacku putanju sto se ovde itekako oseti.

x ljudi ovde koji poseduju sony pa rade to sto rade samo da bi zadovoljili svoj ego

Da li ti vidis da se ovde negde spominje kupovina sonija, volana i graficke? Ili se ovo ipak odnosi na ljude koji lupetaju gluposti, nemaju argumenata i lazu na ocigled svih nas? Izvini ako se osecas prozvanim.

Poslednja izmena:
vozim sa abs-om koji se koristi u formuli 1 i tc-om koji se do 2008. koristio u formuli 1 i stvarno je tesko voziti na tastaturi bez kontrole proklizavanja kao i menjati brzine sto mi je takodje ukljuceno, ostalo na off

Poslednja izmena:
Znaci majku mu j...., upalio sad i ispise Autosave file corupted, nema mojih sejvova! Sta je fora sa profilom, citao sam negde da treba praviti profil sa imenom POS1, ali gde to?

Da nemaš slučajno prikačena dva džojpeda na komp? DiRT 2 je pravio problem kada sam imao uključena dva xinput džojpeda. Isčupaj jedan i sve će da šljaka.

Da li ti vidis da se ovde negde spominje kupovina sonija, volana i graficke? Ili se ovo ipak odnosi na ljude koji lupetaju gluposti, nemaju argumenata i lazu na ocigled svih nas? Izvini ako se osecas prozvanim.

Sto se nerviras oni su PS3 pominjali i u temama o STALKER-u. :D

Mogu da se slozim da bi verovatno bilo bolje igrati na volanu,ali ne i da je nemoguce igrati bez njega. Igram na tastaturi i odavno sam se navikao,ali nesto kontam da kupim neki volan da se malo zezam :D

Ovo ide lepo na tastaturi mada ja ne igram ovaj tip voznje jer mi je dosadan, skinuo sam samo da probam, nista posebno....

Radi odlicno na 5750 ne pada ispod 30FPS u 1080p sa 8xMSAA. Radi slicno kao Dirt 2 DX11 na tim podesavanjima...

Imam par pitanja
šta znače podešavanja u ADVANCED WHEEL SETTINGS
Kad ću moći da uzmem drugi tim, neću valjda sve voziti sa lotusom
I kad ulazim 2 put u box kako mogu ja da odaberem gume.
I ovo je zabava nije razlog za tako nepotrebne raspravke i nikad se neće desiti da svi budu zadovoljni.

Imas one komande za quick menu i sa njima u letu podesavas rezim rada motora i narucujes kakve ces gume i da li da ti promene nagib krila u boxu.
Nego jel moze neko da mi kaze kada da idem u box, vec x puta do sada mi je uterao onaj loli-pop man, mucim se, gradim prednost iz kruga u krug udjem u box, zamnom i gomila drugih a ovaj nece da me pusti, dok protivnici odrade i pored guzve boxeve za 4-5 s mene ovaj drzi zarobljenog barem 11-12s, svaki put. Jedino na prime-u da vozim kvalifikacije pa odem kasnije u box?

Da nemaš slučajno prikačena dva džojpeda na komp? DiRT 2 je pravio problem kada sam imao uključena dva xinput džojpeda. Isčupaj jedan i sve će da šljaka.

Imam 2 dzojpeda ali zbog opste zbrke, skidanja novih saveova,kreiranja drugog, popizdeo i sve obrisao. Poceo sam ispocetka karijeru i hop sa Virginom na Bahreinu ,Hard tezina, prvo mesto:banana: pa imam volju da nastavim dalje. Ako opet ***** sa sejvovima probacu tvoj savet.:wave:

Imas one komande za quick menu i sa njima u letu podesavas rezim rada motora i narucujes kakve ces gume i da li da ti promene nagib krila u boxu.
Nego jel moze neko da mi kaze kada da idem u box, vec x puta do sada mi je uterao onaj loli-pop man, mucim se, gradim prednost iz kruga u krug udjem u box, zamnom i gomila drugih a ovaj nece da me pusti, dok protivnici odrade i pored guzve boxeve za 4-5 s mene ovaj drzi zarobljenog barem 11-12s, svaki put. Jedino na prime-u da vozim kvalifikacije pa odem kasnije u box?

Nisam siguran, samo sam probao igricu na kratko ali mozda postoji komanda za "najavu" da ces uci u box. To kazem zato sto u ozbiljnijim simulacijama kada najavis box, recimo na sredini kruga u kom hoces da odes, skrati se vreme za koje oni sve to odrade. Valjda im treba vremena da izaberu gume, stave kacige itd. pa ako se najavis oni te sacekaju spremni... :D

Nisam siguran, samo sam probao igricu na kratko ali mozda postoji komanda za "najavu" da ces uci u box. To kazem zato sto u ozbiljnijim simulacijama kada najavis box, recimo na sredini kruga u kom hoces da odes, skrati se vreme za koje oni sve to odrade. Valjda im treba vremena da izaberu gume, stave kacige itd. pa ako se najavis oni te sacekaju spremni... :D

Ima najava za boks.

Boli me rucni zglob od igranja :d Shvatio sam da cu igrati samo 1-2 staze dnevno da bi sacuvao kocentraciju,dosta su dugi krugovi i ima ih mnogo,tako da moram ostati maksimalno skoncetrisan da bi postigao neki rezultat ,)

Dva boda na Albert Parku sa 24 startne poicije. :d U Bahreinu mi izmakao bod mojom greskom u zadnjem krugu. :D

Gotovo je. Do sada sam još i mogao da se oduprem porivima ali sada je sve gotovo.
Kupujem volan! Ne mogu da verujem da ću pljunuti toliko para za tako nešto.

Dakle, šta preporučujete? Logitech G25 ako nađem?

Ja prvo preporucujem eyefinity :D :smoke::D... a konkretno za volan, mislim da ti je nesto u rangu, i sam lg MOMO racing sasvim dovoljan da zadovoljis svoja ocekivana osecanja :p...

Ju ovo je strasno, znaci 12 krugova koncentracija me drzi nekih 3 kruga max, od sutra uvodim odmor na svaka 3 kruga:D

Lose je uradjen odnos izmedju formula. Sa lotusaom sam na expert, sve pomoci iskljucene, u kvalifikacijama izborio 7 mesto.

Ja na medium i tastaturi 7. mesto na startu, 1. na kraju trke sa lotusom u bahreinu sinoc :D Sad cemo da vidimo za dalje...

Vrh Dno