Znaci stigao je sindikat GT-ovaca ovde da objasnjava kako smo zaostali.😀 Ko je sef, Drajver?:d Vidim, argumenti mu zasenjuju humorom i mudroscu...:-devil-:
haha, zar je iko sumnjao da ce komentari ekipice biti drugaciji od ovih:d
Ne bi me iznenadilo da se pojavi slican mod ... znas sta je to zar ne 😉?Mora da ima patch za ovaj F1 koji ubacuje Maria i Heihachija kao vozache :d:d
Kao i obicno.Ko je sef, Drajver?:d Vidim, argumenti mu zasenjuju humorom i mudroscu...:-devil-:
Ja ne tvrdim da formula u GT5 nema super osecaj brzine:trust: (hoce li biti ijedne forumule u GT5 uopste?)
Mada mi nije jasno kakve veze ima ova igra sa formulama, sezonom, kvalifikacijama, pitstopom i multijem, - sa GT5p u kome jedna Ferrari formula na stazi ide u krug.
Chemu sad poredjenje PS3 vs Pc?
Nije sindikat u pitanju, vishe lichi na sektu majku mu. I kad ih ne zovesh, dodju ti na vrata.
Ako ti tako kazes...MAD_MUzzY je napisao(la):Bice naravno. Ima veze u smislu osecaja voznje. Za sad jedino vidim da ovaj F1 nema prenaglasen FOV da bi ti sve izgledalo brzo nego je na svu srecu taj "osecaj" tu. E sad sve ostalo je po mom misljenju bas lose. Al' nema veze, bitno je da ubrzava ko f1 i koci kao da trenje ne postoji i krece se kao da ima 30 kg...
Smesh da probash, ali ljudi koji vole GT5 tj, PS3 imaju jak poriv da flejmju, hejtuju i troluju sve shto nema veze sa PS3 ili je iole neshto konkurentno PS trojci. Velika je verovatnotja da je formula u Prologu bolja i od Red Bull-ovog F1 simulatora (rfactor pro platforma), samo chekam ko tje prvi od vas to da odvali 😉Znaci ako gotivis gt serijal onda ne smes nista drugo da probas? 🙂
Ako ti tako kazes...
U svakom slucaju, ti imas izbor. Ako se zlopatis sa ovim, ti lepo pripali GT5 pa uzivaj u formuli. Ja taj izbor nemam, i'm stuck with this...
Smesh da probash, ali ljudi koji vole GT5 tj, PS3 imaju jak poriv da flejmju, hejtuju i troluju sve shto nema veze sa PS3 ili je iole neshto konkurentno PS trojci. Velika je verovatnotja da je formula u Prologu bolja i od Red Bull-ovog F1 simulatora (rfactor pro platforma), samo chekam ko tje prvi od vas to da odvali 😉
Zato sto apsolutno nikakve potrebe za istim nisam imao dosad, SP2 mi radi odlicno sto da diram.
Upgrade bi sigurno nesto zbingovao a instalacija od nule mi je smor.
Ne mogu da verujem koliko smara don't send.Jedva sam nekako zavrsio prvu trku i sad ne mogu kvalifikacije da zavrsim uvek me izbaci u toku vznje.Oce biti nekog leka za ovo,jel ima jos neko ovih problema?
Pa dobro, posudicu ti ps3 kad mi stigne. Za fellow Cacanina nije problem 😉 🙂
Mislim, preskoci jedan upgrade zbog igara pa se casti 😉 :wave:
To bi uradio odavno, al se plasim da se ne pretvorim u sindikalca😀 Ono, vrh je ovo, nema bolje, PC sranye...😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari