- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
ja bih voleo da vidim tvoju brzinu u f.e.a.r-u![]()
Ako ti to nesto znaci, uopste ne koristim bullet time ni u kecu ni u dvojci
ja bih voleo da vidim tvoju brzinu u f.e.a.r-u![]()
Ajde, ajde... Padaju prozivke za Combat. Hocu i ja! Nisam toliko brz ali volim da se igram
Nije ti vazna brzina koliko pravilno ciljanje u slabije delove oklopa i glavu i zajedno![]()
Evo mene u 7 delu ,a ljudi ja sve cekam kraj ,a on nikako. Inace puno bolja od prvog dela nema tu sta rokanje rokanje plus grafika u svakom slucaju hit prvog dela ove godine:banana::banana:
Evo zavrsio. Trudna jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evo mene u 7 delu ,a ljudi ja sve cekam kraj ,a on nikako. Inace puno bolja od prvog dela nema tu sta rokanje rokanje plus grafika u svakom slucaju hit prvog dela ove godine:banana::banana:
Evo zavrsio. Trudna jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dzisz... Koristi spoiler tagove!
Ta informacija mi nije trebala tako blizu kraja...
Igram vec 20 tak goodina, nisam bas od juce ili je neki bag ili nesto nisam dobro uradio, ali ja se zaglavih, ako moze mala pomoc,
u nivou gde se treba da se prvo ugasi x -ray , pa se bezi iz zgrade koju zli vojnici hoce da dignu u vazduh, kod dela kada nailazite u hodnik gde dva vojnika beze liftom , a potom eksplodiraju cevi iz kojih ide vatra, taj lift je zatvoren, nigde ne mogu da izadjem ni da se vratim!? sta da radim
Hvala
Što, nasekirao si se što nije sa tobomDzisz... Koristi spoiler tagove!
Ta informacija mi nije trebala tako blizu kraja...
Jel zna neko kako se uninstalira ovo cudo ? :wall: U pitanju je DIE verzija i Vista 64, hvala unapred.
Jel zna neko kako se uninstalira ovo cudo ? :wall: U pitanju je DIE verzija i Vista 64, hvala unapred.
I ja kako sam je presao polako sredjujem utiske, na pocetku mi je delovalo jako lose ali kako vreme prolazi shvatam da je ovo jedna od onih kolosalnih igara kakve su PC-u preko potrebne! :banana:
Ja je nisam presao ali sam blizu kraja i potpuno se slazem sa konstatacijom. Ima mana naravno, suvise je laka pa je bullet time potpuno nepotreban, one "naocare" u kombinaciji sa 16:9 aspektom ubijaju u pojam ali i pored toga igra je fenomenalna, nivoi su odlicno dizajnirani i raznovrsni, alma ne smara toliko kao ni oni duhovi, akcija vrh a nije ni toliko kratka, taman koliko treba. Strasno bih voleo da izadje patch koji npr. povecava tezinu i daje pun 16:10 aspekt, sigurno bih je odigrao jos koji put. Znam da sam smorio sa hvaljenjem igre ali meni je bas legla, plus sto sam fan prvog dela. Preporuka !!! :d ali stvarno...
Ok ovako stoje stvari,im new here i ne znam bash kako stvari funkcionisu ovde(a kako bih nego sasvim normalno,jel da?) ....Nadam se da sam pogodio mesto gde cu da pitam nesto u vezi igrice i da cu dobiti odgovor sto mi treba....ovako...Instalirao sam fear2(jedva) ali postoji problem nemam zvuka kad udjem u igricu ...izbaci mi some sound error ili sta god vec.....Posto ne ide igranje te igirice i slusanje Lepe Brene,reko da se registrujem pa da trazim odg. od pro ljudi.Da li neko zna neko resenje???(valjda) .....:wave:
E, ja kad pogledam sta sam u toliko kratkom periodu sve prosao, od onog sajta, preko skole, do podzemne zeleznice pa sve do nuklearke unutar koje se nalazi onaj ogromni research centar mogu samo reci da me je i F.E.A.R. 2 odusevio, na pocetku sam mislio da je ovo promasaj slican kao i Far Cry 2 (koji je jad jadova ma koliko puta pokusao da ga zapocnem) ali sam tek sada svestan da je ovo nastavak dosledan legende kakav je originalni F.E.A.R. - jedva cekam treci deo. :banana::banana:
Second that ^.
FC2 se na mojoj masini zadrzao 10 minuta.
F.E.A.R. 2 je kvalitetna igra, sad sto ima slavnog i kvalitetnog prethodnika, *** sta da se radi. Ali se moze reci da je odlican fps
.
Zanimljivo, nemam zvuka na XP-u, a kad sam probao na Visti, nije ni hteo da udje u igru, instalirao sam najnoviji DX9 koji je dosao uz igru (mislim torrent), i radi normalno, dok u XP-u i dalje nece.
Radi mi odlicno na 1680x1050 na maximumu, jedino je AF 4x (od maximalnih 16x), fps debelo preko 30, padne malo kada ima dosta protivnika u isto vreme, ali nista strasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari