- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
grafika je i tada bila daleko od vrha
Grafika tada jeste bila vrh.
grafika je i tada bila daleko od vrha
Grafika tada jeste bila vrh.![]()
Eh, grafika!?
Nisam uopce mislio na grafiku! Pogledajte taj PS3 trailer i recite lici li vam to na FEAR gameplay!
fear gamplay je bio monoton , ovo deluje 5x bolje
Odigrah demo, i odmah sam provalio da je monolithova igra iako nisam to znao, a poslednju njihovu igru sam video pre 5 godinaMislim da to govori previshe o nivou generike
![]()
Dogovorite se, jel gejmplej valja i odličan je, ili je srozan i nikakav je?
Lako je imati svoje mišljenje, ali je potrebno potkrepiti ga nečim.
otkud znate kako će sve to izgledati, pa da imate relevantno mišljenje o tome da li će nešto da valja ili ne, odnosno da imate decidne stavove?
Primer Far Cry 2 nas vrlo dobro uči da kvalitet prethodnika ne mora nimalo da utiče na kvalitet nastavka, odnosno da nastavak vrlo lako može biti propast.
P.S. Guitar Hero nikad nisam igrao, ali mi ne pada na pamet da ga klasifikujem kao neku glupost i "trešić sa plastičnim kontrolerom" samo zato što se meni tako nešto ne igra.
P.P.S. kakav crni fanboj, kada sam imao i PS3 i XB360 i i dalje se 50% igram na PCju?
Nisi ga razumeo...Drajver misli na igre od pre 5+ godina - Shogo,AvP2,NOLF, Tron...posto su jelte, sve ove igre genericki naslovi, i FEAR2 ga jako podseca na njih.Pa da.Sve je to genericki, sve je to isto...za razliku od revolucionarnog CoD:Invade Little Gray Planet koji zeljno iscekuje![]()
touche shoferi odlicna ne repetitivnost mu je guitar hero i plasticna gitarica.Vrhunski gameplay!
Combat Comparison Trailer - http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3230&id=17629
Sada imam PC i PS3, XB360 mi ne treba jer em sve to ima da se igra na PCju, em uvek mogu da ga pozajmim ako baš zatreba (a nisam to uradio još od leta). PS3 donosi pristup gomili odličnih ekskluziva, ali to ne znači da sam fanboj, već sam time što sam naglasio da sam posedovao sve to hteo da kažem da sam imao uvid i da su moji stavovi posledica direktnog iskustva, a ne naglabanja napamet. Na XB360 sam probao barem 35 igara, a prešao 3 - Gears of War, Mass Effect i Viking: Battle For Aesgard. A svi znamo da su prve 2 ionako završile na PCju, a treću sam mogao i preko razmene da dobijem za PS3. Eventualno mi je krivo što nisam prešao Dead Rising.Imao? :trust: Oces da kazes da sad vise nemas ni jedno ni drugo ili da imas samo ps3? ( curiosity )
:type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari