Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Zašto je toliko bitno kako će izgledati. Neka samo malo poboljšaju grafiku i dovoljno je. Ali neka se zato potrude da sve ostalo bude vrhunski.

Eto ti dead space na primer. Igra ne izgleda ništa posebno. Ali sabija koliko je dobra.

Edit: Chinaski je bio brži.

dead space izgleda "dovoljno", a i dalje bolje od feara :| 2/3 prvog fear-a mi je bilo "mlako" i skoro pa bljak, (monotono sa cheap scary efektima alme i tripova) tek pred kraj je igra dobra. Tako stvari stoje kod mene. Ako je usput i grafika...smrdljikava...jednostavno mi nije "to to"
Ako origin bude nudio vecu raznovrsnot nego original fear onda ok, grafika moze da se zanemari (ali ne i oprosti :smash: :) ).

Znaci ona dva trejlera ubijaju, da ne kazem odlicni su :)
PS
Stvarno jedva cekam FEAR2 u nadi da ce se pojaviti nesto vredno paznje u moru losih naslovau poslednje vreme.

kako bre u moru losih naslova ? :trust: Imas bas dosta dobrih novih naslova

1. Kings bounty
2. Tomb Raider
3. Fallout 3
4. Dead Space
5. COD 5
6...

stvar ukusa...Ja kontam da ce ovaj fear biti losiji naslov od svih gore navedenih :wave:

kako bre u moru losih naslova ? :trust: Imas bas dosta dobrih novih naslova

1. Kings bounty
2. Tomb Raider
3. Fallout 3
4. Dead Space
5. COD 5
6...

stvar ukusa...Ja kontam da ce ovaj fear biti losiji naslov od svih gore navedenih :wave:

Fallout 3 mi nesto ne sljaka, pa je na stend baju dok ne nadjem neku ok verziju.
COD 5 trebam da pribavim.
Ostalo mi nije interesantno. Mislim iskreno nisam ni video novi Tomb, ali posle 1 i 2 svaki sledeci bio je sve losiji :(

kao sto rekoh, stvar ukusa. Iskreno, posle 1 i 2 tomba, ovo je prvi deo koji je zapravo igriv :p :wave:

PS. Zabava i dobro napucavanje se nalazi u multiplejeru tvoje omiljene igre. Sve ostalo nikada nece biti ravno tome ma kako god bilo ok u single. Recimo cod4 je 100x bolji u multiju nego u SP. Quake2, 3 i eve takve igre takodje. Cak je i onaj besplatni fear multi pl. meni bolji od redovnog singleplayer, to sam igrao bar 100 sati...to je 10x vise nego single player :)

Poslednja izmena:
F.E.A.R. 2 Multiplayer Hands-on
We get our hands dirty with the online modes in Monolith's scarefest shooter. Be afraid...

fear-2-project-origin-20081218044346646-000.jpg

Znaci samo da ne zeznu atmosferu i AI. Grafika u FEAR-u je nebitna.

Poslednja izmena:
Sasvim korektno, nadam se strahu i panici:)

ja bih voleo da multiplayer bude odradjen slicno prvom delu :)
mislim da je to jedina igra koju igram :d

^
What he said...
Manje vise svaki dan odigram po neki DM i TDM... Iako su serveri vecinom pusti, ima ih par koji opstaju. Nadje se i poneki nas.

Posecujem ga, imam ga u favourites, ali DM mi je bas heavy na zivcima cesto. Igram ga kad sam zeljan krvi :D

koji nick koristis ? ja ti dodjem kakarot :)

regrutovanje je u toku pa ako zelis da ucestvujes u klanskim okrsajima... :)

Markosmi sam ja svuda. Ne menjam virtuelne aliase nigde :D

Meni i dalje F.E.A.R. ima najbolji AI u igrama .
Par puta sam se iscudjavao posle nekih borbi i ostajao odusevljen .
Ako opet ponove kvalitetan AI i atmosferu ostalo me ne zanima .

Malo osvrta na one traljave ekspanzije i portove prvog dela...

Monolith's Dave Matthews, primary art lead on F.E.A.R. 2: Project Origin, has told CVG that F.E.A.R. expansions and console ports have likely cost the series some fans.

TimeGate Studios' F.E.A.R. expansions Extraction Point and Perseus Mandate received lukewarm critical receptions, while Day 1 Studios' PS3 and 360 ports of F.E.A.R. didn't quite match up to Monolith's original PC version.

In a recent interview we put it to Matthews that the non-Monolith developed F.E.A.R. products likely introduced a number of new people to the brand.

"And killed off a few," was his response, suggesting Monolith has a bit of work to do in attracting some punters back to the series.

"[TimeGate] took the story in a direction that we didn't intend," he added. "We look at Extraction Point and Perseus Mandate as an alternate universe, a 'what could have been', and because of that it doesn't necessarily diminish the story that we were trying to tell. F.E.A.R. was about Alma, F.E.A.R. 2 is about Alma, and we wanted to continue the story the way we originally intended."

Matthews also promised that the 360 and PS3 versions of Project Origin will be much closer to their PC counterpart than was the case with the original F.E.A.R..

"Now we're handling all three versions, we've changed our development structure to develop all three SKUs simultaneously and there's no lead platform," he said. "While there will be some slight variations between the different versions, so if you're on PC you can push some things further, our main goal is to make sure the experience is synonymous across all three platforms."

Znaci, Perseus Mandate i Extraction Point se nisu desili.Sto je OK...ali sto su im uopste davali da rade ekspanzije, i jos bez imalo saradnje...?Uvek je lakse baciti krivicu na druge.

http://computerandvideogames.com/article.php?id=204906

Ubisoft is to blame...

Sto Ubisoft:D Mislim, jeste on uvek za blame, ali iza ovoga je bila Sierra kao izdavac:)

No, nema veze...vazno je da ovaj nastavak ispadne kako valja.

Malo osvrta na one traljave ekspanzije i portove prvog dela...

Znaci, Perseus Mandate i Extraction Point se nisu desili.Sto je OK...ali sto su im uopste davali da rade ekspanzije, i jos bez imalo saradnje...?Uvek je lakse baciti krivicu na druge.

http://computerandvideogames.com/article.php?id=204906

ja sam znao za to, ali iskreno malo mi je bez veze. Perseus mandate je potpuni promasaj, i razumem da su to preskochili. Ali extraction point je odlicna expanzija, ne vidim zasto nisu napravili nastavak nakon toga.

Za razliku od Infinity Ward-a, momci iz Monolith-a su ukapirali da je Perseus Mandate ukaljao ime njihovog proizvoda.

Ионако ме мрзело да играм експанзије, сада нећу ни имати разлога да их играм.

I to sto kazes, nije se desilo, mis'im glupo je igrati fiktivnu pricu :d :p.

Poslednja izmena:

Pazi extraction point je odlican stvarno. Pravi nastavak prvog dela. Isti likovi, isti voice glumci, odlicno je uradjeno. Ako ti se svideo fear, svidece ti se i extraction point.

Perseus Mandate je katastrofa.

Nazad
Vrh Dno