Šta je novo?

F. E. A. R. 2: Project Origin

Ja cu sigurno igrati igru bez obzira na score u tom trenutku. Verujem da ne mogu bas toliko zeznuti AI, jer svi oni znaju zasto je prvi deo bio tako dobro prodat.;)

Jesu, ali to ne menja cinjenicu da je igra graficki u jesen 2005. bila vrh. :)

bili su do jaja efekti i to je to. grafika u 99% igre je bila visa srednja klasa ali ne i visoka. jedino sto mi se izuzetno svidjalo od "standardnog feature-a" koji se non stop video su bile meke senke.

A dosta vise o toj grafici, sudeci po onom traileru skroz je ok. Uostalom, ono sto krasi FEAR je ODLICNA atmosfera, koje ovde ne fali, i ODLICAN AI a kakav je u ovoj igri videcemo uskoro.

ko ti drma kavez? :) Vidis li ni sta lici ovo kad se igra gamepadom? sve natenane, mehanicki...bzvz. :S: A sto se prvog feara tice, monoton je bio posto je okruzenje u vecini igre bar negde do pola stalno jedno te isto, protivnici uvek isti, blah.

Izasao demo za PS3 evo linka, ima u related jos...

Odigrah demo, i odmah sam provalio da je monolithova igra iako nisam to znao, a poslednju njihovu igru sam video pre 5 godina :) Mislim da to govori previshe o nivou generike :)

Odigrah demo, i odmah sam provalio da je monolithova igra iako nisam to znao, a poslednju njihovu igru sam video pre 5 godina :) Mislim da to govori previshe o nivou generike :)

Drajveru cemu ovakva izjava uopste? Naravno da su slicne igre, ovo je direktni nastavak FEAR-a i normalno je da je (fenomenalni) gameplay sustinski isti, zasto bi menjali nesto sto valja?

Poslednja izmena:
Nisi ga razumeo...Drajver misli na igre od pre 5+ godina - Shogo,AvP2,NOLF, Tron...posto su jelte, sve ove igre genericki naslovi, i FEAR2 ga jako podseca na njih.Pa da.Sve je to genericki, sve je to isto...za razliku od revolucionarnog CoD:Invade Little Gray Planet koji zeljno iscekuje :D:D

Poslednja izmena:
Dogovorite se, jel gejmplej valja i odličan je, ili je srozan i nikakav je?

Pa, cekamo demo koji samo sto nije, i onda cemo da vidimo ima li tu "hemije" kao sto je bilo u kecu:)

da se dogovorimo. LMAO

On je navikao na harmoniju koja vlada medju njima fanboy-evima.

i odlicna ne repetitivnost mu je guitar hero i plasticna gitarica. :p Vrhunski gameplay!

Lako je imati svoje mišljenje, ali je potrebno potkrepiti ga nečim. Upravo pošto ne znamo i ne možemo da probamo, dogovor kuću gradi :d Mislim, otkud znate kako će sve to izgledati, pa da imate relevantno mišljenje o tome da li će nešto da valja ili ne, odnosno da imate decidne stavove? Primer Far Cry 2 nas vrlo dobro uči da kvalitet prethodnika ne mora nimalo da utiče na kvalitet nastavka, odnosno da nastavak vrlo lako može biti propast.

P.S. Guitar Hero nikad nisam igrao, ali mi ne pada na pamet da ga klasifikujem kao neku glupost i "trešić sa plastičnim kontrolerom" samo zato što se meni tako nešto ne igra.

P.P.S. kakav crni fanboj, kada sam imao i PS3 i XB360 i i dalje se 50% igram na PCju?

Ja cenim na osnovu gameplaya da ce biti ok, lepo se vidi da je to-to, e sad ako ga uk.enjaju kao perseus...***, sta sad...moram da zauzmem neki stav, a s'obzirom da mi je FIR jedna od omiljenijih igara normalno je da cu da navijam za "monolithovce" :D

A i Driver je mogao da nas pocasti nekim ozbiljnijim komentarom posto je on jedini ovde probao demo, ovako je samo bacio varnicu bezveze...:wave:

OFF:Meni je GH skroz ok ali sam ga obrisao kad sam nabavio pravu gitaru :)

Lako je imati svoje mišljenje, ali je potrebno potkrepiti ga nečim.

Slažem se.

otkud znate kako će sve to izgledati, pa da imate relevantno mišljenje o tome da li će nešto da valja ili ne, odnosno da imate decidne stavove?

Vrlo je jednostavno predpostaviti. Monolith me do sada nikada nije razočarao. A igrao sam sve njihove igre još iz vremena dok su bili Q-Studios. Seća li se neko
blood-a ?? Generalno gledano nijedan od tih starih znalaca do sada nije razočarao.

Primer Far Cry 2 nas vrlo dobro uči da kvalitet prethodnika ne mora nimalo da utiče na kvalitet nastavka, odnosno da nastavak vrlo lako može biti propast.

Loš ti je primer upravo iz onog razloga koji sam već naveo. FarCry2 ne možeš porediti sa prethodnikom jer ga nije razvijao isti tim koji je radio keca. Od kad je procurela ona FC2 Alpha i informacija da iza svega stoji Ubisoft znao sam da fc2 neće ponoviti uspeh prethodnika. Mada iskreno nisam mogao da predpostavim da će biti baš toliko loš. Isto se može reći i za Soldier of fortune payback. Dok je raven stojo iza razvoja prvog i drugog dela sve je bilo super. Trojka je katastrofa. Isto se može reći i za TreyArch i Call of duty serijal. 100% sam uveren da Fear neće razočarati. Isto sam tako siguran i za cod6. Mislim da je jasno zašto.

P.S. Guitar Hero nikad nisam igrao, ali mi ne pada na pamet da ga klasifikujem kao neku glupost i "trešić sa plastičnim kontrolerom" samo zato što se meni tako nešto ne igra.

Ako si mislio na moj post - ja nisam rekao da je treshic, rekao sam samo da on to igra i na cemu igra. :)

P.P.S. kakav crni fanboj, kada sam imao i PS3 i XB360 i i dalje se 50% igram na PCju?

Imao? :trust: Oces da kazes da sad vise nemas ni jedno ni drugo ili da imas samo ps3? ( curiosity )
:type:

Nisi ga razumeo...Drajver misli na igre od pre 5+ godina - Shogo,AvP2,NOLF, Tron...posto su jelte, sve ove igre genericki naslovi, i FEAR2 ga jako podseca na njih.Pa da.Sve je to genericki, sve je to isto...za razliku od revolucionarnog CoD:Invade Little Gray Planet koji zeljno iscekuje :D:D
i odlicna ne repetitivnost mu je guitar hero i plasticna gitarica. :p Vrhunski gameplay!
touche shofer

Imao? :trust: Oces da kazes da sad vise nemas ni jedno ni drugo ili da imas samo ps3? ( curiosity )
:type:
Sada imam PC i PS3, XB360 mi ne treba jer em sve to ima da se igra na PCju, em uvek mogu da ga pozajmim ako baš zatreba (a nisam to uradio još od leta). PS3 donosi pristup gomili odličnih ekskluziva, ali to ne znači da sam fanboj, već sam time što sam naglasio da sam posedovao sve to hteo da kažem da sam imao uvid i da su moji stavovi posledica direktnog iskustva, a ne naglabanja napamet. Na XB360 sam probao barem 35 igara, a prešao 3 - Gears of War, Mass Effect i Viking: Battle For Aesgard. A svi znamo da su prve 2 ionako završile na PCju, a treću sam mogao i preko razmene da dobijem za PS3. Eventualno mi je krivo što nisam prešao Dead Rising.

Drugim rečima, nije meni problem da kupim platformu, pod uslovom da na njoj ima da se igra dovoljno dobrih i različitih igara da bi kupovinu te platforme i opravdalo. A neću da igram 10 trka, 15 fpsova, 12 akcionih avantura...bolje mi je 1000x da se izigram sa najboljom igrom u žanru nego da igram 40 igara bez ikakve ideje po desetak sati...

ma covek, samo sam pitao da proverim, reko da nisi prodao ps3 ;) Ovo ostalo si mi odavno jos objasnio :p

:wave:

Poslednja izmena:
Pa dobro bre, jel ovaj Monolith planira da pravi neku novu igru u novom enginu. Do sada su uvek imali 3 godine pauze izmedju engine-a. Koji im je sad.

Vrh Dno