Da budemo precizniNa 10400mAh piše 6650 mAh 5.1V(TYP1A) čisto da budemo precizni.![]()
Mozes puniti i na usb i na redovne punjace 1,5A. Par njih je pricalo da je bolje puniti na usb jel se celije manje ostecuju, ja za 13e necu uopste da razmisljam o tome. Inace zavisi od kvaliteta proizvodjaca i celija da li se prazni i u kojoj meri, meni xiaomi stoji i po 2 nedelje pa budu sve 4 diode upaljene kad krenem da punim.
Kad povežeš lampicu ili ventilator radi kao on/off. Jedino mi to pada na pamet.
Meni recimo nijedan ios uredjaj ne startuje da se puni automatski nego moram da upalim preko tog gudmeta.Sad razmisljam, cemu sluzi dugme na xiaomi osim za trenutni prikaz stanja baterije? Nelogicno mi da na njemu stoji znak I/O, kad ga ne gasi... evo sad probam sa povezanim telefonom, gasi ga samo dok drzim dugme... cim pustim,on nastavlja rad...
mislim,nije mi bitno,nije da bih ga gasio, samo mi nekako izgleda kao design fail![]()
Meni recimo nijedan ios uredjaj ne startuje da se puni automatski nego moram da upalim preko tog gudmeta.
Kucaj kako je accko rekaoNemanja moze li link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari