Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Hajde da obnovimo malo temu.
Koristio do proslog meseca 2340 din 100/40 godinama opt/net, sada je 2940 din prvi put ovog meseca. Cak se secam da kada sam potpisivao prvi ugovor bio septembar-oktobar, znaci on se do sada automatski obnavljao, i sada je nekom kliknulo da me "resi ugovorne obaveze" bez ikakve prethodne najave. Ranije, a i sada imam alternativu Jotel, ali i njima cujem skidaju sa bandera kablove jer nisu placali EPS-u, a i kod njih je to izgleda rezultiralo na cenu. Sta ciniti, ovo bez ugovorne obaveze sada mi je u rangu https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Paketi/Super-PLAN-2, a brzine su mi ostale 100/40 bez MOVE uredjaja, sve po default od ranije na 3 uredjaja. Da li da idem do poslovnice Supernove da pregovaram, ili da zovem telefonom, ili postujem na njihovoj FB grupi, da li neko ima slicna iskustva ovih dana ili od ranije?

Za prelaske sa exe net-a na SN pakete su barem pre davali, a verovatno i sad 24m upola cene Super Plan 2 pakete, pa probaj...

Veze nemam sada, i meni se cini da je ranije bilo tako, ali mi nije bilo potrebno. Ovo sada imam fore do placanja racuna, to znam, onda kada platim racun znaci da sam automatski prihvatio trenutno stanje, pa nemam sta ni da se bunim posle. Sacekacu jos neki komentar, sada smo kao dinosaurusi mi sto smo jos pod starim ugovorima bili. Naravno, ni fiksni telefon nisam odjavljivao, sada ce da leti iz kuce da kompenzuje razliku, nece dobiti vise ovako ili onako, tako da ne znam cemu ovo "silent" skidanje sa ugovora dugogodisnjeg korisnika bez prethodnog obavestenja.

I ja do proslog meseca 2550 din, ovaj mesec kao i tebi, 2940 din. Nisam dobio nikakvo obavestenje o poskupljenju prethodno. Isto se razmisljam sta da radim ..

Pa ili ostavite tako ili zovite kol centar daju i tu tu ponudu 24m upola cene za Super Plan 2/3 pakete najverovatnije. Ja sam u septembru prešao na Super Plan 2L (sadašnji 2M), prvo me zvao neki akviziter gde se nisam javio pa sam išao do poslovnice i rekli su slobodno pozovite kol centar daće vam kolege istu tu ponudu jer prelazite sa Exe Net-a, tako da nadajmo se da i dalje važi... Ako odobre Super Plan 2S bilo bi vam 2000 din mesečno ceo ugovor, a ako Super Plan 2M onda 2350 din ceo ugovor...

Meni je marta istekla UO za 100/40 i sve što su mi nudili samo za net(pošto po njihovom taj paket ne postoji više) je preko 3k (a možda i više) rsd. Sačekao sam prvi račun bez UO, to je cena koja je samo za 600rsd veća od one sa UO i nastavljam dalje tako.

Aha... Znači situacija je da neko u Telekomu je provalio da cena za Super Exe pakete je viša bez ugovorne obaveze i tek su sad počeli da ih primenjuju. Inače, ugovor se nije automatski obnavljao, nego su naplaćivali po ceni tokom dvogodišnje ugovorne obaveze i nakon isteka pa definitivno je tome sada došao kraj.

Na kog operatera su sad "alergicni", ranije je bila bitka sa SBB-om i davali su i po 20 meseci gratis ko je SBB korisnik. Jel ima neki inside info?

Drzi se ti toga sto imas, bez ugovorne obaveze i cekaj da oni tebe smaraju nekad i nude. sto se tice cene povoljnija nece biti sigurno od onog sto sda placas. jedino brzina malo veca, ali realno ako ti ne znaci cuti i teraj

Nazad
Vrh Dno