Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Uopste mi nije pao na pamet RATEL, nemam nsita napismeno sa njima samo tel razgovor, a to i nije neki dokaz, Planiram na dalje ako zeza i dalje da pisem mailove samo.
Pada mi na pamet da ili zena na njeno ime uzme promociju Supernove(opet ovo mi se ic ne svidja) druge opcije su SBB, NetNet ili Jotel nista spektakularno
Morate prvenstveno da se obratite Supernovi pisano pa ta pismena da uputi te Ratel-u ako smatrate da je to rešenje .

Ja sam došao ovde da vidim o čemu je reč, palim tv vidim nema Fox kanala I još nekih drugih koje gledam..... UO mi je do februara, kako da se otkačim od ovih majmuna?

Da Fox, ispravio sam post, zeznuo me autokorekt

Imam, sad sam preskenirao. Nisam to znao, hvala na informaciji

Postoji li neka posebna procedura za prelazak na korišćenje bez ugovorne obaveze, isti paket,
nakon isteka regularnog ugovora?

Hype,Hype 2 i jos neki kanali nerade.....pise nema signala??
Jel zna neko u cemu je problem?

Opet nedostaju kanali u Nišu na pozicijama 105 ,107, 113 , 126 ,128,...i mnogi drugi kanali 😀
Da li je i kod Vas isto !?
U pitanju je nova programska šema i Sky master uređaj.

Da li ovo važi i za nas sa Supernova šemom na EXE NET mreži ili?

Da li ovo važi i za nas sa Supernova šemom na EXE NET mreži ili?
Hahahahahahahaha... KRALJEVSKI.
Poklonis svima 3 meseca, dok se zaborave.... posle toga, nek samo 30% zaborave da ga odjave i imace samo takvu zaradu na tome. Dok posle neki odjave, neki ce da zakasne, neki ce da nastave da placaju i sa HBO. Lepota.... :ROFLMAO:

Ističe mi ugovorna obaveza u februaru, kako beše, mesec dana ranije treba da podnesem zahtev za raskid ili ima neka fora?

Mozes kad god hoces (naj ranije mesec dana pre isteka). Od momenta kad podneses zahtev tece 30 dana i onda te zovu, kume mole, ako ne pristanes, raskida se ugovor 30. dana od dana podnosenja zahteva. Nakon toga imas 6 ili 8 dana da odneses opremu u mts poslovnicu.

Mozes kad god hoces (naj ranije mesec dana pre isteka). Od momenta kad podneses zahtev tece 30 dana i onda te zovu, kume mole, ako ne pristanes, raskida se ugovor 30. dana od dana podnosenja zahteva. Nakon toga imas 6 ili 8 dana da odneses opremu u mts poslovnicu.
Pod ovim 'kume, mole' sta podrazumevas? Jel nude neke ozbiljne pogodnosti ili standardno 50% godinu dana pa onda puna cena narednih godinu dana?

Meni su nudili 50% celu UO (stari Exe korisnik sa isteklom UO). Odbio sam ih.

Da li jos neko ima problem da malo malo neki sajt prestane da radi i pise Access denied? Prvo je bio H&M a sad i Wizzair. To je samo slucaj kad koristim Exenetov internet

Da li jos neko ima problem da malo malo neki sajt prestane da radi i pise Access denied? Prvo je bio H&M a sad i Wizzair. To je samo slucaj kad koristim Exenetov internet
Da, i meni se to povremeno desava u poslednjih par meseci mada iskreno nisam to povezivao sa provajderom, pre sam mislio da je neki problem do moje masine ali sad kad si spomenuo kapiram da je ipak nesto do njih :unsure:

Da vas nisu prebacili na mts javne opsege IP adresa?
Koje javne dinamičke adrese dobijate?

Za vas koji imate Supernova semu na starim Exe paketima, da li primecujete seckanje i pad frejmrejta na HD kanalima (Arena, Balkan Trip..) zadnjih par dana? Jel zna neko sta se desava?

Ma ja primećujem seckanje na svim HD kanalima pravo da ti kažem, i to uveče... Kad god sednem da gledam uveče neku seriju npr. na RTS 1, ili STAR Channel retko kad prođe veče da nema konstanto mrlja i fleka preko ekrana (i to bude konstanto nekih 5-10 min) i onda se smiri, pa opet... Iako je sa signalom sve ok. Videću baš danas ako stignem sa BalkanTripom šta se dešava kod mene pa javljam.

Istice mi ugovor u Januaru. I planiram da otkazem fiksni i TV, i ostavim samo Net.
Da li sam ja corav ili prema njihovom sajtu samo internet mogu da se uzmu samo ove mizerne brzine, koje verovatno nisu optika? Vece brzine se pojavljuju samo u paketima.

@Strata da, nažalost nema većih brzina bez kablovske, što je potpuno bezveze, ali tako je kako je.

kad se najavljuje raskid njihovih usluga, jel beše mesec dana ranije? meni u februaru ističe kod njih tzv exe paket, i necu one smrdljive ponude jer primoravaju da se predje na to

Tako je, 30 dana ranije, odnosno pre isteka ugovorne obaveze (otkazni rok).

Kako da se sazna kad istice obaveza? znam da sam uzeo nekog marta prvi ugovor 2020?
Prosle godine me uhvatili u toku voznje na brzinu mi isprica i aj reko ok posaljite ugovor.

Nazad
Vrh Dno