Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Meni su prošle godine bili odsekli uslugu na 7 dana (uhvatio bio 1. maj).

Danas nije bilo prekida (još).

Meni je od pre sat vremena tv signal OK a sa internetom nisam ni imao problema.

Da, radi sad sve, izgleda neuspeli pokušaj prebacivanja na SN programsku šemu... I bolje

Meni su pre neki dan pustili SN šemu i odmah sutradan su zvali za novi ugovor

Pre neki dan mi zvonio momak iz Supernove. U stvari, rekao je prvo da je iz Exeneta :)
Nudio mi 18 meseci po dinar, ako potpišem na 24 meseca. Dakle, uopšte im nije cilj da budu profitabilni, već samo da unište konkurenciju.

Za koje pakete ti je nudio 18m po dinar? Exe Net paketi ili Supernovini?

Posle vise od 15 god. presao sam u sbb (trenutno najpovoljniji uslovi) samo su ispali veliki slepci u mom slucaju, 31-og maja ugasili tv signal i nisu hteli da daju neki stb uredjaj na koriscenje ukoliko se ne potpise novi ugovor kao SN. Prvo su nudili 6m 50% a kad sam podneo zahtev za raskid tad su ponudili 12m po 1000 din a posle 3600 din. ako se ne varam.
Kako god bilo sad za manje novca imam bolju uslugu 🤗

Posle vise od 15 god. presao sam u sbb (trenutno najpovoljniji uslovi) samo su ispali veliki slepci u mom slucaju, 31-og maja ugasili tv signal i nisu hteli da daju neki stb uredjaj na koriscenje ukoliko se ne potpise novi ugovor kao SN. Prvo su nudili 6m 50% a kad sam podneo zahtev za raskid tad su ponudili 12m po 1000 din a posle 3600 din. ako se ne varam.
Kako god bilo sad za manje novca imam bolju uslugu 🤗
"Prvo su nudili 6m 50% a kad sam podneo zahtev za raskid tad su ponudili 12m po 1000 din a posle 3600 din. ako se ne varam. "
Pa koliko plaćate sada !?

@Nišlija018 uzeo sam onaj najjaci paket kod Sbb-a Eon Premium 5149 din. stim sto sam dobio 15 meseci po 1 din i ostatak do 24 meseci po punoj ceni. U prevodu 1932 din mesecno za trio paket. I dobio sam 3 android stb-a.

@gvlada da, to im je sad akcija u Nisu ko predje sa konkurencije dobija 3 eon boksa u bilo kom paketu bez naknade.

Екстра. Мене изгубили као корисника јер нису хтели три еон бокса да понуде за продужење уговора а и нису имали у плану коакс да мењају оптиком.

Pa iskreno doslo je takvo vreme da ce vecina menjati provajdere na svake 2 godine, jedino ne treba sa vracati sa optike na koaks.

Слажем се. Имамо 6 провајдера у згради.

Da li neko ima parametre za Sky master uređaje za pretragu kanala , jer " gospoda " iz Telekoma nema 😃

Imaš u podešavanjima da namestiš da pretražuje samo ocenu simbola 6900 KS/s, moguće da je do toga.

Mislim da se koristi taj termin. U suštini taj termin je bio uzet još sa starog ExeNet sajta, jer su svi parametri za digitalnu televiziju tada bili dostupni na sajtu. Kod mene je uređaj na engleskom, tako da je u originalu "Symbol Rate" :)

Nazad
Vrh Dno