Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Mislim da se koristi taj termin. U suštini taj termin je bio uzet još sa starog ExeNet sajta, jer su svi parametri za digitalnu televiziju tada bili dostupni na sajtu. Kod mene je uređaj na engleskom, tako da je u originalu "Symbol Rate" :)
Može da se zove to kako god 😃 , bitno je da to radi a kod nas od 2020 ne radi ništa kao što je radilo i funkcionisalo 😃

Jedan Smart TV ide direktno na DVB-C Tuner, tj. direktno koaksijalni kabl u televizor. Drugi TV je veoma mator pa ide preko SkyMaster uredjaja. Oba odlicno rade, i nemam nikakvih problema.

Mislim da se koristi taj termin. U suštini taj termin je bio uzet još sa starog ExeNet sajta, jer su svi parametri za digitalnu televiziju tada bili dostupni na sajtu. Kod mene je uređaj na engleskom, tako da je u originalu "Symbol Rate" :)
Termin je sa Engleskog preveo neko ko baš i ne zna o čemu se radi. U ovom slučaju Rate nije ocena, već brzina, odnosno koliko se simbola prenosi u sekundi. Ako se koristi 256QAM, onda jedan simbol ima 8 bita, pa 6900 kS/s iznosi približno 55 Mbit/s. Širi dalje :)

Oki znači kod Vas programska šema ima
Ma sta ti pitas uopste? Jel su ti ugasili EXE NET semu ili ne, nisi se izjasnio lepo, ovde pises jedno, u temi za Supernovu pises da ti ne rade kanali 53 i 711, stvarno mi nisi jasan...

Ma sta ti pitas uopste? Jel su ti ugasili EXE NET semu ili ne, nisi se izjasnio lepo, ovde pises jedno, u temi za Supernovu pises da ti ne rade kanali 53 i 711, stvarno mi nisi jasan...
Pa mi smo valjda korisnici Supernove ?
Da kažem nemam programski vodič ili EPG uslugu

Nema EPG-a, sredice sigurno cim budu primetili, nego si pitao i za pretragu kanala parametre pa sam mislio da su ti ugasili EXE NET programsku semu pa si ostao skroz bez kanala...

Termin je sa Engleskog preveo neko ko baš i ne zna o čemu se radi. U ovom slučaju Rate nije ocena, već brzina, odnosno koliko se simbola prenosi u sekundi. Ako se koristi 256QAM, onda jedan simbol ima 8 bita, pa 6900 kS/s iznosi približno 55 Mbit/s. Širi dalje :)
Slažem se druže, znam ja tačan prevod, ali ti objasni to ljudima koji su prevodili. Tako da opušteno, ne vredi se nervirati oko stvari na koje ne možemo uticati :)

Posto sam bivsi exeovac a silom prilika Supernova pisem u ovoj temi, vec desetak dana kanal SCIFI mi je sinhronizovan na Ruskom sto je vrlo iritantno. Gledah podesavanja i nisam nasao da imam izvor jezika samo da ukljucim i iskljucim titlove.

Ja koliko vidim kod mene ima poljski i engleski audio, i engleski je po defaultu...

Ja mogu da pristupim sajtu.

• Like
Reagovanja: uji
Moguće da ti je blacklistovan IP. Nemam ni ja problema da pristupim, ali sam doduše na novom Super Plan 2S pa možda to ima veze.

Naravno, zovi podršku

Da li daju Move box prilikom migracije na neki od SN paketa na Exe optici?

Mene danas isto zvali, pritom veoma prijatna starija žena, u odosu na prošli put, polako je pričala i veoma jasno, rekla je u principu, danas smo na toj i toj lokaciji pustili u rad supernovu mrežu, pritom mora biti promenjena oprema, kaže sutra kada mi odgovara treba radnici i dađu da promenu opremu, i nudi mi neki paket, ja rekao trenutno nisam kod kuće, i pitao do kada važi stari ugovor, ona u principu ne zna, ja opet pitao da li mora da se potpiše nova UO, (što pritom ne želim da se obavežem), na dve godine ako dođu monteri da zamene opremu, ona u principu mora. Ja rekao neka hvala, ništa preko telefona ne radim, raspitaću se u poslovnici. Teram do kraja, ako dođe do kompretnog prekida interneta i raskid od njihove strane UO prelazim nazad na SBB, pa makar i duplo plaćao.
U principu oni hoće da te namame sa nekim popustima, npr. godinu dana po jedan dinar posle 3000 din sledeće godine, a pitanje je koliki će paket biti posle isteka UO.
Isto su i mom bratu ponudili. 12 meseci besplatno posle 12 meseci po 3200. UO je istekla. Jedino je u tom paketu, koji je skuplji od trenutnog, navodno duplo brzi internet. U trenutnom paketu je 100 a oni su rekli da nude 200. Isto su rekli da se menja oprema (dobija se bolja).

Isto su i mom bratu ponudili. 12 meseci besplatno posle 12 meseci po 3200. UO je istekla. Jedino je u tom paketu, koji je skuplji od trenutnog, navodno duplo brzi internet. U trenutnom paketu je 100 a oni su rekli da nude 200.
Tek će oni da nude ...Ej čoveče nudili su 20 meseci po dinar samo da se pređe sa SBB-a kod njih ...
Razumem ja da je borba za tržište ali to je obesmešljavanje celokupnog imanja usluga ...
Setimo se kada je samo uvođenje bilo oko 50 evra 😃🤣

Trenutni paket je 2400. Taj koji oni spominju je 3200. Najverovatnije ovaj

1691008246889.png

Poslednja izmena:
Jel postoji neka opcija da se zadrži veći broj televizora po isteku starog exenet paketa ?

Jel postoji neka opcija da se zadrži veći broj televizora po isteku starog exenet paketa ?
Ma mislim da možeš da se cenkaš da ti daju dodatne STB-ove za džabe, max daju 4, a 2 već dobijaš po paketu, ako ne daju zapretiš im da ideš kod Jotela, NetNeta ili nekog trećeg...

Nazad
Vrh Dno