Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ma jasno. Ja ga ni ne gledam, nemam šta da vidim, ali pošto je već bilo problema sa mts stb-om na ADSL-u, niti sam oduševljen sa Move/Iris platformama, ovako je bilo najjednostavnije. Možda je sbb i ovakav i onakav, ali imaju perfektno odrađene Smart TV aplikacije koje funkcionišu kao native okruženje, sa opcijom premotavanja, što ne verujem da ću kod Telekoma ikada u životu da vidim.
Baš tako 😃👍

• Like
Reagovanja: uji
После сбб, сада сам на мтс. Мени су хд канали пристојни али ја пратим 5% канала пред спавање.

После сбб, сада сам на мтс. Мени су хд канали пристојни али ја пратим 5% канала пред спавање.
Da ali Vi garant imate drugih obaveza i lepote života . Nekim ljudima je sve u toj " kutiji " zvanoj TV 😃👍

Да, набавио сам и пројектор... Шалу на страну, постоји мноштво ствари око тв само се треба човек заинтересовати.

Ne mogu da uslikam. Uzeo sam CI modul. Ne interesuje me premotavanje, niti mi treba dodatni daljinski i ostale komplikacije (prebacivanje na HDMI port i te gluposti) nego lepo imam uboden koaksijalni, DVB-C tjuner i kraj priče.
Cekaj..... Ti si na bivsoj EXE optici i dobio si CI modul i karticu ?

Imate li problema sa pristupom nekim sajtovima? Cini mi se da su mi se u poslednjih nedelju dana dosta ucestalili razliciti Access Denied, a od danas sam primetio i na WizzAir. Drzao sam neko vreme iskljucen ruter, u nadi da ce promeniti IP, ako uopste tako funkcionise, ne pratim jesmo li ili nismo iza NAT-a, i nije pomoglo.

Aktivna je, otključavala je većinu sada naknadno zaključanih kanala tokom novogodišnjih praznika.

Pa to ako dodatno placas zadrugu i HBO+Cinemax. Sve ostalo je FTA
Kanali za odrasle su takođe bili FTA i za ovo je operator propustio da adekvatno obavesti korisnike (pismenim putem ili isticanjem obaveštenja na sajtu), već je usledio samo poziv operatera dan pre puštanja Supenova kablovske umesto Exe, o čemu je već ranije diskutovano. Stoga, zamolio bih te da ne budeš maliciozan tako glasno!

Nije više besplatan kanal, a tim što kod mene još radi u apk.
Proradio je i na DVB-C, nikada nije ni bio pay kanal...
Kanali za odrasle su takođe bili FTA i za ovo je operator propustio da adekvatno obavesti korisnike (pismenim putem ili isticanjem obaveštenja na sajtu), već je usledio samo poziv operatera dan pre puštanja Supenova kablovske umesto Exe, o čemu je već ranije diskutovano. Stoga, zamolio bih te da ne budeš maliciozan tako glasno!
A jel su ti samo HBO/Zadruga/X paket zaključani bili ili ceo onaj njihov L paket kanala? Tu valjda ima još nekih dokumentarnih koliko se sećam.

Zvali su me juce iz Call centra, istekao mi je ugovor, nude mi 1 mesec besplatno i posle uz ugovornu obavezu 24 meseca po 2300 dinara otprilike paket koji i sad koristim (100/40). Ne znaju kad ce poceti zakljucavanje kanala, za sada sve otvoreno.

Odlucio sam da raskinem ugovor i uzmem Netnet isti paket (100/40), 12 meseci za dinar, posle 2340.

Zvali su me juce iz Call centra, istekao mi je ugovor, nude mi 1 mesec besplatno i posle uz ugovornu obavezu 24 meseca po 2300 dinara otprilike paket koji i sad koristim (100/40). Ne znaju kad ce poceti zakljucavanje kanala, za sada sve otvoreno.

Odlucio sam da raskinem ugovor i uzmem Netnet isti paket (100/40), 12 meseci za dinar, posle 2340.
Pa jel taj paket što su ti ponudili iz call centra Exe paket to jest taj isti koji si koristio, ili prebacivanje na neki Super Plan paket?

Isti taj koji je i bio, samo uz ugovornu obavezu, dakle bez zakljucavanja kanala za sada

Druze.... o kakvom malicioznom pricas, ne shvatam ? Ali stvarno ne razumem. Samo pisem neke cinjenice. Pitao sam cemu kartice da se dele svima, sem ako se doplacuju ti pkaeti XXX, HBO i to.
Pri tom nisam razumeo sta si mislio kad si rekao da je operater PROPUSTIO da javi i kome...

Kartice sada dele svima koji prelaze na Supernovine pakete, sigurno kada se dostigne 90% korisnika ostatak ima da uzlove... Takav je bio plan, lično dobio info na mts pult.

A jel su ti samo HBO/Zadruga/X paket zaključani bili ili ceo onaj njihov L paket kanala? Tu valjda ima još nekih dokumentarnih koliko se sećam.
Opet sam preskenirao kanale da uporedim. Osim pomenutih, još Cinemax 1 i 2 su defakto kodirani, ali to u suštini sve čini i L paket. Za ostale gde je evidentirano kodiranje, televizor skenira 2 Connax kanala pa verovatno kroz njih vrši dekodiranje i tako je od početka Supernova kablovske. Neki kanali na istim frekvencijama su u međuvremenu menjani ili premeštani.

Samo da se na tome radi i da je takav plan. Kad će da nastupi to nemaju pojma.
A u kom ti je to gradu rekla da je u planu ?
Kolega sa 2000 postova... nisi mi odgovorio na pitanje...

Poslednja izmena:
Da malo pratiš video bi da je Exe mreža opstala jedino u Nišu jer ima konkurencije, a i možeš da klikneš na ikonu člana pa da proveriš iz kog je grada. :D

Proradio je i na DVB-C, nikada nije ni bio pay kanal...

Ma znam, u jednom mejlu mi kažu kako u mom paketu nemam pravo na njega,zato sam mislio da su ga prebacili kao pay kanal, u drugom rešen problem.

Niš, to su ki rekli u Delta Planet MTS poslovnica. Inače isti info sam čuo i dok je bila u Dušanovoj ulici.

Da malo pratiš video bi da je Exe mreža opstala jedino u Nišu jer ima konkurencije, a i možeš da klikneš na ikonu člana pa da proveriš iz kog je grada. :D
JA ne pratim.... ???? Hahahahahahahahahah
Ludilo. Pa ja znam o EXE optici onoliko, koliko svi ovde kad se sastavite ne mozete da znate. Al dobro, nije to tema.
Ja sam zato i pitao GDE su kome sta rekli, jer znam da logike nema da takve info dobije tamo gde nista nije scrambled niti je svuda menjan raspored u DVB-C.
Ali dobro.... forum ko forum....

Jel radi nekom van exe mreže, ona glupa exe aplikacija za gledanje tv, pošto meni neće da radi preko yettel interneta,dali je moguće da su ga idioti skrembovali.

Meni na Yettel mobilnom netu nece, probah.

Nazad
Vrh Dno