Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Jel još nekome EPG pokazuje tačnu emisiju ali 3h unapred vreme?
IMG_20230226_220617.jpg

Šta su ugasili?

Isti je problem bio kao pre neku nedelju, samo je sa mobilnim netom radila. I kad se vraca na njoj posle nekoliko menjanja minuta samo zabaguje i mora da se izadje iz nje

Isto i na Bulevaru ...Ima sistemska poruka na 0800/311-312 kažu da ima radova na mreži .

Komren takođe ništa nema. Svakim danom sve gori i gori. Rodovi na mreži al po celog gradu nema...

Naravno da nagadja. Snila baba sto joj je milo :D
Nadam se da nikad necemo dobiti "cari" klasicne sn, mada ce se to kad tad nazalost desiti, samo ne danas :D
Premestaju opremu bice televizije u toku dana kad zavrse. Internet radi, a radi i IPTV tj televizija preko exe aplikacije.

Poslednja izmena:
Naravno da nagadja. Snila baba sto joj je milo :D
Nadam se da nikad necemo dobiti "cari" klasicne sn, mada ce se to kad tad nazalost desiti, samo ne danas :D
Premestaju opremu bice televizija u toku dana kad zavrse. Internet radi, a radi i IPTV tj televizija preko exe aplikacije.
Nema interneta svuda , veruj mi ...
A što se tiče premeštanja opreme oni uvek kada rade nešto zeznu 😀

Da ima interneta meni radi, nego @V.i.P.e.R s obzirom da premeštaju opremu ima li šanse da reše ovo sa 794 MHz?

Edit: Proradila i kablovska

Ne nazalost. Tek kad nas "integrisu" tj potpuno unazade tada ce se resiti jer kod sn nema ta frekvencija. Ali da tu ugase i prebace na drugu kao sto je pre na exe kad bilo problema na 802 i 810 to tesko. A inace znaju da postoji problem.

Ne nazalost. Tek kad nas "integrisu" tj potpuno unazade tada ce se resiti jer kod sn nema ta frekvencija. Ali da tu ugase i prebace na drugu kao sto je pre na exe kad bilo problema na 802 i 810 to tesko. A inace znaju da postoji problem.
Bitno je da meni kada im pošaljem reklamaciju kažu da mi pošalju ekipu da to reše ...Hoće izgleda da gledaju TV samnom😀 jer drugo nema šta da rade kod mene u stanu ako je smetnja i kod drugih korisnika 😀

Znači drugim rečima u fazonu su "Imaju celu otključanu ponudu, zabole nas da rešavamo sad tu jednu frekvenciju, malo li im je.."

Inače sada kada sam upalio tv vidim da fali 3 kanala, samo ne mogu da provalim koji su to...

Nazad
Vrh Dno