Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Pa zvali su iz centrale skoro sve koje poznajem a da su na exe net, iako imamo nov potpisani ugovor prošle godine, po ceni 2350 din, a sada do 3 tv-a 2850 ili ako hoću i 4. tv onda 3000.... tako su rekli svima....

Pa zvali su sve ljude u Vlasotincu, bar sve koje znam, meni su npr. rekli da se menja nešto i da moramo svi da se "digitalizujemo", da dodju da uzmu stare uredjaje i zamene novim, a i cena ce da bude 2800 ili sa 3 tv 3k dinara.... evo danas su me zvali da dodju da promene uredjaje.... ja ne znam kako neko moze da promeni pogramsku semu, i poveca cene, ne znam kako da podnesem zahtev za taslid ugovora,a da ne platim nešto bezveze.... u februaru ove god. sam potpisao novi ugovor na 2350 na 2 godine. Nije do povecanja cene nego do principa, hocu da predjem na drugog provajdera koji ne i skuplji ali necu da me neko pravi na ovcu.
Edit: izvinjavam se, prvi put mi nije izbacilo moj odgovor, sad tek vidim da sam već odgovorio.

Koliki vam je ping na exe net super nova optici? I interesuje me jačina /kvalitet signala koliko vam pokazuje?

Ping je <10ms jer je sve tunelirano u Kopernikus na NBG, pa odatle izlazite na internet.

Da li su Super Exe Net paketi i dalje dostupni? Meni ističe trenutni Exe net ugovor za par meseci, hteo sam da produžim sa istim paketom, prvo mi rekli na telefonu da nemaju više Exe net pakete u ponudi, odem u MTS, kažu mi da ih imaju i dalje, nedelju dana kasnije odem u MTS ponovo kod nekog drugog, on mi kaže da nemaju više u ponudi, WTF?! Oni Supernova paketi su očajni po cena-kvalitet u odnosu na Exe, 100/10, 200/20, kakvi su ovo uploadi, wtf. Više ne znaju ni oni šta je dostupno a šta nije.

Da li su Super Exe Net paketi i dalje dostupni? Meni ističe trenutni Exe net ugovor za par meseci, hteo sam da produžim sa istim paketom, prvo mi rekli na telefonu da nemaju više Exe net pakete u ponudi, odem u MTS, kažu mi da ih imaju i dalje, nedelju dana kasnije odem u MTS ponovo kod nekog drugog, on mi kaže da nemaju više u ponudi, WTF?! Oni Supernova paketi su očajni po cena-kvalitet u odnosu na Exe, 100/10, 200/20, kakvi su ovo uploadi, wtf. Više ne znaju ni oni šta je dostupno a šta nije.
Iz kog si grada?

Nisu više dostupni, danas sam bio u supernova, ovako, u svakom gradu čim 50% exe korisnika predje na novu opremu, tjm prihvati nove pakete i zameni opremu oni gase signal i pustaju samo za ove sa novim risiverima, jedoni problem su im ovi koji su potpisali u skorije vreme i nije im istekla Ugovorna obaveza.....

Do leta koliko sam cuo svi korisnici koji su preko exeneta idu na kodiranje,moduli i oprema druga,ako nezelis novu ponudu mozes da raskines ugovor.Pricam za Nis,jer kazu u Vlasotincu i nesecam se gde jos krenulo je sa tim.

Do leta koliko sam cuo svi korisnici koji su preko exeneta idu na kodiranje,moduli i oprema druga,ako nezelis novu ponudu mozes da raskines ugovor.Pricam za Nis,jer kazu u Vlasotincu i nesecam se gde jos krenulo je sa tim.
A jel su poceli u Nisu sa zamenom opreme?

Nisu jos starim korisnicima,svi novi koji dodju dobijaju module i paket koji izaberes taj gledas,nema vise sve otvorenoga.....MOBING klasican,prenatrpani kanali beznacajni i cene velike,a internet preko supernove je blagi uzas.

Nisu jos starim korisnicima,svi novi koji dodju dobijaju module i paket koji izaberes taj gledas,nema vise sve otvorenoga.....MOBING klasican,prenatrpani kanali beznacajni i cene velike,a internet preko supernove je blagi uzas.
A jel im nude i move uslugu?

Nude
Idemo onda kod drugog provajdera. Bilo je dobro, dok je trajalo.
Ja sam pokušao da otkazem ali moraću da sačekam da me opet pozovu iz kol centra, jer gospođa iz supernove mi je objasnila, da raskid ugovora može odmah samo za ove kojima je istekla UO (ugovorna obaveza) a ja sam nov ugovor potpisao u februaru, pa moram da čekam dok više od polovina korisnika pređe na nove pakete, tada gase signal za stare uređaje i onda će nama kao ponuditi nešto. U Vlasotincu izgleda ima oko 1000 talvih kojima UO još nije istekla.... ali već znam dosta ljudi koji su raskinuli ugovor i već prešli kod drugih.... ja definitivno isto odustajem od ovog, jer još odavno znam da sve što ima ikakve veze sa Telekomom Srbija što dalje od toga.... tako i ovo

A jel im nude i move uslugu?
Nude i hoće pošto-poto da je uvaljuju. Ja sam se kategorički opredelio za karticu i CA modul, tako da može da se zadrži CATV resiver za optičku kablovsku.

Ja sam takodje odbio bilo kakvu promenu opreme.
Promenjena je lista TV kanala, ali sam zadrzao CATV preko koaksijalca, bez kartica, bez Move aplikacije, bez bilo cega sto su nudili, pravio sam se blesav i ostala je stara cena.
Nije Nis u pitanju.

Ja sam takodje odbio bilo kakvu promenu opreme.
Promenjena je lista TV kanala, ali sam zadrzao CATV preko koaksijalca, bez kartica, bez Move aplikacije, bez bilo cega sto su nudili, pravio sam se blesav i ostala je stara cena.
Nije Nis u pitanju.
sta ces da radis kad ukinu signal?

Danas brata migrirali na Super plan. Istekla mu bila Exe UO.

Utisci:
4x manji upload!
Move kao move nije tolka katastrofa, ali nezainteresovanost za korektno podešavanje move box-a je frapantna!
Slika u odnosu na DVB-C - mutna užasna (Samsung 50'' TV).
Krol na svim kanalima SECKA!
Boje nikakve!
Frapantno.

Otišao da vidim:
  • HDR uključen (objašnjava boje)
  • 2160p 60Hz!!!! Ej! Šta očekivati!

Ugasio HDR
Prebacio mod na 1080p 50Hz

Boje ok, ne secka ništa, slika oštrija (TV radi AI upscale) jer od box-a više ne dobija 4K signal gde je upscale-ovan content mutnoća nad mutnoćama.

Ostaviš korisniku sliku koja secka. No comment.

Danas brata migrirali na Super plan. Istekla mu bila Exe UO.

Utisci:
4x manji upload!
Move kao move nije tolka katastrofa, ali nezainteresovanost za korektno podešavanje move box-a je frapantna!
Slika u odnosu na DVB-C - mutna užasna (Samsung 50'' TV).
Krol na svim kanalima SECKA!
Boje nikakve!
Frapantno.

Otišao da vidim:
  • HDR uključen (objašnjava boje)
  • 2160p 60Hz!!!! Ej! Šta očekivati!

Ugasio HDR
Prebacio mod na 1080p 50Hz

Boje ok, ne secka ništa, slika oštrija (TV radi AI upscale) jer od box-a više ne dobija 4K signal gde je upscale-ovan content mutnoća nad mutnoćama.

Ostaviš korisniku sliku koja secka. No comment.
Koji grad?

Nazad
Vrh Dno