A sa move boxom ces dobiti sve moguce najnovije naslove?
😀 😀 😀 Manje vise kakav god da je Fox (ne racunam HBO) jedino i vredi od kanala, pored Cinestar.
Pa lakse je da ti kao jedinka promenis provajdera, posto jedino tebi stari Exe nikad odgovarao nije i jedva cekas degradaciju u vidu sn, nego svi mi ostali koji znamo sta je dobro i sta zelimo. 100 puta sam rekao, uzmi lepo njihov odvratan koksijalni paket i dobices 20 puta gori net i upload, njihove kanale i taj "genijalni" move box kako bi mogao da gledas "hitove" od pre hrista koji se i onako 24/7 vrte na pink kanalima. Svi beze od tog u*ranog move box-a, uzimaju skymaster ako nemaju tv sa CI slotom, samo ti jedva cekas... prelistaj malo sn temu...
@A M G
Sto se degradacije tice, uh ne mogu sada sve tacno, ali eto danas Fox, pa RTS3 je degradiran i sd, onda AMC je bio HD vise nije, Fashion Tv (FTV) CNN, Euronews (ne ova nasa verzija), DW, Hrt 3 i 4, Vesti, Insta, Dox i jos neki kanali su svuda sem u sn HD, degradirani kanali za odrasle (Brazzers, ErosX, Private, Hustler, neki HD koji su bili izbaceni), takodje izbaceni dosta dobrih HD kanala, Wild HD, Mooze Dance HD, DeLuxe Music HD i jos par HD ali sam zaboravio koji su. Necemo da pominjemo Cinestar, gde nemam vise Cinestar 2, Premium nikad nije ni bio, a Cinestar 1 i Action su kod SBB-a a mislim jos negde HD dok naravno kod sn sve sd.
Ocigledno taj ko odredjuje jos uvek kuci ima stari CRT tv pa misli da je sve jedno da li slika sd ili HD..... a ono danas UHD TV (4K i 8K) svaka kuca ima i to vise komada... eeej 21 vek a ti guras sd...