Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ne, SN (KDS) i kablovi opstine za video nadzor grada...
ne zeli telekom sam sebi da bude konkurencija...
Bilo je pregovora opstine sa Orionom zbog situacije sa KDSom u banji ali to je propalo...

Zdravo svima, imam jedno pitanje imam exe net ugovor koji istice u septembru ,inace sam iz krusevca ,sta mi preporucujete da uzmem od septembra ,imam televiziju na 5 6 tv, ne znam ni sam na koliko i zadovoljan sam bio, e sad od septembra ne znam sta cu a bitno mi je da imam televizjiju na 5 6 tv, jel ce moci u supernovii sve to isto naravno uz neku njihovu cenu? Ne bi se vracao na sbb zbog arene.

Poslednja izmena:
Zdravo svima, imam jedno pitanje imam exe net ugovor koji istice u septembru ,inace sam iz krusevca ,sta mi preporucujete da uzmem od septembra ,imam televiziju na 5 6 tv, ne znam ni sam na koliko i zadovoljan sam bio, e sad od septembra ne znam sta cu a bitno mi je da imam televizjiju na 5 6 tv, jel ce moci u supernovii sve to isto naravno uz neku njihovu cenu? Ne bi se vracao na sbb zbog arene.
Pozdrav ,ako imaš kao što i sam kažeš 5,6 TV u kući -stanu gde već moj apsolutni predlog je da uzmeš Exe net super sve ( gde ćeš moći zadužiti 4 Sky mastera i jedan Android X96 ) ,a najbolje je da kontaktiraš prodaju na 0800/311-312 ili ako imaš broj od nekog agenta prodaje zbog mogućih popusta /benifita po tom ugovoru!
Srećno

Pozdrav ,ako imaš kao što i sam kažeš 5,6 TV u kući -stanu gde već moj apsolutni predlog je da uzmeš Exe net super sve ( gde ćeš moći zadužiti 4 Sky mastera i jedan Android X96 ) ,a najbolje je da kontaktiraš prodaju na 0800/311-312 ili ako imaš broj od nekog agenta prodaje zbog mogućih popusta /benifita po tom ugovoru!
Srećno
Hvala,zato i pitam imam broj od agenata,nego nisam znao dal uopste postoji exe net i da li moze uopste da sklopi ugovor kao i do sada

Hvala,zato i pitam imam broj od agenata,nego nisam znao dal uopste postoji exe net i da li moze uopste da sklopi ugovor kao i do sada
Može ne brinite ponudiće Vam ono što je najbolje za Vas ali pre svega kontaktirajte Call -centrar i neka zvanično naprave nalog pa tek onda agenta !

Set top box.

Da li se u Havaji HG8240 loguje i dalje sa root/admin123 i da li su uopšte mogli nekom "remote" varijantom da promene to.
(Možda je trebalo prvo da opišem "problem"... Ne mogu da upadnem u svoj ruter....."Incorrect account/password combination. Please try again.")

Drugari imama samo jedan tv u stanu, sad sam uzeo jos jedan tv pa me interesuje da li mogu sam da povezem taj novi tv ili moram njih da zovem da prijavim i taj novi tv i da mi oni povezuju?
Sre

Ja imam samo jedan tv u stanu, sad sam uzeo jos jedan tv pa me interesuje da li mogu sam da povezem taj novi tv ili moram njih da zovem da prijavim i taj novi tv i da mi oni povezuju?

Drugari imama samo jedan tv u stanu, sad sam uzeo jos jedan tv pa me interesuje da li mogu sam da povezem taj novi tv ili moram njih da zovem da prijavim i taj novi tv i da mi oni povezuju?
Ne mora te nikoga pozivati ali je bolje da su stavili SPLITER koji služi za povezivanje dva i više uređaja a na jedan vod tj.antenski priključak odakle i dobijate TV signal !

Možete sami nabaviti SPLITER ali trebate nabaviti i kabli do tog drugog TV-a Najbolje i najsigurnije za Vas je da nabavku izvršite u nekim od prodavnicama gde ujedno mogu da Vam objasne na koji način će te to najlakše obaviti !

Prilozi

• 0072248_FC-2SPLT-KN.jpg.jpeg
    0072248_FC-2SPLT-KN.jpg.jpeg
    43 KB · Pregleda: 10
Ne mora te nikoga pozivati ali je bolje da su stavili SPLITER koji služi za povezivanje dva i više uređaja a na jedan vod tj.antenski priključak odakle i dobijate TV signal !

Možete sami nabaviti SPLITER ali trebate nabaviti i kabli do tog drugog TV-a Najbolje i najsigurnije za Vas je da nabavku izvršite u nekim od prodavnicama gde ujedno mogu da Vam objasne na koji način će te to najlakše obaviti !
Hvala Vam puno, spliter imam kao i kabal, samo me je interesovalo da li ipak moram njih da zovem ili ,,smem" i sam da povezem

Hvala Vam puno, spliter imam kao i kabal, samo me je interesovalo da li ipak moram njih da zovem ili ,,smem" i sam da povezem
Ako mislite da će te moći sve sami onda može a ako ste nesigurni bolje je onda kontaktirajte nadležni Call -centrar zavisno kod kog ste provajdera .Iskreno meni su za obe kabl.povezivali njihovi radnici ali pri samoj inst.nisu ništa naplaćivali ,e sada u vašem slučaju najbolje je proveriti .
Predlog ako je u pitanju Exe -Net ili Supernova kontakt njihovog centra 0800-311-312

Nekada nisu hteli da se cimaju za tako nešto, objasne telefonom ako treba. Danas hoće da urade kako želiš ali naplate izlazak na teren oko 500 dinara. Prelako je i za SSM varijantu, samo napred i bez bojazni.
Inače, vi Nišlije sve možete i sami. Opremu lakše nađete za razliku od nas iz BG-a.

Ja sam jednom davno povezao dodatni tv, bila je nedelja, sve je bilo savrseno dok nije dosao ponedeljak ujutru iskljucili mi signal. Pozvao korisničku podršku, pitali me koliko tv imam :) . Moguće da sistem prepoznaje koliko tv ima u kući, tako da najbolje ti to prijavi.

Jedino što bi ga nateralo da ih zove i to mu odrade je ako nema CAM/STB/IP STB/MOVE STB ili šta god koriste, pošto ne znam je li SN počela da deli svoje uređaje a sve pod uslovom da su kanali skremblovani a on nema te uređaje.

Ja sam jednom davno povezao dodatni tv, bila je nedelja, sve je bilo savrseno dok nije dosao ponedeljak ujutru iskljucili mi signal. Pozvao korisničku podršku, pitali me koliko tv imam :) . M
Ja sam tv povezao i radi, ali sam iskljucio iz straha da mi ne iskljuce signal jer nisam prijavio taj drugi tv.

Nekada nisu hteli da se cimaju za tako nešto, objasne telefonom ako treba. Danas hoće da urade kako želiš ali naplate izlazak na teren oko 500 dinara. Prelako je i za SSM varijantu, samo napred i bez bojazni.
Inače, vi Nišlije sve možete i sami. Opremu lakše nađete za razliku od nas iz BG-a.

Ja sam tv povezao i radi, ali sam iskljucio iz straha da mi ne iskljuce signal jer nisam prijavio taj drugi tv.
Onda je najbolje da ih pozovete

Da bi izbegli kojekakve zabune ovde, postoji li neko pisano/nepisano pravilo po kome provajder mora sebe uplesti u takvoj situaciji?
Razumem za situaciju kad treba staviti CAM/STB jer ne daju više na lepe oči već oni moraju da instaliraju (pišem za SN). Razumem i ako se javi potreba za više TV aparata pa treba pojačavanje signala, pa i ako neko ne zna kako da razvuče kablove, stavi konektore i sl.
Ovde se radi o situaciji 1+1 TV, ima razdelnik i kablove. Kako stvari stoje, sve što je potrebno. Posao za minut ili manje. Sad treba da se angažuje tehnička služba da bi stavili tvoj kabl i tvoj razdelnik i to da naplate 500 dinara.
Znam da je njima u interesu da izmuzu dinar kad i kako mogu, ali ima li neki propis za ovakve situacije pošto je dolazak ekipe apsolutno nepotreban - čitaj idiotski.

@srki018 Nemoj buraz decku da uzimaju 500din za dzabe, ili sta god da je vec....
Ako nesto ne znamo, zato nam sluzi forum, da saznamo.
Dakle.... Ako su kanali slobodni tu gde si ti, a jesu, jer kontam da si iz Nisa, mozes da povezes i 10 TV-a i nemas ti cega da se plasis, niti ce iko da te iskljuci, niti to moze.
Znaci na dolazni kabl iz WD-a, one male crne kutijice koju imas za kablovsku, mozes da razvedes splitterom na koliko ti vec TV-a treba i nema tu nikakve ni greske, niti potrebe da ti to neko drugi radi.

@srki018 Nemoj buraz decku da uzimaju 500din za dzabe, ili sta god da je vec....
Ako nesto ne znamo, zato nam sluzi forum, da saznamo.
Dakle.... Ako su kanali slobodni tu gde si ti, a jesu, jer kontam da si iz Nisa, mozes da povezes i 10 TV-a i nemas ti cega da se plasis, niti ce iko da te iskljuci, niti to moze.
Znaci na dolazni kabl iz WD-a, one male crne kutijice koju imas za kablovsku, mozes da razvedes splitterom na koliko ti vec TV-a treba i nema tu nikakve ni greske, niti potrebe da ti to neko drugi radi.
Potpuno si upravu tebra nego mu ja rekoh da nebi lik nešto pogrešno shvatio !?! Rekoh bolje i da ih kontaktira nego da ispadne loš savet nekog "forumaša"

Nazad
Vrh Dno