Pozdrav ,ako imaš kao što i sam kažeš 5,6 TV u kući -stanu gde već moj apsolutni predlog je da uzmeš Exe net super sve ( gde ćeš moći zadužiti 4 Sky mastera i jedan Android X96 ) ,a najbolje je da kontaktiraš prodaju na 0800/311-312 ili ako imaš broj od nekog agenta prodaje zbog mogućih popusta /benifita po tom ugovoru!Zdravo svima, imam jedno pitanje imam exe net ugovor koji istice u septembru ,inace sam iz krusevca ,sta mi preporucujete da uzmem od septembra ,imam televiziju na 5 6 tv, ne znam ni sam na koliko i zadovoljan sam bio, e sad od septembra ne znam sta cu a bitno mi je da imam televizjiju na 5 6 tv, jel ce moci u supernovii sve to isto naravno uz neku njihovu cenu? Ne bi se vracao na sbb zbog arene.
Hvala,zato i pitam imam broj od agenata,nego nisam znao dal uopste postoji exe net i da li moze uopste da sklopi ugovor kao i do sadaPozdrav ,ako imaš kao što i sam kažeš 5,6 TV u kući -stanu gde već moj apsolutni predlog je da uzmeš Exe net super sve ( gde ćeš moći zadužiti 4 Sky mastera i jedan Android X96 ) ,a najbolje je da kontaktiraš prodaju na 0800/311-312 ili ako imaš broj od nekog agenta prodaje zbog mogućih popusta /benifita po tom ugovoru!
Srećno
Može ne brinite ponudiće Vam ono što je najbolje za Vas ali pre svega kontaktirajte Call -centrar i neka zvanično naprave nalog pa tek onda agenta !Hvala,zato i pitam imam broj od agenata,nego nisam znao dal uopste postoji exe net i da li moze uopste da sklopi ugovor kao i do sada
Господар небаA sta je to SKY MASTER ?
Pozdrav ,ako imaš kao što i sam kažeš 5,6 TV u kući -stanu gde već moj apsolutni predlog je da uzmeš Exe net super sve ( gde ćeš moći zadužiti 4 Sky mastera i jedan Android X96 ) ,a najbolje je da kontaktiraš prodaju na 0800/311-312 ili ako imaš broj od nekog agenta prodaje zbog mogućih popusta /benifita po tom ugovoru!
Sre
Zdravo svima, imam jedno pitanje imam exe net ugovor koji istice u septembru ,inace sam iz krusevca ,sta mi preporucujete da uzmem od septembra ,imam televiziju na 5 6 tv, ne znam ni sam na koliko i zadovoljan sam bio, e sad od septembra ne znam sta cu a bitno mi je da imam televizjiju na 5 6 tv, jel ce moci u supernovii sve to isto naravno uz neku njihovu cenu? Ne bi se vracao na sbb zbog arene.
Ja imam samo jedan tv u stanu, sad sam uzeo jos jedan tv pa me interesuje da li mogu sam da povezem taj novi tv ili moram njih da zovem da prijavim i taj novi tv i da mi oni povezuju?
Drugari imama samo jedan tv u stanu, sad sam uzeo jos jedan tv pa me interesuje da li mogu sam da povezem taj novi tv ili moram njih da zovem da prijavim i taj novi tv i da mi oni povezuju?
Ne mora te nikoga pozivati ali je bolje da su stavili SPLITER koji služi za povezivanje dva i više uređaja a na jedan vod tj.antenski priključak odakle i dobijate TV signal !Drugari imama samo jedan tv u stanu, sad sam uzeo jos jedan tv pa me interesuje da li mogu sam da povezem taj novi tv ili moram njih da zovem da prijavim i taj novi tv i da mi oni povezuju?
Hvala Vam puno, spliter imam kao i kabal, samo me je interesovalo da li ipak moram njih da zovem ili ,,smem" i sam da povezemNe mora te nikoga pozivati ali je bolje da su stavili SPLITER koji služi za povezivanje dva i više uređaja a na jedan vod tj.antenski priključak odakle i dobijate TV signal !
Možete sami nabaviti SPLITER ali trebate nabaviti i kabli do tog drugog TV-a Najbolje i najsigurnije za Vas je da nabavku izvršite u nekim od prodavnicama gde ujedno mogu da Vam objasne na koji način će te to najlakše obaviti !
Ako mislite da će te moći sve sami onda može a ako ste nesigurni bolje je onda kontaktirajte nadležni Call -centrar zavisno kod kog ste provajdera .Iskreno meni su za obe kabl.povezivali njihovi radnici ali pri samoj inst.nisu ništa naplaćivali ,e sada u vašem slučaju najbolje je proveriti .Hvala Vam puno, spliter imam kao i kabal, samo me je interesovalo da li ipak moram njih da zovem ili ,,smem" i sam da povezem
Nekada nisu hteli da se cimaju za tako nešto, objasne telefonom ako treba. Danas hoće da urade kako želiš ali naplate izlazak na teren oko 500 dinara. Prelako je i za SSM varijantu, samo napred i bez bojazni.Hvala Vam puno, spliter imam kao i kabal, samo me je interesovalo da li ipak moram njih da zovem ili ,,smem" i sam da povezem
Ja sam tv povezao i radi, ali sam iskljucio iz straha da mi ne iskljuce signal jer nisam prijavio taj drugi tv.Ja sam jednom davno povezao dodatni tv, bila je nedelja, sve je bilo savrseno dok nije dosao ponedeljak ujutru iskljucili mi signal. Pozvao korisničku podršku, pitali me koliko tv imam. M
Nekada nisu hteli da se cimaju za tako nešto, objasne telefonom ako treba. Danas hoće da urade kako želiš ali naplate izlazak na teren oko 500 dinara. Prelako je i za SSM varijantu, samo napred i bez bojazni.
Inače, vi Nišlije sve možete i sami. Opremu lakše nađete za razliku od nas iz BG-a.
Onda je najbolje da ih pozoveteJa sam tv povezao i radi, ali sam iskljucio iz straha da mi ne iskljuce signal jer nisam prijavio taj drugi tv.
Potpuno si upravu tebra nego mu ja rekoh da nebi lik nešto pogrešno shvatio !?! Rekoh bolje i da ih kontaktira nego da ispadne loš savet nekog "forumaša"@srki018 Nemoj buraz decku da uzimaju 500din za dzabe, ili sta god da je vec....
Ako nesto ne znamo, zato nam sluzi forum, da saznamo.
Dakle.... Ako su kanali slobodni tu gde si ti, a jesu, jer kontam da si iz Nisa, mozes da povezes i 10 TV-a i nemas ti cega da se plasis, niti ce iko da te iskljuci, niti to moze.
Znaci na dolazni kabl iz WD-a, one male crne kutijice koju imas za kablovsku, mozes da razvedes splitterom na koliko ti vec TV-a treba i nema tu nikakve ni greske, niti potrebe da ti to neko drugi radi.
Radi. NišDa li vam radi EPG na superstar 2?
To ti zavisi od TV-a, kod mene na LG nekad ima samo par emisija unapred. Na drugom TVu Samsung imam za 2 dana unapred uvek i nikad ne omane. Onaj njihov skymaster uglavnom par emisija unapred...Meni pokazuje samo 2h naredna.
To je za Exe net ili Supernova ( usluga EPG )!?Da li vam radi EPG na superstar 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari