Upravo. Postepeno naravno (kao što smo videli). Ali ovo sad sa CGNAT-om upravo ukazuje na asimilaciju. Po meni, ovime svi korisnici Exe-a mnogo gube. Od kvaliteta neta, javne adrese, brzine, podrške... bukvalno enorman downgrade.Verovatno hoće da kaže da će se ukidati exe paketi.
Nudili su se ovde u Pirotu pre par nedelja baš povoljno, sa 12 meseci po 1 RSD, samo za nove korisnike.Jel jos uvek postoje Super EXE paketi? Posto vidim na telekomovim reklamnim listovima EXE NET je predstavljen kao brend za sebe. Na listu ima mts, supernova, exe net, m sat tv i antena plus(za antenu plus nisam siguran)
Da znam to 12 meseci 1rsd je za opticki net, a za koaksijalnu vezu je 10 meseci 50% za nove korisnike. A jel se paketi jos uvek nazivaju Super EXE ili samo Super, takodje bas je glupo ovo sa super planovima, bolje da ostave super par i super sve a da dodaju samo super plan(onaj sa mobilnom) a ne i da menjaju ime super par i super sve paketa.Nudili su se ovde u Pirotu pre par nedelja baš povoljno, sa 12 meseci po 1 RSD, samo za nove korisnike.
Nemam pojma šta će se desitiŠta misliš da će se desiti?
Je l' si pratio situaciju Kopernikusa i Vektora šta je tu bilo? Isto sve, ponavlja se bukvalno njihov downgrade. Ne trebaš mnogo da razmisliš da shvatiš da slede crnji dani za Exe korisnike.
Za Exe je bila priča da na duplo ide još duplo na to i tako su poklekli. Moguće da su Jotelu, NetNetu i NiNetu samo duplirali pa se tako još uvek uklapaju. Nisu ni zadnji, ni prvi i ima 20 godina unazad kako reketiraju kablovske i isp lokalce.A kako si siguran da Jotel i NetNet vec ne placaju vecu cenu zakupa stubova? Jotelu su cini mi se u Vranju jednom skidali kablove sa stubova, bas u to doba povecanja cena zakupa.
Zapravo i hoće da još više devastiraju Telekom sa još većim dugovanjima ili zaduženjima pa ga tako revizorski ko po običaju izvrdaju, a šta ostane, ide na doboš. U to sam se uverio 2018. prilikom raskida ugovora sa mts-om. To nije onaj mts iz 2015./16. koji je te dve godine pratio unapređenja i nudio kvalitetnu uslugu. Sve se posle sunovratilo kao na 2012. a ako ne i gore. Nekom je očigledno više odgovaralo da se dalje upropaštava i u skladu s tim nudi ograničena usluga. Ja se definitivno slažem sa činjenicom da je Super Exe trebalo ostaviti na snazi barem još dve godine, ali kao pojedinac se ništa ne pitam, a na sve su pravno mislili sa njihove strane kako da izvuku deblji kraj. Pretpostavljam, pratili su poskupljenje Yettel-a, i sami su podigli cenu Net limit dodatka, mali broj korisnika je otišao u oba slučajeva i to je to.@uji Pa tesko da ce to tek tako da izvedu. Duzni su ko grcka, zaduzuju se a ovamo se hvale kako imaju pozitivno poslovanje da bi zamazali oci obicnom narodu. Nemaju oni vise para da kupuju. Nece smeti da diraju brzine jer ce izgubiti sve korisnike u Nisu a to uopste nije mali broj. Medjutim ovim integrisanjem u sn (cg-nat, dhcp itd) su vec naneli veliku stetu Exe korisnicima. TO je ta njihova "napredna" mreza.
Zemljak, imas pravo da raskines ugovor.Sredili su internet, a TV, sve je skremblovano ... mada, mene TV toliko i ne interesuje ...
Naime, zvali me iz ovog njihovog centra, trupili mi nešto o TV-u, prelasku na novi sistem bla,bla ...
Pitam ja za internet brzine, kaže "Pa biće do 200..." ... Naglasim da me interesuje u upload, on spominje nešto 20 ili 50 ... što je degradacija sa sadašnjeg 250/80 Mbps ...
Jel imaju pravo tek tako da mi ubijaju vezu? (Ugovor sam sklopio oktobra 2021 na 24 meseca )
Раде,нормално,бар код мене у НишуLjudi jer Vam rade svi kanali!????
Meni net proradio ali fon joj
Baš rade svi ili nekih nema !?Раде,нормално,бар код мене у Нишу
Svi kanali bez problema,za 5G ne znam,net radi normalnoBaš rade svi ili nekih nema !?
Da li imate 5G mrežu meni se i to izgubilo!?
Probaj da stavis kanal izmedju 36-48 za 5 GHz wifi.Baš rade svi ili nekih nema !?
Da li imate 5G mrežu meni se i to izgubilo!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari