Da li su ti to u poslovnici ponudili ili neki od akvizitera?Ja dobio 10 meseci po 50% za obnovu ugovora pre neki dan.
Prvo sam poslao mail i pitao da li ima nekih pogodnosti, pa su me zvali telefonom i ponudli tu opciju. Od njihovih terenskih promotera nisam mogao nista da dobijem jer sam stari korisnik. Mogu samo novim korisnicima da daju pogodnost. U pitanju je Nis.Da li su ti to u poslovnici ponudili ili neki od akvizitera?
Na koji email si im poslaoPrvo sam poslao mail i pitao da li ima nekih pogodnosti, pa su me zvali telefonom i ponudli tu opciju. Od njihovih terenskih promotera nisam mogao nista da dobijem jer sam stari korisnik. Mogu samo novim korisnicima da daju pogodnost. U pitanju je Nis.
I kako ti se čini u odnosu na Exe? Sa internetom mislim da nema bitnih razlika u odnosu na Exe a zanima me televizija, možeš li uporediti?Sto dalje od Supernove (novog Exe Neta)
Prosle nedelje sam narucio kod njih paket i rekli su da moze da se poveze na mojoj adresi a danas kad sam ih zvao kazu da nije moguce iako komsija pored nas ima taj isti paket
Kad ih pozoves na telefon po sat vremena te vozaju i pricas sa 3 razlicitih agenta i niko od njih nema pojma
Presli smo na NetNet i sve resili za 1 dan.
Internet je isti kao Exe Net a televiziju jos uvek ne koristim.I kako ti se čini u odnosu na Exe? Sa internetom mislim da nema bitnih razlika u odnosu na Exe a zanima me televizija, možeš li uporediti?
Ja mislim da može jer smo zvanicno Supernova. Ako je neko probao neka javiPozdrav svima,
Da li mi možemo nekako da iskoristimo ovu promotivnu akciju (otključavanje HBO paketa) koju supernova nudi svojim korisnicima?
Pa ne.... nisu oni budale, nego imaju politiku koja kaze: AKO U NEKOJ ZGRADI POSTOJI VEC INFRASTRUKTURA na primer Kopernikusa, a to je COAXIAL, onda tu ne dolazi ista ta SUPERNOVA sa fiberom, iako fizicki mogu da uvedu. Cak i Telekom kad direktno pozoves, oni se prave blesavi, pa kao ovo, pa ono.....Koja je fora ovim gluperdama iz supernove, daju ponudu i zovu, da potpišem novi ugovor, kad pitam kakav je internet, nude kablovski kao kod mene nema optika, a ja na 10x većoj brzini od one što nude, plus skuplje? Ne razumem, jesam li ja lud ili oni?
Prvo sam poslao mail i pitao da li ima nekih pogodnosti, pa su me zvali telefonom i ponudli tu opciju. Od njihovih terenskih promotera nisam mogao nista da dobijem jer sam stari korisnik. Mogu samo novim korisnicima da daju pogodnost. U pitanju je Nis.
Da, sve je ostalo isto. Brzina je ista, nisam uporedjivao sve kanale ali verujem da su isti jer nisam primetio da neki nedostaje.Da li su ti ostali svi kanali iz EXE-a ili su samo kanali koje nudi Supernova, i da li ti je ostala ista brzina intereneta koju si imao kada si sklapao sa EXE-NETom ?
Zvao sada call centar supernove, moze ,ali im trenutno ne radi sistemJa mislim da može jer smo zvanicno Supernova. Ako je neko probao neka javi
Novi paket - Super Exe Par 1.A koji paket si potpisao, neki od ovih novih iz ponude Supernove ili si produžio stari EXE-NET ?
Ja sam sa novim ugovorom prvo trazio obican stb, ali kada je majstor dosao promenio misljenje i uzeo android box koji se placa 300 din mesecno preko. Ugovor potpisao pre mesec dana. Msm da bez problema mozes da dobijes 2 stb. Ako su dumb stb nema pretplate i nema vracanja programa.Kada sam potpisivao prvi ugovor nisam dobio STB, da li sa novim ugovorom mogu da zahtevam i dobijem STB (2 komada) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari