Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Da li su ti to u poslovnici ponudili ili neki od akvizitera?
Prvo sam poslao mail i pitao da li ima nekih pogodnosti, pa su me zvali telefonom i ponudli tu opciju. Od njihovih terenskih promotera nisam mogao nista da dobijem jer sam stari korisnik. Mogu samo novim korisnicima da daju pogodnost. U pitanju je Nis.

Prvo sam poslao mail i pitao da li ima nekih pogodnosti, pa su me zvali telefonom i ponudli tu opciju. Od njihovih terenskih promotera nisam mogao nista da dobijem jer sam stari korisnik. Mogu samo novim korisnicima da daju pogodnost. U pitanju je Nis.
Na koji email si im poslao :)

Sto dalje od Supernove (novog Exe Neta) :)
Prosle nedelje sam narucio kod njih paket i rekli su da moze da se poveze na mojoj adresi a danas kad sam ih zvao kazu da nije moguce iako komsija pored nas ima taj isti paket :)
Kad ih pozoves na telefon po sat vremena te vozaju i pricas sa 3 razlicitih agenta i niko od njih nema pojma :)
Presli smo na NetNet i sve resili za 1 dan.

Sto dalje od Supernove (novog Exe Neta) :)
Prosle nedelje sam narucio kod njih paket i rekli su da moze da se poveze na mojoj adresi a danas kad sam ih zvao kazu da nije moguce iako komsija pored nas ima taj isti paket :)
Kad ih pozoves na telefon po sat vremena te vozaju i pricas sa 3 razlicitih agenta i niko od njih nema pojma :)
Presli smo na NetNet i sve resili za 1 dan.
I kako ti se čini u odnosu na Exe? Sa internetom mislim da nema bitnih razlika u odnosu na Exe a zanima me televizija, možeš li uporediti?

Agenti supernove su stvarno... a i totalno neobavesteni. Definitivno mislim da namerno sabotiraju ljude koji zele SuperExe. Nebo i zemlja je klasicna SuperN(S)ova i Exe mreza. Hvala bogu pa jos uvek Exe funkcionise na neki nacin kao pre (bez skrmblovanja i ogranicavanja broja TV-a), dinamicka IP adresa itd. Ako se to promeni - CAO. Zato mozda i namerno zavlace kad traze iskljucivo SuperExe.
Sto se tice NetNeta postoji tema posvecena njima, internet je dobar (retko koja optika moze biti losa), trebalo bi da su isto dinamicke adrese (mada se neko zalio na forumu da su poceli i da natuju), a televizija - oni nemaju svoju vec u saradnji sa jednom novosadskom pruzaju usluge televizije. Manje kanala ima od Exe-neta (cinimi se oko 200+), losija je ponuda (dosta skromnan izbor HD kanala), aplikacija za vracanje po meni je bolja nego ko EXE (koriste cinimi se neku gotovu koliko sam video, nisam imao prostora da testiram nesto, ali svakako radi bolje), takodje kao kod Exe nemas ogranicenja sto se TV-a, Kvalitet slike je dobar.

U svakom slucaju tema o Netnet-u je ovde

Da li vam se dešava da nece neki kanal da vam se pusti? Radi premotavanje ili uživo ni da čuje? Na stb uredjaju...

Pozdrav svima,

Da li mi možemo nekako da iskoristimo ovu promotivnu akciju (otključavanje HBO paketa) koju supernova nudi svojim korisnicima?
Kod mene je situacija ista kao i ranije, koaksioni kabl do tv-a i ništa drugo,
Trenutno imam paket Super exe sve 2, potpisao novu ugovornu obavezu letos ali ostalo sve bukvalno isto, samo drugi naziv paketa

Koja je fora ovim gluperdama iz supernove, daju ponudu i zovu, da potpišem novi ugovor, kad pitam kakav je internet, nude kablovski kao kod mene nema optika, a ja na 10x većoj brzini od one što nude, plus skuplje? Ne razumem, jesam li ja lud ili oni?

Koja je fora ovim gluperdama iz supernove, daju ponudu i zovu, da potpišem novi ugovor, kad pitam kakav je internet, nude kablovski kao kod mene nema optika, a ja na 10x većoj brzini od one što nude, plus skuplje? Ne razumem, jesam li ja lud ili oni?
Pa ne.... nisu oni budale, nego imaju politiku koja kaze: AKO U NEKOJ ZGRADI POSTOJI VEC INFRASTRUKTURA na primer Kopernikusa, a to je COAXIAL, onda tu ne dolazi ista ta SUPERNOVA sa fiberom, iako fizicki mogu da uvedu. Cak i Telekom kad direktno pozoves, oni se prave blesavi, pa kao ovo, pa ono.....
Poenta price: Oni ( SUPERNOVA ) ili ti Telekom, jesu objedinili sve te male firme ( mada je na primer EXE NET za njih bio DOKTOR PRIMARIUS u oblasti telekomunikacija, a ne "mala firma" ) ali kao da su sa njima napravile neki deal da po reonima u kojima su radili, ostane da se prikljucuje tako. Jer kad bi sad Telekom direktno, ili preko EXE Supernove ( pricam za jugoistok Srbije ) uveo svim korisnicima optiku, a to nije nista tesko.... SVI korisnici Kopernikusa, Ikom-a i slicnih koji su bili na COAX-iali, momentalno bi mogli da pobacaju svu onu opremu koju su podelili i da pocupaju sve te coax kablove koji su razvuceni.

E ZATO ti imas tu situaciju koja te dovodi do zabune. Ali dobro, ako si je vec resio sa nekom optikom, to je to.... Obrni okreni, optiku je danas uvek lako resiti.... ali za TV, e tu je vec malo dzombavo, zbog ogranicenja raznih koja imaju i levaci i desnjaci.

Nisi me razumeo, mi svi korisnici exe neta već imamo optiku, koja je do kupovine telekoma radila bez greške, mislim radi i sad ok, ali dok je bio exe bukvalno odmah su rešavali kvarove....
E sad imaš 150mb optika, a ovi nude 20 od kojih ne garantuju da će da to radi maksimalnom brzinom a po skoro duplo većoj ceni..... i sad ona teta mene ubeđuje, da to je ok ali ako potpišeš novi ugovor dobijaš 3 meseca gratis 😂
Ja da sam hteo gratis hvatao bi komšijin internet, nego oću da platim ali da radi kako treba. Da ima neka alternativa prešao bi odmah, samo da nemam veze sa usranim telekomim, jer pitanje je samo vremena kad će nešto da zagovne.....

Da li su ti ostali svi kanali iz EXE-a ili su samo kanali koje nudi Supernova, i da li ti je ostala ista brzina intereneta koju si imao kada si sklapao sa EXE-NETom ?

Da li su ti ostali svi kanali iz EXE-a ili su samo kanali koje nudi Supernova, i da li ti je ostala ista brzina intereneta koju si imao kada si sklapao sa EXE-NETom ?
Da, sve je ostalo isto. Brzina je ista, nisam uporedjivao sve kanale ali verujem da su isti jer nisam primetio da neki nedostaje.

A koji paket si potpisao, neki od ovih novih iz ponude Supernove ili si produžio stari EXE-NET ?

Hvala, nisam obratio pažnju da u cenovniku ima starih EXE paketa.

Evo novih cena. Ja resio da pređem sa duo na trio paket i već 10 dana ih nema iz exe-net-a da realizuju uslugu. Verovatno se čekao novi cenovnik, a meni nudili po starom. Ili su izbacili najslabiji paket. Jeste da su i brzine povećali ali ide i poskupljenje kao i sve ostalo.

Prilozi

• IMG-6760bd9cedefb4e634e99faa64f9facf-V.jpg
    IMG-6760bd9cedefb4e634e99faa64f9facf-V.jpg
    97.7 KB · Pregleda: 90
  • IMG-5eb45572ed98d5de6cb8b18be7345755-V.jpg
    IMG-5eb45572ed98d5de6cb8b18be7345755-V.jpg
    90.6 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
Ja unazad dve godine ima internet 250/80 i 250+ kanala, po ceni 3150 dinara, to je ovaj SUPER EXE PAR 2 paket po istoj ceni, samo da su zadžali većinu kanala u paketu.

I ja imam taj paket još od Exe Neta radi sve super, ugovor mi ističe za koji mesec i posle ću ostaviti samo net 250/80 a tv gledam IPTV preko firesticka.

Taj cenovnik se vrti dva i vise meseca po poslovnicama mts-a, a i promoteri po terenu delili takve flajere. Exe par 1 paketa nema u flajeru, ali i dalje postoji, ja ga uzeo pre mesec dana.

• Like
Reagovanja: uji
Kada sam potpisivao prvi ugovor nisam dobio STB, da li sa novim ugovorom mogu da zahtevam i dobijem STB (2 komada) ?

Ja se easpitao ,ističe mi ugovor ,ovo mi odgovorili ....
Screenshot_20211203_132818.jpg
Verovatno nastavim da koristim postojeći bez ugovorne obaveze .

Meni je ugovorna obaveza istekla jos proletos. Nisam obnavljao, nastavio sam da koristim sve kao i do sada. Sa obnovom dobijes neke povoljnosti, tipa 3 meseca po dinar ili vec nesto slicno sto uspes da izboksujes, ali dobijas i novu ugovornu obavezu u trajanju od 12/24 meseca. Jos uvek nisam nacisto da li da ostajem sa njima ili da idem dalje...

Kada sam potpisivao prvi ugovor nisam dobio STB, da li sa novim ugovorom mogu da zahtevam i dobijem STB (2 komada) ?
Ja sam sa novim ugovorom prvo trazio obican stb, ali kada je majstor dosao promenio misljenje i uzeo android box koji se placa 300 din mesecno preko. Ugovor potpisao pre mesec dana. Msm da bez problema mozes da dobijes 2 stb. Ako su dumb stb nema pretplate i nema vracanja programa.

Od popusta mi ponudili 2 meseca za dinar ,e dobri su :) tako da ostajem na istom paketu bez ugovorne obaveze . Isto sam uradio i sa Eon paketom ,kada je isteklo 2 godine nastavio bez ugovorne obaveze . Najbolja stvar ,koristiš dok ti odgovara i samo batališ...

Vrh Dno