Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Na koji telefon/mejl da prijavim kvar nemam ceo dan ni net ni kablovsku?

I sta ce sad biti, posto su spojeni mts u, da li ce moci da se koristi mts ova optika za omogucavanje premotavanja tv i slicno? Posto exe net mreza ne podrzava Move uredjaje.

Od 15. juna u ponudi će biti neki novi Super Box paketi, pa ćemo videti.

Da li se može vraćati tv sadržaj na exe net ovoj IPTV aplikaciji (ili na tv-u) , i ako moze, kako?

Klikneš na čekirani polukrug u dnu ekrana. Nemaju svi kanali mogućnost vraćanja. Vraćanje radi samo u Exe mreži.

Prilozi

• Screenshot_20210605-230801.jpg
    Screenshot_20210605-230801.jpg
    372.5 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20210605-230834.jpg
    Screenshot_20210605-230834.jpg
    415 KB · Pregleda: 24
Jel obnavljao neko ugovor skoro?
Meni za 2.5 meseca ističe ugovor a ova promoterka preko koje sam prošlog puta dobio 12 meseci gratis više ne radi.
Jel ima neko kontakt od nekog promotera koji radi Niš?

Jel obnavljao neko ugovor skoro?
Meni za 2.5 meseca ističe ugovor a ova promoterka preko koje sam prošlog puta dobio 12 meseci gratis više ne radi.
Jel ima neko kontakt od nekog promotera koji radi Niš?
Imao sam samo net njihov,i uveo pre 14 dana i tv.Dosli su bez box uredjaja,kao biće za neki dan.Imam pravo na 3 uredjaja za tv.Exepar 3.Nemaju uredjaje.Imam pravo na 3 aplikacije,radi samo na 1.Ponudili mi bili 12 meseci tv i net po ceni neta i ja pristao.*****o sam se samo tako.Vodi računa šta ti nude.Sad su telekom.Pozdrav

Znam da su Telekom sada.
Hteo sam da čujem iskustva ljudi koji su skoro obnavljali ugovor ili potpisivali novi.
Koristim Smart Trio 1 i imamo u kući signal na 6 televizora jer do sada nije bilo ograničenja.
Ne znam kako će biti ubuduće jer im na sajtu stoji da po jednom priključku mogu 3 TV-a.
Ako i u praksi ne može više TV-a, onda ću preći na Jotel ili NetNet.
Znam da im je usluga slabija, ali neću da plaćam 2 priključka ili dodatne "takse" po televizoru za nešto što je 20 godina bilo normalno i nisu ti brojali televizore po kući.

Nikad nije bilo stvarno normalno da "treba" 6 TV-ova u kući... Pa sve da živi i 3 generacije na jednoj adresi.

Možda kod vas na severu nije ali kod nas na jugu jeste potpuno normalno da više generacija živi u jednoj kući i ne vidim šta je tu problem za operatere.
Ako Exe Net, dok ih nije kupio Telekom nije imao problem sa tim, ako NetNet i Jotel i dalje nemaju problem sa tim, ne znam zašto to Telekomu smeta.
Sledeće će biti da nas ograniče koliko uređaja se konektuje na internet po jednom priključku.

Kako ogranicavaju tv-e ako signal nije kodiran? Bar na Exenetu nije bio..

Sada nije kodiran I sve je ok.
Pitao sam zato što mi uskoro ističe ugovor I šta se dešava posle obnove ili potpisivanja novog ugovora jer na sajtu Supernove, tj. Telekoma piše da je TV usluga ograničena na 3 uređaja po jednom ugovoru.

Da li neko ko ima TV aplikaciju moze da proveri da li mu radi vracanje unazad za nedelju, ponedeljak i utorak, jer meni vracanje radi tek od utorka od 12h, pre toga ne. Takodje sam primetio i da se slika dosta pokvarila preko aplikacije, ne znam da li je slucaj i kod ostalih

Bice veliki problem oko broja tv-a. Vecina kuca ima po 4-5-6 pa i 7 tv-a. Ako misle da jednoj porodici uvale 2 prikljucka za vise od 3 tv-a, ili dodatno naplacuju uredjaje krenuce da gube korisnike. Sve ljude koje znam i imaju bivsi exe istog momenta su rekli da raskidaju ugovor ako dodje do toga. Pa i u stanu 2 decije sobe , dnevna, spavaca eto vec 4. Tv danas nije skup svako moze da kupi vise komada.
To je bila pricica dok nije bilo optike tj tako se pravdala supernova - kao kradu i onda zbog toga bude slabiji signal ljudima, ometa itd.... Na optici toga nema, niti ometa niti slabi signal tako da te price mogu samo deci da pricaju. Poenta je uzeti sto vise para narodu. To je bezobrazluk i trebamo se boriti protiv toga, peticija i bojkot kad krene to u bivsem exenet-u.

Osim toga veoma prosto (samo kad bi imalo pametnih ljudi u telekomu), osnovni paket NE KODIRAS, bude slobodan, a te dodatne kanale kodiras i treba ti box/cam. Ali nazalost kao i u svim drzavnim firmama pitaju se ljudi koji pojima nemaju o materiji a ne oni koji znaju i kapiraju kako sve to funkcionise....

Јел вам раде арена ХД канали преко ехе-ове андроид апп на ТВ? Ја видим само статусну линију са логоом и онај мини ЕПГ а слика у позадини црна...

Ne rade. Zapostavili su aplikaciju skroz, uskoro dobijamo novu.

Reko mi je čovek iz tehničke službe telefonom pre mesec i po dana.Da li će to biti move ili iris, ili neka treća, videćemo uskoro. Uglavnom, po njegovim rečima, biće puno bolja od postojeće.

Reko mi je čovek iz tehničke službe telefonom pre mesec i po dana.Da li će to biti move ili iris, ili neka treća, videćemo uskoro. Uglavnom, po njegovim rečima, biće puno bolja od postojeće.
А тренутно јел можемо користити неку другу супернова апп са ехе креденцијалима?

Nazad
Vrh Dno