Pitam se kada li ce kod nas navedeni kanali plus prva paket HDNovi kanali
HDTV Tanjug na 13
Face TV (SD verzija) 238
Kod nas je prva paket HD ,Niš je upitanjuPitam se kada li ce kod nas navedeni kanali plus prva paket HD
Leskovac je u pitanju
Tv Tanjug ionako jos uvek ne emituje,a Face je nekada bio,nista posebno tako da i ne propustas nista specijalno....😁😁😁U Leskovcu jos uvek nema TV Tanjug i Face TV
Hvala puno!Klikneš na čekirani polukrug u dnu ekrana. Nemaju svi kanali mogućnost vraćanja. Vraćanje radi samo u Exe mreži.
Imao sam samo net njihov,i uveo pre 14 dana i tv.Dosli su bez box uredjaja,kao biće za neki dan.Imam pravo na 3 uredjaja za tv.Exepar 3.Nemaju uredjaje.Imam pravo na 3 aplikacije,radi samo na 1.Ponudili mi bili 12 meseci tv i net po ceni neta i ja pristao.*****o sam se samo tako.Vodi računa šta ti nude.Sad su telekom.PozdravJel obnavljao neko ugovor skoro?
Meni za 2.5 meseca ističe ugovor a ova promoterka preko koje sam prošlog puta dobio 12 meseci gratis više ne radi.
Jel ima neko kontakt od nekog promotera koji radi Niš?
Sada sam video da mi radi za Rts 1 i tako te kanale ali ni za jedan filmski ne radi pre utorka u 12@nikolan99 Radi vraćanje unazad za prošlu nedelju, ponedeljak i utorak.
Јел су то званично негде написали или?Ne rade. Zapostavili su aplikaciju skroz, uskoro dobijamo novu.
А тренутно јел можемо користити неку другу супернова апп са ехе креденцијалима?Reko mi je čovek iz tehničke službe telefonom pre mesec i po dana.Da li će to biti move ili iris, ili neka treća, videćemo uskoro. Uglavnom, po njegovim rečima, biće puno bolja od postojeće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari