Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Да, шире капацитете за још већи уп. Овима са супернове доста 20мбит, не знају за боље па се не буне. :)
То се ради ноћу, кад је мали број корисника.
Ако су већ натерали људе да раде у недељу, могли су то исто да ураде ноћу.
Овако су зезнули пола града.
Безобразлук.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ово је била шала на Зексонијев пост. Кажу да им отишао сервер па решавали проблем цело преподне.

То се ради ноћу, кад је мали број корисника.
Ако су већ натерали људе да раде у недељу, могли су то исто да ураде ноћу.
Овако су зезнули пола града.
Безобразлук.

Legendo, nisu oni radili nesto na svoju ruku, pa nasli da to rade u sred bela dana. Citas li ti forum ?
Kad ti crkne auto, a posao si na put, jel zoves da ga odmah slepuju i popravljaju ili isto tako sacekas noc, pa onda... ?
Lepo pise da je router krepao, pa su ljudi resavali. Niko nikog nije ZEZAO.

Да ли неко зна за сигурно, у оквиру ехе нета да ли се могу узети супернова пакети попут оног 1000/100? Да ли се уз ехе супер пакете добијају досадашњи ехе уређаји и приступ ехе опцији уназад или се иде на мове уређај и супернова варијанти?

Чему ово глупаво прозивање?!
Прочитај цитат на почетку моје објаве, ако умеш да читаш.
(Семеринг)

Да ли неко зна за сигурно, у оквиру ехе нета да ли се могу узети супернова пакети попут оног 1000/100? Да ли се уз ехе супер пакете добијају досадашњи ехе уређаји и приступ ехе опцији уназад или се иде на мове уређај и супернова варијанти?
Pre svega nema više exe neta sada potpisujes ugovor sa supernovom i sa aktuelnim paketima koji se nude pa pogledaj da li ima takav paket kakav tražiš.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ako više nema starih Exe Net paketa, zašto ih ne skinu sa svog sajta.
Vidim da redovno ažuriraju sajt sa novim informacija a ponuda njihovih usluga je i dalje tu kao i pre 1.decembra.
P. S. Da li će nam račun za novembar stići mail-om ili poštom?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Exe Net sajt će se ugasiti u dogledno vreme, a račun (Supernovin) će nam prvo stići SMS-om, a onda i poštom. Postoji i opcija prijave za e-račun.

U petak sam rezervisao termin za dolazak tehnicke sluzbe za subotu (12:00) radi prikljucivanja na ExeNet TV (+net imamo), ali ni traga ni glasa. Pretpostavljam da ni oni sami ne znaju sta i za kog rade :)

Pitam teoretski, u februaru mislim da mi ističe ugovorna obabeza, ukoliko prekinem ugovor posle toga, mogu li da idem u supernovu kao novi korisnik? Jer nisam do sad bio njihov korisnik? Jer vidim da za nove korisnike daju i 6m gratis....

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Pre svega nema više exe neta sada potpisujes ugovor sa supernovom i sa aktuelnim paketima koji se nude pa pogledaj da li ima takav paket kakav tražiš.

У супернова ценовнику постоје супер ехе пакети, зато и кажем у оквиру ехе нета. Не знам да ли те пакете могу узети само корисници на ехе инфраструктури или још неко, као и да ли са ехе инфраструктуре могу узети супернова пакете.

Pitam teoretski, u februaru mislim da mi ističe ugovorna obabeza, ukoliko prekinem ugovor posle toga, mogu li da idem u supernovu kao novi korisnik? Jer nisam do sad bio njihov korisnik? Jer vidim da za nove korisnike daju i 6m gratis....

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Zemo, od 1.decembra i mi smo korisnici Supernove.

Brate kakav raspad od svega, nemam ni net ni tv a podrska mi kaze kolege ce da izadju sutra prepodne jer je nezgodno da izadju po kisi. Kao sutra ne moze da pada kisa. Ladno ti kazu cekaj do sutra ko te... kao prosli put nemaju kljuc od prostorije sacekajte do sutra. Ovo je bas dno dna ne znam kako da raskinem ugovor imam jos godinu dana [emoji2357]

Kad li misle da pošalju račune? Do prošlog meseca sam imao aktiviran trajni nalog u banci 6. u mesecu. 7e8em ti supernovu i ko je izmisli.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Meni je istekao ugovor i sad ide velika dilema šta činiti. Inače, koristim njihovu optiku. Poslao sam upit Supernovi i kažu da nemaju mogucnost optike kod mene, isto kaže i mts, a ovi iz exe neta mi sproveli sve bez ikakvog cimanja... Luda kuća.

Pa koristi kao i do sad, šta je problem?

U petak sam rezervisao termin za dolazak tehnicke sluzbe za subotu (12:00) radi prikljucivanja na ExeNet TV (+net imamo), ali ni traga ni glasa. Pretpostavljam da ni oni sami ne znaju sta i za kog rade :)

Cisto da se ogradim da ne bude zabune. Zvali su tad u dogovoreno vreme ali sa skrivenog broja, pa mi nije palo na pamet da su oni zbog raznih skorasnjih skemova

I, jesu li došli, jesu li ti priključili televiziju, je l' ima ograničenja na 3 televizora?

Meni nije. Nema ga ni na exe-net portalu.

Nema racuna ali net vec 2-3 dosta prekida

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Kod mene radi i net i epg, i nisam imao prekide ovih dana.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Jel nekome stigao racun ? Ja jos uvek nisam dobio .

Ja se prijavio za e račun ,poslao supernovi mail. Kažu sledeći mesec e račun a ovaj dobijam na kućnu adresu za neki dan .

Sent from my Huawei Nova 5t using Tapatalk

I ja se prijavio za e-račun.
Inače, ako neko možda želi da pređe na neki od Supernovinih paketa na postojećoj Exe Net optičkoj mreži, još ne postoje tehnički uslovi za to.

Poslednja izmena:
I, jesu li došli, jesu li ti priključili televiziju, je l' ima ograničenja na 3 televizora?

Danas sam se prikljucio na exenet , tv i internet , duo paket, receno mi je da su sada ograniceni na tri televizora a da se svaki preko placa, sto mi je jako cudno posto signal nije kodiran i moze da se koristi bez problema na bilo kom tv uredjaju sa dvb?

To će još vrlo kratko potrajati, uskoro sledi kodiranje kanala, dodela kartica...

Знаш ли када? То је већ довољан разлог за раскид уговора без пенала. :)

Nazad
Vrh Dno