Počeće vremenom da dele kartice/stb/move uređaje, to će trajati najmanje nekoliko meseci, kada to završe sve će zaključati.
Programska šeme Exe Neta će se vremenom izjednačiti sa Supernovinom, u to nemajte sumnje, a da li će to biti za mesec, tri ili šest meseci, nije od nekog značaja.
Mi u Vlasotincu i nemamo analognu, a i šta će nam.
Ja sam hteo tako da platim, međutim izbacuje mi poruku "nepoznata šifra korisnika", šifru sam kucao onu koja je naznačena na računu. Pa sam platio preko banke.Jutros mi je stigao papirni racun, u Nisu. Nista na mail. Koliko vidim, ovo je vec uvezano sa sistemom: https://mojasupernova.rs/oec/payment, samo sto sam vec platio bankom pa ne mogu da isprobam.
Ja sam hteo tako da platim, međutim izbacuje mi poruku "nepoznata šifra korisnika", šifru sam kucao onu koja je naznačena na računu. Pa sam platio preko banke.
Jutros mi je stigao papirni racun, u Nisu. Nista na mail. Koliko vidim, ovo je vec uvezano sa sistemom: https://mojasupernova.rs/oec/payment, samo sto sam vec platio bankom pa ne mogu da isprobam.
Izdavalac računa od novembra je Moja Supernova D. O. O. , ne pominje se više Exe-Net.Vi već plaćate i dobijate supernovine račune ili je još uvek exe net u zaglavlju?
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
I ja se prijavio za e-račun.
Inače, ako neko možda želi da pređe na neki od Supernovinih paketa na postojećoj Exe Net optičkoj mreži, još ne postoje tehnički uslovi za to.
Ovo je u stvari stari Kopernikusov račun. Na taj račun sad idu uplate.
Jel ti stiglo kući ili na mejl? Meni još ništa...Račun za novembar 2020.![]()
Pozdrav drugari,
Imam jedno pitanje za sve vas.
Imam paket Smart duo 2, ugovorna obaveza mi istice sutra (20.12.2020)
Prosle godine nisam obracao paznju i gle cuda ugovor se sam obnovio, pisao sam pre 9 dana tiket exe-netu da mi daju po istoj ceni smart duo 3 jer kao pravno lice imam njihov internet na 5-6 lokacija pa valjda mogu za toliko da izadju u susret, medjutim, niko ne odgovara a ugovorna obaveza istice sutra, ja samo ne zelim da dodjem u situaciju da se taj isti ugovor smart duo2 ponovo sam "obnovi"...
Sta preporucujete dalje? Da li postoji mogucnost da se raskine stari ugovor i da trazim od supernove smart duo3 i potpisem nov ugovor sa njima? (samim tim dobijem povoljnost 6 meseci po 1 dinar?)
Malo mi je sve konfuzno jer kod njih je trenutno stanje haoticno i niko nista ne zna da kaze niti je moguce dobiti tehnicku podrsku preko telefona a na mail/tikete ne odgovaraju..
Ako neko zna kako treba postupiti, unapred zahvalan.
tebi kao i svima ne vaze ugovorne obaveze
Sto se tice samoproduzenja ugovora, imas clan 11 u ugovoru koji kaze "ako se ne javis mesec dana pre isteka ugovora produzuje se na jos dve godine" ali to nije po zakonu tako da gde prodje proslo je, a i niko od nas to ne cita. Posto je to sada supernova, tebi kao i svima ne vaze ugovorne obaveze, paketi i uslovi ostaju dok ne prodje tranzicija a posle ce zvati svakog od nas za prelazak na supernova pakete. Znam kako je bilo kada je SBB kupio IKOM. Ja ne menjam nista dok me ne pozovu i planiram bas da se pogadjam, kao na buvljaku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari