Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ako se ne varam, za cetvrti tv se iznajmljuje Android box za 800din...nek potvrdi neko ako je siguran

Počeće vremenom da dele kartice/stb/move uređaje, to će trajati najmanje nekoliko meseci, kada to završe sve će zaključati.
Programska šeme Exe Neta će se vremenom izjednačiti sa Supernovinom, u to nemajte sumnje, a da li će to biti za mesec, tri ili šest meseci, nije od nekog značaja.
Mi u Vlasotincu i nemamo analognu, a i šta će nam.

Pa kad kod nas nisu zakljucali posle dve godine sto bi vama...

Nece nista da vam menjaju bar prve godine, dok dobar broj ne potpise nove ugovore, a posle polako...

Ja se samo nadam da će u naredne dve godine da mi pošalju račun za novembar

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

najefiskanije ti je da posaljes mail sa zehtevom, tako najbrze dobijes racun

Neka, pustiću ih da mi sami pošalju, baš da vidim kad će.
Prošlog meseca mi ni exe nije poslao račun dok nisam tražio. Više neću da im platim nijedan račun dok mi ga ne pošalju, pogotovo što su mi sami bez pitanja ukinuli slanje papirnog računa.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Jutros mi je stigao papirni racun, u Nisu. Nista na mail. Koliko vidim, ovo je vec uvezano sa sistemom: https://mojasupernova.rs/oec/payment, samo sto sam vec platio bankom pa ne mogu da isprobam :) .

Ja sam hteo tako da platim, međutim izbacuje mi poruku "nepoznata šifra korisnika", šifru sam kucao onu koja je naznačena na računu. Pa sam platio preko banke.

Znaci ne radi za sve. Mene je pronasao. Tranzicija in progress :D

Vi već plaćate i dobijate supernovine račune ili je još uvek exe net u zaglavlju?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

I ja se prijavio za e-račun.
Inače, ako neko možda želi da pređe na neki od Supernovinih paketa na postojećoj Exe Net optičkoj mreži, još ne postoje tehnički uslovi za to.

Smesno.

U principu svi se ponavljamo, izlistajte poslednjih 10-20 stranica ovog podforuma, da se neka pitanja ne postavljaju opet svaka 2-3 dana.

Sto se tice Paracina, polako nove korisnike exe-neta usmeravaju da potpisuju ugovore u poslovnici supernove.
Sto se tice neta i tv, radi besprekorno bez prekida za sada.
Sto se tice 3 stb-a, za one koje imaju npr 1 ili 2, ne znaju kada ce se dodeljivati, odnosno dok je sve otkljucano ostaje kako jeste, a kada budu zakljucavali pakete onda ce se verovatno dolaziti u poslovnicu da se preda zahtev pa ce monteri doneti jos 1-2 stb ili stb modula sa karticama kako kome odgovara i zavesti u sistem.
Da li ce menjati brzine postojecim exe-net korisnicima? Ne.
Da li ce postojeci korisnici biti osteceni sada tokom tranzicije? Ne, nakon tranzicije mogucje.
Koliko dugo ce trajati tranzicija? Sto neko pomenu moze i godinu dana, mozda vise mozda manje.
U medjuvremenu? Internet se razvija neverovatnom brzinom, ko zna kakve cemo ponude imati dogodine i dal ima smisla nagadjati i strahovati.
A monopol? Uvek postoji Ratel, drustvene mreze, javni servisi gde se moze skrenuti paznja na propuste ili lose namere.

Sto se tice paracinaca, sa kopernikus supernove na optiku supernovu je plus samo, ko je odradio do sada naravno.
Za druge, ne zele da menjaju postojece, maltene ista cena, razvlacenje kablova i smaranje ponovo.
Recimo da sam ja bio ubedjen da je kopernikus supernova odlicno radila sa minim. prekidima, mozda od par minuta pa dodje, ali znalo je tako random da bude u toku dana, sto je zanemarljivo.
Sada sa optikom, sem jednog dana kada je bilo neke pikselizacije i nestanka neta u roku od nekoliko minuta, nijedan jedini prekid evo vec par meseci.
I to pripisujem da su nekome montirali mozda na istom cvoristu pa se zadesilo da sam ja tom prilikom bio za kompom.

Koliko vidim 2700 din su SuperPar paketi npr kod Supernove sada sto je 100 din skuplje nego sto je bilo. Eto to primetih kao nesto sto se promenilo na stetu korisnika.

Pozdrav drugari,

Imam jedno pitanje za sve vas.

Imam paket Smart duo 2, ugovorna obaveza mi istice sutra (20.12.2020)

Prosle godine nisam obracao paznju i gle cuda ugovor se sam obnovio, pisao sam pre 9 dana tiket exe-netu da mi daju po istoj ceni smart duo 3 jer kao pravno lice imam njihov internet na 5-6 lokacija pa valjda mogu za toliko da izadju u susret, medjutim, niko ne odgovara a ugovorna obaveza istice sutra, ja samo ne zelim da dodjem u situaciju da se taj isti ugovor smart duo2 ponovo sam "obnovi"...

Sta preporucujete dalje? Da li postoji mogucnost da se raskine stari ugovor i da trazim od supernove smart duo3 i potpisem nov ugovor sa njima? (samim tim dobijem povoljnost 6 meseci po 1 dinar?)

Malo mi je sve konfuzno jer kod njih je trenutno stanje haoticno i niko nista ne zna da kaze niti je moguce dobiti tehnicku podrsku preko telefona a na mail/tikete ne odgovaraju..

Ako neko zna kako treba postupiti, unapred zahvalan.

Meni poslali na .mail žiro račun i poziv na broj koji su ostali podaci ,može neki screenshot ,slika ? Probao na ovaj žiro račun što mi poslali kaže nije validan .

Sent from my Huawei Nova 5t using Tapatalk

Poslednja izmena:
Račun za novembar 2020.
5e85752d236871e59797a7219cb0da55.jpg

Meni neki drugi račun .

Sent from my Huawei Nova 5t using Tapatalk

Ovo je u stvari stari Kopernikusov račun. Na taj račun sad idu uplate.

Poslednja izmena:
Мени стигао папирни рачун на 1дин. Када сам прешао на Ехе било је првих год дана по 1дин али неће ништа слати до првог рачуна пуног износа. Назвао сам да питам да ли да плаћам или и даље важи оно од пре, рекли боље платите... хех... јесам. :)

Na mail pre nekoliko dana (pisao im zahtev), pre par sati doneo ga i poštar.

Meni juče stigao poštom, Supernova logo na računu a račun za novembar.
Do sada je uvek dolazio na mail.

Pozdrav drugari,

Imam jedno pitanje za sve vas.

Imam paket Smart duo 2, ugovorna obaveza mi istice sutra (20.12.2020)

Prosle godine nisam obracao paznju i gle cuda ugovor se sam obnovio, pisao sam pre 9 dana tiket exe-netu da mi daju po istoj ceni smart duo 3 jer kao pravno lice imam njihov internet na 5-6 lokacija pa valjda mogu za toliko da izadju u susret, medjutim, niko ne odgovara a ugovorna obaveza istice sutra, ja samo ne zelim da dodjem u situaciju da se taj isti ugovor smart duo2 ponovo sam "obnovi"...

Sta preporucujete dalje? Da li postoji mogucnost da se raskine stari ugovor i da trazim od supernove smart duo3 i potpisem nov ugovor sa njima? (samim tim dobijem povoljnost 6 meseci po 1 dinar?)

Malo mi je sve konfuzno jer kod njih je trenutno stanje haoticno i niko nista ne zna da kaze niti je moguce dobiti tehnicku podrsku preko telefona a na mail/tikete ne odgovaraju..

Ako neko zna kako treba postupiti, unapred zahvalan.

Sto se tice samoproduzenja ugovora, imas clan 11 u ugovoru koji kaze "ako se ne javis mesec dana pre isteka ugovora produzuje se na jos dve godine" ali to nije po zakonu tako da gde prodje proslo je, a i niko od nas to ne cita. Posto je to sada supernova, tebi kao i svima ne vaze ugovorne obaveze, paketi i uslovi ostaju dok ne prodje tranzicija a posle ce zvati svakog od nas za prelazak na supernova pakete. Znam kako je bilo kada je SBB kupio IKOM. Ja ne menjam nista dok me ne pozovu i planiram bas da se pogadjam, kao na buvljaku

Ovo je u stvari stari Kopernikusov račun. Na taj račun sad idu uplate.

Sad ne moze da se vidi na sajtu da li je prosla uplata

Meni jos nije stigao racun

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Danas mi stigao, a piše rok uplate 15. decembar [emoji23]

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Sto se tice samoproduzenja ugovora, imas clan 11 u ugovoru koji kaze "ako se ne javis mesec dana pre isteka ugovora produzuje se na jos dve godine" ali to nije po zakonu tako da gde prodje proslo je, a i niko od nas to ne cita. Posto je to sada supernova, tebi kao i svima ne vaze ugovorne obaveze, paketi i uslovi ostaju dok ne prodje tranzicija a posle ce zvati svakog od nas za prelazak na supernova pakete. Znam kako je bilo kada je SBB kupio IKOM. Ja ne menjam nista dok me ne pozovu i planiram bas da se pogadjam, kao na buvljaku

Nisam se javio mesec dana, ali 10 dana ranije jesam, i na mailove ne odgovaraju, ja nesto posebno da ih jurim i molim bas i ne zelim ako je tako kako ti kazes da te ugovorne obaveze vise ne "vaze"

Da li ovo jos neko moze da potvrdi?

Nazad
Vrh Dno