Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Koja je fora ovo sto daju godinu dana besplatno?
Rodjaka zvali i ponudili mu godinu dana ali jedini uslov je da ima kablovsku.
Ja nemam kablovsku ali koristim mts internet,znaci ja nemam prava?

Таква је акција. У принципу са сбб на ехе. Са мтс на ехе, ниси нови корисник...

U mts sam od 2012,pre 2 godine je malo falilo da ih promenim ali su dali 5 meseci po 1 din i sam odustao od exe,sad opet razmisljam da predjem ali samo ako i exe ima da ponudi nesta.

Пробај, никад се не зна... стандардно нуде 6 месеци по 1 дин.

Na njihovom sajtu nista ne pise,pise prvih 3 meseci po nizoj ceni ali po 1 din nisam video.

Pise za duo paket 6 meseci po 1 din, ali ovi promoteri, sto su na terenu, oni nude duplo, znaci 12 meseci po din. Sestra presla sa Vip-ovog interneta (znaci nije imala kablovsku) na ExeNet i dali jos 12 meseci po 1 din. Samo je slikala Vip-ov racun i poslala.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja iskreno i neverujem u to,ko jos daje 50% gratis,jedino ako se ugovor radi na 3 godine pa onda ti daju 12 meseci...
Ali ja da predjem iz mts na exe i da mi daju godinu dana gratis a ugovor na 2 godine e to neverujem.

Daje ako prelazis iz konkurencije tipa sbb. Ako prelazis iz mts daju minimalno jer je ista firma.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Ja dobio 12 meseci po 1 din ako im slikam sbb racun i predjem kod njih, ali je to kao sto kazu samo kod promotera sto idu po terenu, od vrata do vrata.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Izgleda da je bitno da se predje iz konkurencije. Ja sam skoro presao na Exe sa Jotela i dobio sam 12 meseci po dinar.
Trazili mi da slikam poslednji racun od Jotela. Isto kod promotera sto idu po terenu.

Da li vam radi Animal Planet HD. Vidim da ne radi oko 10 kanala, ali ostali su nebitni lokalni kanali. Takodje sam primetio da nema prevoda na viasat explorer, nature , i Nat Geo Wild, sto bi po meni trebvalo da ima.

Људи ко неверује не мора. Ко не верује, постоји добар начин да се увери. Нека контактира промотере фирме (исти су за ехе, мтс, супернову) па ће се уверити.

@requin
Radi Animal Planet HD, a što se tiče prevoda, kod mene istog nema na Nat Geo Wild, na ostalima koje si naveo ima.

Da li vam radi Animal Planet HD. Vidim da ne radi oko 10 kanala, ali ostali su nebitni lokalni kanali. Takodje sam primetio da nema prevoda na viasat explorer, nature , i Nat Geo Wild, sto bi po meni trebvalo da ima.

Мени не ради Viasat Nature и нема превода на NG Wild HD.
Напишите у профилу одакле сте да се лакше лоцирају проблеми.

Да ли је СББ забранио Ехе нету да емитује History 1 HD?

Danas isao da se raspitam da li je moguce da uvedem EXE na jedoj adresi a da ga posle prebacim na drugu(renoviramo kucu pa cem ziveti u istoj ulici samo druga kuca), normalno radnica za pultom kaze nema problema. E sada na adresi na kojoj zivimo vodi se Supernova sa kojom zavrsavamo juna, taj ugovor se vodi na devojku e dal ce biti problema kada trazimo da prebacimo instalaciju tu gde je bila supernova valjda nece praviti problema.

Druga stvar kolega doso da pita kako da raskine ugovor za TV, potpisao ugovor febtruara i kaze mu radnica placate Tarifu (mislim da je bas rekla tarifa a ne taksa )uvodjenja 12000 i placate po punos ceni preplate koje dugujete na dan raskida ugovora. Da li smeju da traze pare za tu tarifu

Naravno, to je taksa za instalaciju - setup, u iznosu od 12000. To stoji u opštim uslovima Exe Neta - član o prevremenom raskidu ugovorne obaveze.

Znaci oni legalno mogu to da naplate bez ikakvih posledica sem da se zahteva raskid zbog nepostovanja uslova iz Ugovora?

Tako je. Recimo, u slučaju poskupljenja njihovih usluga, ili izmena opštih uslova može se ugovor raskinuti bez plaćanja bilo kakvih penala.
Taj setup od 12000 se valjda plaća samo prilikom prevremenog raskida prve dvogodišnje ugovorne obaveze.

Kod mene niko nije zvao ni spominjao za exe,samo u zgradama su isli,od 20 stana 10 stana presli kod njih odmah. Ako me neko pozove i ponude 12 meseci po 1din rado cu preci kod njih.

Da li neko ima informaciju šta se dešava sa kanalima koji ne rade ?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sad sam pustio skeniranje kanala i našao je 361 digitalnih kanala + 18 radio stanica.
Pre 3 dana je bilo 392 +18.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Jel ima Arena i Fox-a pošto sam prvo to video da nema, nisam detaljno proveravao. Na aplikaciji ima svih kanala koliko sam mogao i to na brzinu da pogledam.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nema HD Arena kao ni HD Foxovih kanala...

U Vlasotincu normalno rade i HD Arene i HD Foxovi i svi ostali kanali.

Vama nisu stigli da isključe tih 30-ak kanala... [emoji6]

Da, kod nas uvek zakasne nekoliko dana.[emoji4]

Nazad
Vrh Dno