Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ne. Nikad ga nije ni bilo. Ni na jednom test kanalu kod nas nikad ničega nije bilo, uvek crna slika. Sad ima 4 test kanala, 1, 3, 7 i 8.
Danas bili baš vredni. Ubacili i EPG na HD Foxove i Prvu Plus.

Данас ми преко Ехе у пар наврата није хтело да отвара бенч форум. Преко моб нета хоће. После рестарта модема отвара...
Што се тиче Хистори канала било би лепо неки инсајдер да се јави и објасни шта се дешава.

Malopre sam preskenirao kanale i pojavio se History HD na poziciji 944.
Na 945 je HD Discovery.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Malopre sam preskenirao kanale i pojavio se History HD na poziciji 944.
Na 945 je HD Discovery.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Да ли не правиш разлику између Viasat History и History канала? :)

Похвално је да се први појавио али је и даље бзв што другог нема.

Морам похвалити Ехе на замени маг250 за нове андроид боксове Х96 макс плус. Нова апликација ради боље и има приметно бољу слику у односу на маг250, али слабију у односу на двб-ц слику. Број канала за премотавање је исти али је згодније решена претрага. Сада се бокс може користити и за сурф, јутјуб и млатимудију.

Kakvi su to boksovi i ko može da ih uzme? Ja sam potpisao prošle godine i dpbio onaj klasičan dvbc

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Андроид боксови за премотавање (мада се може и гледати програм уживо). Зависно од пакета вероватно следује и број и врста уређаја.

Od smart duo/trio 3 se dobija box. Da li većina kanala može da se vraća preko boxa(filmski me zanimaju najvise)

Oni su jedini provajder koji ne daju funkciju premotavanja uz sve pakete.

Kako ne daju, ja na Smart Trio 1 paketu uz novu Smart TV aplikaciju motam pa rasturam. [emoji16]

Морам похвалити Ехе на замени маг250 за нове андроид боксове Х96 макс плус. Нова апликација ради боље и има приметно бољу слику у односу на маг250, али слабију у односу на двб-ц слику. Број канала за премотавање је исти али је згодније решена претрага. Сада се бокс може користити и за сурф, јутјуб и млатимудију.

Imas neke slike da postavis kako izgleda meni i taj novi android box?

То је андроид бокс Х96 макс плус. Мени је као на апп за тел.

Ako se na to misli to nije smart tv app, to je aplikacija za android, ne bi trebalo da je zovu ni smart iptv app za telefon jer radi samo na androidu.

Smart TV aplikacija radi i instalira se direktno na smart TV. Aplikacija bi trebalo da podrzava vise proizvodjaca da bi bila upotrebljiva. Ova andorid mozda radi na android televizorima ali sigurno ne radi na Samsungu, LG...

Ajde opet da se ispravim, nije smart tv, već android aplikacija, ali nove pakete su krstili Smart, pa ja greškom ovu android aplikaciju nazovem smart.

Naravno, aplikacija je android, namenjena je za instalaciju na mobilnim telefonima, ali radi i na kineskim android boxovima, uz pomoć miša i daljinskog.

Uglavnom, hteo sam da kažem da svakog korisnika Smart paketa sleduje android aplikacija za vraćanje kanala do 7 dana unazad, bez dodatne naplate. I ne radi loše, doduše, daleko je to od Eona, ali ja zadovoljan. Skoro su ubacili Arene i Foxove u HD-u.

Uz niže pakete daju njihov android box uz mesečnu doplatu od 300 dinara.

A i na korisničkom portalu "Moj Exe" piše da je usluga "Smart TV", pa me možda i to navede da napišem da je u pitanju smart aplikacija, a ne android.

Exe portal.jpg

Poslednja izmena:
Апп је за андроид стб, не за тел. Рекао сам да личи. Уз то има приступ јутјубу, хрому, кодију и сл.

Gvlado, moze print scrin korisnickog interfejsa na novom androidu kako funkcionise premotavanje?
A ti imas i obican seto top box koji ima funkciju premotavanja?

Jasno, ta aplikacija je integrisana u android box koji si dobio od njih na korišćenje, i optimizovana za korišćenje uz pomoć daljinskog. Koliko Ram memorije ima uređaj?

Meni ta aplikacija nista ne znaci jer nemam gde da je instaliram, reklamiraju mi uslugu u paketu koju ne mogu da mi isporuce.

Кажем да је апп за стб врло сличан апп за тел. Канали који постоје и могу да се враћају исти су.
Чим су мени заменили старе маг250 вероватно је сада апп пуштена за коришћење. Бокс је 2/16.

Prilozi

• s1.jpg
    s1.jpg
    93.7 KB · Pregleda: 140
  • s2.jpg
    s2.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 139
  • s3.jpg
    s3.jpg
    157 KB · Pregleda: 139
Matorcima sam na Android boxu instalirao EON aplikaciju koja je radila do pre nedelju dana super. Od tada im neki kanali, počevši od nove s, N1, sk kanala, a od danas i svih fox kanala, ne rade uz poruku da nisu dostupni na mreži internet provajdera koji koriste. U pitanju je exe net, samo internet paket 100/40. Ne bi mi bilo ništa čudno da sam isto i burazeru dao jedan EON slot i on može da gleda sve kanale takodje na exe netu, jedina je razlika što on ima duo paket, internet i tv.
Da li postoji nešto što bih mogao da uradim da mi matorci imaju sve kanale preko EON aplikacije?

P30 Pro

Probaj da restartuješ ruter sa ciljem da dobiješ IP adresu iz drugog opsega.

Probao sam to više puta, na žalost, nema promena

P30 Pro

Na žalost, ja mislim da sve nas to sa pozajmljenim eon nalozima čeka. Instaliraj neki free VPN pa probaj da vidiš da li radi.

@gvlado, ova treća sličica, taj meni ti se pojavi kad uključiš njihov android stb? Aplikacija radi samo uz pomoć daljinskog, miš nije potreban?

Може само са даљинским а могу да се повежу и миш и тастатура за млатимудију.

@SomiSomi95 Trenutno su u svim paketima dostupni isti kanali.

Vrh Dno