Šta je novo?

Exe Net - iskustva

ExeNet daje 12 meseci 1 din, uskoro treba da se potpise ugovor, instalacija, pa da vidimo kakvi su.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
To je tradicija ;)
Prvo "besplatno" otključavanje svih TV kanala od 15.12. do 15.01. a onda od 01.01. krene nova cena +100 din simbolično.
 
Biće skupo kod SBB kao i kod ostalih zbog priključnih taksi i zavisi koje si promocije imao. Sačekaj decembar, poskupeće SBB i imaćeš 30 dana za raskid bez naplate penala.

U njegovom slučaju bi bilo da plati samo pretplate do kraja UO pošto mu je ostalo 4 meseca do kraja.Prošlog decembra su samo podigli cene korisnicima starih silver i gold paketa,eon pakete nisu dirali.
 
Па кад (и док) има понуде са 12 месеци по динар за прелаз са СББ-а, онда се исплати и да се остави СББ до краја, боље тако него да плати и баци. Пусти неки торент да се врти до краја УО а за нормално коришћење Ехе.
Све у свему, Ехе има много бољи интернет али и мало слабију дефиницију телевизије па ако ти је теве занимација и морају да постоје све оне ситнице које нуди СББ, онда остани тамо. Ако је интернет приоритет, само Ехе.
 
Menjaju fiksni. Neograniceni minuti ka mts, mts d.o.o. (Kosovo), Supernova. 150min paralelno ka ostalim mrezama. Od trio 4 - neograniceni minuti ka mts mobilnoj mrezi.
 
Ko hoce moze da raskine postojeci ugovor koji ima i da predje na neki drugi paket po izboru i dobice 6 meseci po 1 dinar (ako se odluci za SMART DUO ili SMART TRIO pakete).
Ja sam raskinuo SMART TRIO 2 paket i potpisao sam ugovor za SMART TRIO 1 paket (UO na 2 godine uz 6 meseci po 1 dinar),koji pocinje da mi vazi od 01.11.2019.godine.
A ko nije iz Nisa ugovor im salju postom,kao sto su meni poslali.
 
Da li je to sigurno? Ja sam relativno novi korisnik (od aprila meseca - Smart Duo 1).
 
Nisam imao akciju 6 meseci po 1 dinar, imao sam popust ( prva tri meseca pretplata mi je bila 1599 dinara, nakon toga 2340), prešao bih, recimo, na Smart Trio 1.
 
Nisam imao akciju 6 meseci po 1 dinar, imao sam popust ( prva tri meseca pretplata mi je bila 1599 dinara, nakon toga 2340), prešao bih, recimo, na Smart Trio 1.

Pisite im preko email-a da vam posalju novi ugovor za SMART TRIO 1 paket na 24 meseca uz raskid postojeceg (na osnovu obavesetenja koji su istakli 01.10.2019. na njihovom sajtu.).
Tj.posto cete da predjete na SMART TRIO 1 paket,napisite im samo zahtev,a oni ce morati licno da dodju do vas da vam instaliraju opremu posto uvodite i fiksnu telefoniju.
Samo obavezno navedite da potpisujete ugovor po novom cenovniku koji pocinje da vazi od 01.11.2019.godine.
Imacete i popust 6 meseci po 1 dinar (tako su i meni odgovorili).
 
Poslednja izmena:
Uradiću tako, hvala.
 
Da li se ovo (raskidanje ugovora i 6 meseci popusta za novi ugovor) odnosi samo na imaoce TRIO paketa, zbog promena usluge fiksne telefonije? Koliko vidim, cena DUO paketa je ostala ista?
 
Вероватно, опција за раскид уговора је понуђена због измена пакета са телефонијом и не знам како би корисници пакета без телефона то могли да ураде.
 
Meni se čini (možda grešim) da je i cena Trio paketa ostala ista, samo je došlo do promene zona međunarodnog pozivanja i cena pozivanja ka njima.

Ja im poslao email, pa ćemo videti.
 
exe je stvarno bio ok provajder, što se tiče kvaliteta interneta i cena, ali im je korisnička podrška i poslovna logika jako, jako loša. Ne znam da li to ima veze sa preuzimanjem, ali je svakako činjenica.

Sve je ok dok prvi put ne dođete u situaciju da treba da vam izađu u susret ili da razgovarate o nečemu što njima ne ide u korist, poput raskida ugovora. Onda jednostavno prestanu da odgovaraju na mailove i da reaguju na tiket-e.

Ja sam se jako razočarao aprila/maja kada su na prevarantsku foru odlučili da zeznu korisnike koji nisu videli obaveštenje o promeni cena zarad 200 - 300 dinara veće zarade. Bilo je puno diskusija na ovom threadu između nasamarenih korisnika i exe-net botova. Tada sam odlučio da prekidam ugovor kad mi istekne UO.

UO mi ističe uskoro, i pošto nisam u zemlji već neko vreme, napravio sam tiket i poslao mail da želim da raskinem ugovor. Pitao da li neko treba da dođe u moje ime itd. Odgovorili su odmah da mi objasne da ne moram da raskidam ugovor, i kakve opcije imam, ali onog trenutka kada sam potvrdio svoju odluku, i ponovio pitanje - šta konkretno treba da uradim da bih prekinuo ugovor, pošto nisam u zemlji - prekidaju svaku komunikaciju i ne odgovaraju više na mailove.

A inače, pošto jedan od korisnika ovde u svakom trećem postu naglasi da exe ima ubedljivo najbolju optiku, tj. odnos DL/UL i cene u Nišu - moram da kažem da to (više) nije tačno, i da sam lako našao za sebe isti DL/UL za sličnu cenu, kod niškog provajdera, i to bez ugovorne obaveze. Ne bih da pišem gde da ne ispadne kao reklama, ali nije teško proveriti.
 
Једини који има апсолутно исте услове је НетНет али не знам да ли имају понуду без УО. Не знам која је то преварантска фора јер сам скоро сигуран да су слали мејлове са обавештењем а ако неко не чита мејл, онда је он само мало незаинтересован. А колико знам, то повећање цена је испратио и НетНет што значи да се и они баве сличним радњама.
У причи о раскиду УО је Ехе-нет променио услове, на крају прве УО мора да се најави раскид али после тога креће период без УО и онда може да се раскине у сваком тренутку.

Не знам зашто се повремено јављају незадовољни корисници који обавезно помену да је неко други боље решење. Ја сам имао неколико ситних проблема и подршка је била максимално ОК, одрађено је све што сам мислио да је потребно.
 
Deset minuta nakon slanja emaila, zvali su me iz korisničkog centra i sve se dogovorili. Krajem ovog meseca dolazi ekipa sa novim ugovorom za Smart Trio 1 na potpis i telefonom, a od 1. novembra mi kreće nova 24-godišnja ugovorna obaveza sa promocijom prve šest pretplate po 1 dinar.
Hvala kolegi fontana na dragocenim informacijama.
 
Javljamo se zato sto ovde ima par bota koji non stop pisu kako je exenet savrsenestvo cim neko nesto pita za exenet a daleko su od toga. Pa onda i mi koji nismo botovi uputimo nekog kakvo je realno stanje sa exenet firmom.

Jer nije lepo da se neko obmanjuje i da pritom exenetu donosi zaradu na takav nacin manipulisanjem preko foruma. I to je jedna od mana koja ide na njihovu stetu, jer ce uvek da postoje ljudi kao ja koji ce da napisu relano kakav je exe net kao opcija posto sam i ja njihov korisnik.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Krajem ovog meseca dolazi ekipa sa novim ugovorom za Smart Trio 1 na potpis i telefonom, a od 1. novembra mi kreće nova 24-godišnja ugovorna obaveza sa promocijom prve šest pretplate po 1 dinar.
Занимљиво, мада не верујем да је због нових услова за телефонију него због преласна на "следећи" ниво тј са дуо на трио пакет. Добијеш 6 месеци по динар а у следећих 18 платиш око 6к више што значи да си уштедео а добио услугу више.
 
Tako je, zato sam u mailu i predložio da pređem na Smart Trio 1, jer mislim da mi drugačije ne bi odobrili promociju. Ovako, na dobitku i oni i ja.
 
Meni danas prebacili sa skupljeg na jeftiniji paket (tj.sa SMART TRIO 2 na SMART TRIO 1) i dobio sam 6 meseci po 1 dinar.Tako da i to moze.Ja mislim da moze i ko ima SMART DUO paket isto da se prebaci sa skupljeg na jeftiniji i obrnuto i da dobije uz to 6 meseci po 1 dinar.
 
Meni danas prebacili sa skupljeg na jeftiniji paket (tj.sa SMART TRIO 2 na SMART TRIO 1) i dobio sam 6 meseci po 1 dinar.Tako da i to moze.Ja mislim da moze i ko ima SMART DUO paket isto da se prebaci sa skupljeg na jeftiniji i obrnuto i da dobije uz to 6 meseci po 1 dinar.

Ajd neka neko javi za ovo.
 
Зашто да јави, позовеш или емајлираш и питаш па онда ти пренесеш осталима. ;) Мене не занима, ионако имам пакет по цени нижег па да сад искамчим и 6 месеци по динар ... превише ехе излази у сусрет корисницима, или само не размишљају.
 
Ja prezadovoljan, tj. sestra. Do sada placala ~1100din kucni net sa 100gb ogranicenjem (jer se selila cesto). Sada za ~isti novac (1170) ima Smart Duo 1, 100/40 i kablovsku. Full :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno