Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Da bi se prao novac.

I kod mene ima Net Net čvorište na banderi ispod mog prozora. Ako se ne varam oni imaju slične pakete kao Exe, tako da ako ovi budu "sravnili" internet brzine, eto mene kod NN.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

A onda Telekom i njih kupi. [emoji16]

Poslednja izmena:
Recimo, Supernova ograničava prijem tv kanala na 3 televizora u kući. Kod Exe Neta ograničenja nema.
Supernova ima 260 kanala u skupljem paketu. Exe Net trenutno ima 320 kanala.
A od tih 320 kanala, pola je verovatno TV Mag, TV Rubin, TV Panonija itd...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pola nije, oko pedesetak...
Ima i TV Caribrod. [emoji16]

Poslednja izmena:
Na banderama kod mene u ulici danas Supernova postavio optičke kablove. Zašto li to rade ako su oba provajdera sada u vlasništvu Telekoma?

Sada kod mene u ulici optiku nude Exe Net, NetNet, Jotel i Supernova. Bitno je da postoji (makar prividan) izbor.

Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk

Možda se spremaju da vas zagase načisto i onako im se verovatno dosta infrastrukture poklapa sa kopernikusom.Pola vas će onda verovatno imati samo supernovu i mts ko opciju tako da će te biti prisiljeni da ipak plaćate više nego dosad.

Što sbb isto nije počeo da kupuje te manje kablovske operatore, skupo im ili ih ne interesuje ili ne smeju.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Što sbb isto nije počeo da kupuje te manje kablovske operatore, skupo im ili ih ne interesuje ili ne smeju.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Не знам, и ја се питам, можда им је забрањено, ко зна шта се ради иза леђа камера (да не кажем "муља се") . Можда мисле да сами могу да победу Телеком (и даље имају већи удео корисника)? :p

Na banderama kod mene u ulici danas Supernova postavio optičke kablove. Zašto li to rade ako su oba provajdera sada u vlasništvu Telekoma?

Sada kod mene u ulici optiku nude Exe Net, NetNet, Jotel i Supernova. Bitno je da postoji (makar prividan) izbor.

Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk

Pa postavljaju svoje zato sto verovatno mreza KCN ne valja nista. Pa kad vas prikljuce na te kablove ugasice KCN ovu mrezu.

Ako je za neku utehu ovo sam ih pitao:
Screenshot_1.jpg

a ovo su mi odgovorili:
Screenshot_2.jpg

Sada da li će stvarno da se drže toga ostaje nam da vidimo u budućim mesecima.

Sve je potpuno isti scenario kao kada su kupili ostale...
Za zaposlene vi ste još uvek exenet do daljnjeg ništa se ne menja, kada se bude promenilo znaćete.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nema to veze sto su odgovorili mailom. Kada je ovde aprila, maja nagadjno da,su jos tada prodati, neko ih je pitao mailom da li je istina, oni su rekli tom korisniku da ne veruje u prazne price i da nema nista od toga. Bas je neko stavio printscrin njihovog maila. I evo koliko je to ispalo istina. Nemaju oni prava da kazu nista,dok se zvanicno ne objavi.

Ja sam ih pitao za prodaju i to su mi rekli pa na kraju prodali. Tako da verovatno su i ovo prazne priče.
Verovatno smo za sada Exe-Net ali će do Nove Godine i Exe postati Supernova ili mts :D

Bez obzira na to, sada im je ponuda kanala mnogo bolja nego kod Supernove. Ne bih voleo da to promene.

Ja izbrojao 77.

Ok, da budem malo odredjeniji, ima li FOX paket HD,HBO HD,Cinemax HD, Cinestar ...znaci kanali sa SRP prevodom !

Od toga što si naveo ima Fox i Cinestar kanali u SD rezoluciji i sa srpskim prevodom, naravno.

Znaci gomila FTA HD kanala ? Je l' ima neki spisak, da ne smaramo temu

Od toga što si naveo ima Fox i Cinestar kanali u SD rezoluciji i sa srpskim prevodom, naravno.
Има неких Fox HD канала под тест именима, неки тест траже картицу па се и не зна шта је ту.
Натерали сте ме да тражим даљински од СТБ-а, нисам га укљ недељама, једино сам гледао неколико спортских преноса али ми је за то лакша планета. Па се даљинац негде затурио.

Fox life i crime ima u HDu.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Da li je neko resetova ruter, imam Huawei HG8247H i koja je default šifra za logovanje ako neko zna? Pozadi piše vodafone i dali su pogrešnu adresu.

Da li je neko resetova ruter, imam Huawei HG8247H i koja je default šifra za logovanje ako neko zna? Pozadi piše vodafone i dali su pogrešnu adresu.

Nikako ne resetuj taj uredjaj, znaci mozes da ga iskljucis iz struje i upalis ponovo ali ako ga resetujes moras da zavis njih da ga ponovo setuju jer sve vraca na fabricka podesavanja. Muku sam imao sa tim dok nisam skapitao da moram njih da zovem. Inace, taj uredjaj ima dve lozikke za pristup od kojih je jedna njihova skrivena pa nista sam ne mozes da uradis.

Portovi su zatvoreni, ne mogu da ih otvorim zbog servere, promenio bi i kanal kod wifi ovaj sto su setovali dobacuje do 50Mbps. Da ih zovem pa da oni to setuju umesto mene?

Портови на рутерима су плански затворени па је најбоље да сам то отвориш. Тражи податке за логовање на тај уређај, ваљда не крију то као неки.

Nazad
Vrh Dno