A od tih 320 kanala, pola je verovatno TV Mag, TV Rubin, TV Panonija itd...Recimo, Supernova ograničava prijem tv kanala na 3 televizora u kući. Kod Exe Neta ograničenja nema.
Supernova ima 260 kanala u skupljem paketu. Exe Net trenutno ima 320 kanala.
Na banderama kod mene u ulici danas Supernova postavio optičke kablove. Zašto li to rade ako su oba provajdera sada u vlasništvu Telekoma?
Sada kod mene u ulici optiku nude Exe Net, NetNet, Jotel i Supernova. Bitno je da postoji (makar prividan) izbor.
Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk
Pa ništa, onda idemo dalje dok ne iscrpimo sve opcije. I njih će neko na kraju da kupi. Ničija nije gorela do zore.A onda Telekom i njih kupi. [emoji16]
Što sbb isto nije počeo da kupuje te manje kablovske operatore, skupo im ili ih ne interesuje ili ne smeju.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Na banderama kod mene u ulici danas Supernova postavio optičke kablove. Zašto li to rade ako su oba provajdera sada u vlasništvu Telekoma?
Sada kod mene u ulici optiku nude Exe Net, NetNet, Jotel i Supernova. Bitno je da postoji (makar prividan) izbor.
Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk
AhahaaaaPola nije, oko pedesetak...
Ima i TV Caribrod. [emoji16]
Samo sam te čekao! [emoji23][emoji23][emoji23]Ahahaaaa
Taj rad, nikad nisam mogao da zapamtim, da li je Caribrod ili Kokin Brod![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Има неких Fox HD канала под тест именима, неки тест траже картицу па се и не зна шта је ту.Od toga što si naveo ima Fox i Cinestar kanali u SD rezoluciji i sa srpskim prevodom, naravno.
Znaci gomila FTA HD kanala ? Je l' ima neki spisak, da ne smaramo temu
Da li je neko resetova ruter, imam Huawei HG8247H i koja je default šifra za logovanje ako neko zna? Pozadi piše vodafone i dali su pogrešnu adresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari