Vi to gledate Exe mailbox?
Ja sam, između ostalog, zbog ovih kanala pobegao sa Kopernikusa. Ne bih dao ni 2 i po dinara za njih.
Шта се узбуђавате, не могу да увале без пристанка а онда може и раскид или прелазак на мањи пакет или прелазак на соло интернет. Па кад нас 5-6 одавде то уради, има да се потресу.
I ovako se po gradu priča da Exe Net uskoro postaje premium Supernova zbog optike. Možda su samo priče.
Biće problem kad zbog takvog stava korisnika sve i jedan provajder bude koristio iste fore i iste nepovoljne uslove. Kao što kompanije po svetu prepisuju fore od Apple tako u Srbiji se prepisuju najgore osobine od SBB-a a da iste ne prate one stvari po kojima je SBB daleko ispred konkurencije (npr kvalitet i implementacija OTT / multiscreen servisa)...
Osnovna TV ponuda se već lepo približila cifri od 2000 din, a "triple play" paketi preleću 5000.
Kad ste se vas dvojica to preselili u ExeNet reon?Kad vidite cene u sbb necete bas tako lako preletati.
Presao bi i ja al mi skupo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari