Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ја сам овај Нетис рутер рестартовао неколико пута када сам нешто пробао али никада нешто редовно. Углавном ради по неколико месеци између, док се не сетим да нешто испробавам.

meni je taj netis poceo opasno da brljavi. ne pomaze ni restart ni reset nista. jedostavno izgubi konekciju ka gponu. msm da je softverski problem ali *mjau**mjau**mjau* noviji firmver nema.

da li je istina da je mts kupio i exenet?

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Meni monteri prošlog meseca rekoše da je prodaja exe-neta mts-u pitanje dana. Nažalost.

Sem ako nije iskoristio priliku da raskine bez penala toj vesti jedino može FullHD da se raduje dobio bi željene kanale a ostali....
Vas bi baš pogodilo kad bi se to desilo,bili bi na velikom gubitku pogotovo ako bi vas pripojili Supernovi kod njih najveći optika paket 200/20 Мbps.Mada vam ništa ne bi bilo bolje ni da vas MTS priključi svojoj optici dosta veće cene,obavezni telefonski priključak + što bi izgubili dobar upload koji sad imate.

Nadam se da nije tacno i voleo bih da nije. TO bi znacilo sistematsko unistavnanje interneta i svega... Valjda ce se neko javiti i preneti dobru vest da nije istina.

Mislim da od toga nema nista. Ne daje se ExeNet.

Pa to je sjajno. Jos nisam ni potpisao ugovor, vec cu ga raskdati, cene su im fijasko za to sto nude.

Da li je neko testirao aplikaciju na android box-u (bilo njihovom bilo nekom drugom)? Ja nisam uspeo da je normalno pokrenem na njihovom box-u, u planu sam da kupim neki svoj ali ne znam da li radi kako treba (vracanje unazad prvenstveno) jer je poprilicno zamisljena za touch screen, ne za daljinski

Ja sam kod mene instalirao na Sony android TV-u. Preko daljinskog mozes da menjas kanale, pojacavas smanjujes, i slicno, ali za vracanje unazad ti treba mis. Kad se otvori on screen display dole gde je 120h ne mozes da se spustis preko daljinskog jer promeni kanal. Naravno ako imas misa moze. Treba samo to da se doradi taj deo i da se dodeli neko dugme na daljinskom za 120h i za onaj meni gore i manje vise sve je funkcionalno. Naravno i za premotavanje pauziraje itd.

Aha, razumem. Kako su napisali razvice odvojenu aplikaciju za TV i box. Hvala na info!

Da li neko ima problem da se uloguje u app trenutno.Meni izbacuje poruku Proverite da li ste konektovani na mrezu.

Ja sam danas dobio prvi racun... ocekujem 0 dinara zbog promo perioda kad ono 760 dinara. Da ne ispadnem glup, da li neko zna o cemu se radi, da ne naplacuju prikljucenje ili tako nesto?

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Jel ima još nekog da mu nije stigao papirni račun za april? Do sada mi je stizao odmah na početku meseca najkasnije tu negde do 5og. Razmišljam nešto, da mi nisu aktivirali e-račun kad sam početkom aprila potpisao novi ugovor, a da me nisu ni pitali.?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ja sam potpisao ugovor pre dva meseca, nista me nisu pitali za e-racun, nisam dobio ni jedan papirni racun do sada. Placam na osnovu uvida u stanje sa njihovog sajta. Nemam nikakvo poskupljenje, niti neki popust prva tri meseca, placam 1490 dinara. Zadovoljan sam cenom i uslugom.

Ja već platio na osnovu uvida u račun koji je dostupan na portalu MojExe od 3. maja, a i poslali su mi mejlom obaveštenje o visini računa sa linkom ka istom. Samo da pitam, da znam nadalje, da li je poziv na broj uvek isti?

Ja bio i potpisao ugovor jos 8 Aprila! Ali ekioa nije dosla da mi prikljuci kablovsku a racun za internet mi je stigao 1990 din!!!!

A u opstin uslovima o pruzanju usluga pise ovo

" Operator se obavezuje da, nakon zaključenja Ugovora u cilju korišćenja usluge Operatora, a ukoliko postoje svi neophodni tehnički uslovi, izvrši priključenje/povezivanje objekta Korisnika, na distributivni sistem Operatora u roku od 8 radnih dana od dana zaključenja ugovora, ili 30 radnih dana od dana zaključenja ugovora u slučaju potrebe dodatne izgradnje mreže ili bilo kojih dodatnih radova radi priključenja lokacije Korisnika.U slučaju više sile, nepredviđenih tehničkih problema ili kašnjenja Korisnika u ispunjenju preuzetih obaveza, a ukoliko nije moguće otkloniti takav slučaj, ni u naknadnom roku od 30 radnih dana od dana njegovog nastupanja, Korisnik i Operator zadržavaju pravo otkaza Ugovora i dalje, zaključenje novog Ugovora pod izmenjenim uslovima, ukoliko to bude moguće i ukoliko Korisnik to bude želeo. Operator je dužan da se prema svim podacima koje dobije od Korisnika ophodi u skladu sa pozitivno - pravnim normama"

Koliko sam ja ovo razumeo ja sad imam opet mogucnost da raskinem ugovor jer oni nisu ispostovali rok od 30 dana da me prikljuce na kablovsku vec su mi samo racun poslali koji je 400 dinara veci!!! Kakav bezobrazluk ne mogu da verujem!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Ja sam potpisao ugovor pre dva meseca, nista me nisu pitali za e-racun, nisam dobio ni jedan papirni racun do sada. Placam na osnovu uvida u stanje sa njihovog sajta. Nemam nikakvo poskupljenje, niti neki popust prva tri meseca, placam 1490 dinara. Zadovoljan sam cenom i uslugom.
Tih 1490 ti je vec promenjeno na 1790 od maja, zar ne?
Jer pre dva meseca nije ni bilo javljeno za poskupljenje, a sve potkacuje.

Ja već platio na osnovu uvida u račun koji je dostupan na portalu MojExe od 3. maja, a i poslali su mi mejlom obaveštenje o visini računa sa linkom ka istom. Samo da pitam, da znam nadalje, da li je poziv na broj uvek isti?
Kod mojih jeste. Cini mi se da je samo prvog meseca bio drugi poziv, ali moguce da sam nesto pomesao, njega sam jedino rucno platio. Sada je preko trajnog naloga sve.

Hvala.

I ja sam dobio informaciju da je MTS kupio Exe-Net.

Kad bi spoijili racune SNove, Exea i MTSa, meni bi olaksali mnooooooooooooooooogooooooooooo placanja!
Jos kad bi mobilni, fixni i net spojili zajedno, bez da ide u box, i sl. to bi tek mi smanjilo sa 12 na 1 racun! :)

Hvala.

I ja sam dobio informaciju da je MTS kupio Exe-Net.

Koja je poenta,mts ima svoje centrale,bandere, koje NE koristi,samo treba neradnici da puste kabli

Samo su unistili jednu lepu firmu,to jest ubacili je u svoju mocvaru

Ko je cekao da se siri EXE,moze prestati se nadati

Pa sto ne bese ta informacija proslog meseca, da ne produzavamo ugovore :-(

Ako sve ostane kao sto jeste (brzine i cena), meni je svejedno ko je vlasnik Exe-neta

Znači Mts otkupio sve kablovske operatere i spojio u jedan

Послато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока

Možeš biti siguran da neće biti isto. Državna firma. Usluga će biti gora, a cena skuplja. Ja pre mesec dana napustio Supernovu.

Meni monteri iz ExeNeta kad su mi uvodili net i tv rekoše da će ubrzo mts da ih kupi.
Kad mts pokupuje sve što može da se kupi, onda će mts biti prodat nekom nemačkom telekomunikacionom operateru.

Poslednja izmena:
Ja sam do sada imao pozitivna iskustva sa MTS Internetom, i ADSL i VDSL su radili odlicno. Ovo nije jos uvek zvanicno objavljeno tako da nema smisla komentarisati.

Ја се надам да ће да остане како је било али ће сигурно да буде и опција раскида коме се не свиђа.

Nazad
Vrh Dno