Uzgred, rade li vam kanali HD Animal Planet, HD Motor Vision, HD SciFI i E!. Prva tri i ne sećam se kad su radila, a na kanalu E! radi samo ton, a na njihovom boxu ide i prevod. Slike nema nigde. Ne znam, možda je nešto do mene?
mefistoNis, zali se dalje RATELu i NOPSu, ne ostavljaj nikako to.
Kada se selis mora da shvate da nije do tebe i da ne mozes ti da utices na takve stvari u ovoj drzavi.
I kod nas u kancelariji zeza zadnjih par sati, Nis-PantelejJel ima još nekog kome ne radi net trenutno, ustvari u mom slučaju već zadnjih 2 sata?
CC ne može da se dobije ni pod razno
Sent from my Samsung A50 4/128 using Tapatalk
Mozemo da pregovaramo da li treba da isplati te mesece, ali ne i da li sme da raskine...Aha znaci kad dobijem ponudu od nekog provajdera tipa 12 meseci gratis, ja samo podnesem zahtev za premestaj gde ne moze i onda... Odmah mi raskinu i ja cepam negde 12 meseci gratis..
Zvuci li to logicno?
Mozemo da pregovaramo da li treba da isplati te mesece, ali ne i da li sme da raskine...
Ne kazem da to postoji u zakonu, ne znam da li ima. Ali ako provider ne postoji tamo gde se selim, itekako treba da pusti![]()
Da li neko zna username i password za pristup ruteru koje postavljaju operateri? Da ne mora svaki put da se zove podrska
Koji ruter je u pitanju??
username: root
password: admin123
Код мене је синоћ мало радило, мало не, било је успорено па нисам ни користио. Јутрос је слично, негде ради ок, негде не може. На ехе, мтс, бенч не може, спид тест показује пуну брзину. Још се нису одбранили.![]()
Телевизију нисам ни пробао.
Neki nezadovoljni korisnik ? Pa oni imaju jednu od najkorektnijih ponuda ,kome bi to smetalo ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari