Šta je novo?

Exe Net - iskustva

EON FULL. Sbb je ocigedno odlucio da iskoriti ovu situaciji u napravi posebnu akciju za NIS, 10 meseci po 1 din pa je racunica 10x1 + 14x 4000 = 56010 / 24 = 2333 mesecno prosek
Знам да је СББ морао да прави посебну понуду за Ниш, баш због конкуренције али сам нашао само ово. Да ли постоји још нека понуда? Или још боље, дај неки линк ка понуди коју си описао. Мени ипак личи на понуду до које се долази уценама о одласку или ценкањем па то добије ту и тамо по неко.
U susret praznicima, kompanija SBB pripremila je posebnu ponudu paketa samo za Nišlije, koja donosi neverovatnu uštedu do čak 42 hiljade dinara.

Svi novi korisnici moći će da izaberu bilo koji od EON paketa po promotivnoj ceni od 1.499 dinara mesečno u prvih 12 meseci i na taj način dobiju mogućnost da ostvare uštedu do 42.000 dinara, u periodu od dve godine. Promotivna ponuda traje do 31.1.2019.
И не каже се да је СББ одлучио да искористи ситуацију него да је био приморан да уради нешто овако. ;)

EON FULL. Sbb je ocigedno odlucio da iskoriti ovu situaciji u napravi posebnu akciju za NIS, 10 meseci po 1 din pa je racunica 10x1 + 14x 4000 = 56010 / 24 = 2333 mesecno prosek
Ovo se odnosi iskljucivo za stare korisnike u Nisu i Leskovcu koji podnesu raskid ugovora, za nove korisnike ide standardna ponuda.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

Можда може да се избоксује и за нове, нарочито за оне којима неће да смета што ће врло вероватно да буду натовани и којима је свеједно да ли им је брзина 15:1 или 3:1.

Ovi nacrnise SBB danas:
https://informer.rs/vesti/zastitnik...-internet-brutalna-sbb-prevara-eon-platformom

Mada je pitanje da li je ovo tacno sto pise informer nisam stigao jos da isprobam eon app. Pitanje je autorskih prava da bilo koji provajder sme van svoje mreze da reemituje kanal.

Licno smatram da je to oko autorskih prava velika glupost.

Svakako kao neko ko ima i sbb, tvrdim da je neuporediv sa exe internetom. Sto se tice interneta, exe net je tu svetlosnim godinama ispred.

Kao argument, kod SBBa posto ga imam u jednom stanu, kada se optereti sa racunarom i vise uredjaja, tipa vrsim download 50% kapaciteta protoka, ostatak postaje neupotrebljiv. Isto ako samo malo pustim torent, veza je za dalju upotrebu preko telefona je neupotrebljiva.

Dok kod Exe Neta mozes da radis sta hoces i koliko god da opteretim tipa 90% protoka pa i sa torrentom.. na telefonima sve savrseno radi.

Tako da ipak optika vs Coax... koliko god da je cena optike, ja bi izabrao exe net. Neuporedivo je.

Poslednja izmena:
Ja se sinoć kao novi korisnik prijavio na sajtu za paket "Smart Duo 1". Jutros došla ekipa da proveri tehničke mogućnosti. Dolaze u ponedeljak ili utorak da me priključe. Za sada su baš brzi. :)

Ја сам користио СББ десетак година и нисам имао лоше искуство, интернет је радио солидно и није се гушио. Само лепо подесиш потрошњу према програму и све је радило. Овде је лакше, веће брзине па се лакше све заврши.

Што се гледања програма преко других провајдера тиче, СББ се оградио.

Screenshot_20190406_133611.png

Jel ima neko od vas problem sa exe-ovom kablovskom? Na optici sam skoro godinu dana i internet korektno radi svo to vreme. Retko gledam TV, ali na nekoliko kanala, koje ponekad pogledam, vidim da slika ume da secka (zajedno sa audiom). U poslednje vreme se to poprilično često dešava (zavisno od kanala, zna da se dešava po nekoliko puta u sat vremena, do čak jednom u minutu u proseku).
Tehnička podrška mi je rekla da okrenem neki potenciometar na maloj crvenoj kutijici u koju dolazi optika, a iz koje izlazi koaksijalni kabl. Ništa se nije promenilo.

Ako je ovo pogrešno mesto za ovakno pitanje, posavetujte gde bih mogao da ga postavim.

Hvala!

Ja danas bio da raskinem ugovor, ali posto sam njihov dugogodisnji korisnik ponudili mi korekciju cenu... Tj da uzmem kod njih sad tv i net (do sada sam imao samo net- optiku )po veoma povoljnim uslovima, tj manja cena od regularne ponude :) Tako da ako neko zeli a njihov je dugogodisnji korisnik mozda moze da dobije isto sto i ja.

Prosto moram da napisem da su me veoma prijatno iznenadili kada sam dobio tu mogucnost, tako da cu u ponedeljak da odem i da potpisem novi ugovor najverovatnije.

Kad mi je to reko nisam mogao da verujem da i oni polako postaju kao Telenor sa cenkanjem za pakete :D.

I evo da ih pohvalim ovako javno zato sto neko ume da brine o starim korisnicima i ako do sada nikakve pogodnosti nisam imao kod njih.

Poslednja izmena:
Само ви учите фулхадеа како да добије попуст па ће да продужи уговор. А обећао да ће у Орион. :(

Ako ponude korekciju cene samo za net, imaju sanse (ali samo sanse, inace ode princip u vodu :)).
Meni licno TV znaci bukvalno nista, cak je i negativna stvar i da meni plate da ga ima.

Verujem da sam zeleo samo net dobio bih korekciju samo za net, imao sam tako neki utisak jer su mi nekako delovali da ce na sve da pristanu samo da se ne raskida ugovor.
Ko zeli neka proba, nista ga ne kosta a mozda moze neku pogodnost da dobije.

Izgleda da im dosta ljudi sada raskida ugovore pa su sada otvoreni za svaki vid pregovora.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ma j*** HBO, hocu obican internet po 1490 bez TVa, kao sto jeste sada, i hocu naknadu za izgubljeno vreme ;)

Знам да је СББ морао да прави посебну понуду за Ниш, баш због конкуренције али сам нашао само ово. Да ли постоји још нека понуда? Или још боље, дај неки линк ка понуди коју си описао. Мени ипак личи на понуду до које се долази уценама о одласку или ценкањем па то добије ту и тамо по неко.И не каже се да је СББ одлучио да искористи ситуацију него да је био приморан да уради нешто овако. ;)

Ponuda od 10 meseci po dinar ne može da se nađe nigde, jer je nude SBB-ovi prodavci koji idu od vrata do vrata, ili ostavljaju letke po zgradama. Koliko znam, krenuli su sa tom ponudom od kraja prošle godine i kod mene u zgradi su bili dva puta i ostavljali kontakt telefon. Lično sam nakon ovog poskupljenja prihvatio ponudu, ali to je manje bitno.

Mislim da svi pricate bajke sto se tice sbb-a i njihovih ponuda za jedan 1.Ja sam bio korisnik njihove tel od 1998,korisnik njihovog neta od 2007,od 2015 gold d3 paketa, kad sam bio da raskinem ugovor 12.2018 niko mi nije ponudio neke specijalne uslove da jesu sigurno ne bi raskinuo ugovor (inace ja sam iz Leskovca) i preso u Exe net.Sada koristim Exe net Fiber trio home 2 i sto se tice neta prezadovoljan sam tv ima slabiju ponudu kanala (mnogo mi hvali sk,zbog tenisa )voleo bi da veci broj kanala ima mogucnost vracanja makar eurosport,doduse kad sam potpisao ugovor samo 30 kanala je moglo da se vraca ,sad se taj broj popeo skoro na 50.

10 meseci po 1 može kod SBBa u poslovnici takođe. Uzeo burazer pre 2 nedelje.

Ja se vala isto razmišljam da menjam exe ako nema povoljnosti za obnavljanje ugovora.

Hvala Bogu ima u kraju Netneta, Jotela, SBB-a.

Обрисане су поруке у којима сам написао да се преласком на СББ ризикује натовање??

Pozdrav svima, od danas i ja Exe-Net korisnik. :)

Što se tiče onog poskupljenja cena starih paketa za po 300 din itd, drugar zvao jutros i rekli mu da mu cena ostaje ista?!?!

Jeste, paket je Smart Duo 1. Dali su mi Huawei gigabitni ruter bez doplate, kažu da uz ove nove pakete ne daju više one Tende... Ali, kod mene mrežna kartica nije gigabitna, ali vremenom ću je zameniti.

A, pa nije to mnogo. Brzo ću i to da sredim. :)

Lele, samo 690 dinara. Naručujem odmah. Hvala Gagi. :)

Hahah pogledaj kako se zove model mrezne kartice...nikad ne bih kupio :)

Ime ne uliva poverenje [emoji23]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno