Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Manje bi podigli da su izbacili nacionalne tv (ionako su krs). Ali da EPS ujeb'o stvar. :{

Који су то бољи канали? Неки научни? И шта чекаш, зашто ниси отишао да раскинеш УО?

Da ali nemoj slucajno da uvedu neki bolji kanal uz ti poskupljenje...

Imaš od danas 30 dana da pronađeš bolju ponudu - onu koja ti više odgovara i odeš bez posledica. Sada je prilika za to.

P.s. bolji kanali: Cinestar Premiere HD, koliko Free to Air HD na satelitu, Superstar HD i slicni...mogli su da ponude i neke pivoljnosti za stare korisnike. Popust na HBO ili slicno.

"unapredjenje" tv ponudre im je android aplikacika za vracanje tv? Ma daj...

Када и на колико си потписао УО последњи пут? Надам се да ови из Орион теме неће да се наљуте на Алфу и нас остале. ;)
Ma ostavicu download masinu kod tebe i gotovo, i za struju cu se ogrebati :p
Најмањи проблем, надам се да је нека пристојна машина па да могу и да је овако користим :) Неки лаптоп?

Calex, hoces sad da placas punu cenu kao vecina ili ces i daljecda se cigancis sa nekim popustom?

FullHD opusti se malo :) Lepo kaze poglavica, cene su morali da podignu zbog tih silnih nameta i bezobrazluka, od EPS-a, pa onda o2, prve, happy i sl televizija, a i drzave koja to dopusta. Sto se njih tice oni bi voleli da mogu da zadrze stare cene pa i nize da budu, ali moras da shvatis da se za neke stvari ne pitaju oni, kao ni za pojedine kanale nazalost.

Provereno bice sigurno novih kanala uskoro, (inace i ako su "free to air" ne mozes da emitujes tek tako bez dozvole i opet placanja prava, a osim toga svi "free to air" kanali su krs, ne znam na koje ti mislis, a ako ti je do toga kupi antenu i ne treba ti kablovska, jer sad svi novi TV-i imaju i DVB-S2 tjuner i DVB-T2, pa mozes istovremeno da gledas i satelitsku i zemaljsku kablovsku na TV-u, jer ko sto rekoh pre neki dan pratim satelitsku scenu preko 20 god i nista free nemas a da vredi), a za pojedine kanale (Superstar HD, SK, NovaS i slicno) i sam znas da ih je nemoguce imati zbog monopola koji pojedinim distributerima drzava to dozvoljava. Prema tome zali se drzavi napisi tuzbu drzavi sto to dopusta.

Ja sam bio i potpisao novi ugovor. Kad se pogleda male promene cene su pretrpeli svi paketi, ali ako uzmemo da sada uz najjeftiniji paketi dobijas i DVB-C, obrni-okreni dodje na isto, jer znam mnoge koji doplacuju za isti tako da ce dobiti +5mb uploada i DVB-C i mogucstvo gledanja kanala i 120h na android uredjaju, a platiti isto. Ima tu matemetike koja govori da su i pored neznatno vece cene novi paketi povoljniji (sto zbog neta sto zbog dodatnih 100 min u trio paketu i dodatnog DVB-C boxa).

Moj slucaj, kod kuce imam trio paket i sad je skuplji koliko otprilike preko pretplate i platim zbog pojedinih ukucana koji u 21 veku koiriste fiksni. E s'obzirom da sada ima 200 umesto 100 minuta taman mi dodje ta razlika i ja cu racun isto platiti kao i do sada a imacu solidno brzi internet (320/100 naspram 220/70). A mogao sam da uzmem paket nize i da imam opet vecu brzinu od trenutne (250/80 naspram 220/70), ali naravno nisam jer mi je ovo bolje.

Poslednja izmena:
Provereno bice sigurno novih kanala uskoro, (inace i ako su "free to air" ne mozes da emitujes tek tako bez dozvole i opet placanja prava, a osim toga svi "free to air" kanali su krs, ne znam na koje ti mislis, a ako ti je do toga kupi antenu i ne treba ti kablovska, jer sad svi novi TV-i imaju i DVB-S2 tjuner i DVB-T2, pa mozes istovremeno da gledas i satelitsku i zemaljsku kablovsku na TV-u, jer ko sto rekoh pre neki dan pratim satelitsku scenu preko 20 god i nista free nemas a da vredi), a za pojedine kanale (Superstar HD, SK, NovaS i slicno) i sam znas da ih je nemoguce imati zbog monopola koji pojedinim distributerima drzava to dozvoljava.

Pa ako ne znas na koje mislim, o kojim onda ti provereno znas da ce ih biti u ponudi?

Pa kao sto tv ima dvb s tako ima i tv ima dvb t2, pa ko je htro nacionalne kanale eto resenja. I dalje su napravili da uz manje pakete nema stb koji premotava kanale. Sem te aplikacije.
Ispada da iole bolji filmski kanal drze monopolisti... Danas je startovala supernova, ubacili slortklib hd i hbo. Orion ima cinestar premiere i hbo, jotel ima hbo. Ovde su neki pametni piskarali da je ludost i 200din da poskupi, jer sam trazio Cinestar HD.
Gde su sad ti kraljevi da se oglase opet?
Prosto neverovatno da jedna kablovska firma najavi unapredjenje u tv ponudi i onda jedino sto unapredi je veca cena. Mene bas briga, ja cim ih se otarasim, uzimam Orion preko akvizitera. Ali prosto neverovatno poslovanje.

Bice sigurno polako, ne mogu trenutno da ti kazem sta i kako, ali bice novih kanala bez brige (msm oni koji mogu zbog monopola da se uvrste u ponudu).

Inace evo kako radi novi paket

FullHD je jedini čovek koji u 2019toj toliko kuka za kanale koji vrte jedno te iste filmove i serije.

Zato se otežu već par nedelja da dođu da mi uvedu optiku, iako smo se čak dogovorili oko datuma a monteri se nisu ni pojavili, jer bi morali da sklope ugovor po starim paketima.

Potpuno ista situacija i kod mene u zgradi u Pirotu. Zakazali su dolazak i nisu se pojavili a na e-mail gde sam ih pitao koji je razlog nedolaska mi nisu odgovorili. Cenim da su možda "preopterećeni" ali su mogli bar da pošalju neko obaveštenje da ih ne čekam dva dana.

Potpisah malopre novi ugovor. Aplikacija će biti dostupna za 2-3 dana preko njihovog sajta. Trenutno nema ograničenja u broju korisnika aplikacije.

Pošto trenutno koristim svoj ruter, oni će doći da donesu i nameste svoj gigabitni ruter.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

A pinkovi kanali su ti super?

Televizija kao televizija polako izumire to je bila poenta. Ni pinkovi kanali nisu ništa posebno. Eto i medju njima imas kanala koji vrte u krug filmove.

Zasto bi svi korisnici bili prinudjeni da placaju vise pakete zbog HBO ili Cinemax ili Cinestar kanala u HD ?
Verovarno ce uvesti kao dodatni paket te kanale. Smatram da je bolja opcija Smart 3 Duo jer se brzi Internet dobija nego kod Oriona.

Немој бре да га убеђујеш против Ориона, видиш да је одлучио. ;)

Да ли си проверио да ли Орион има HBO HD као и онај други чије сам име заборавио као HD? И немој случајно да заборавиш да је до краја априла могуће да раскинеш УО без пенала, после може да буде касно.

Da li moze online da se prijavi za novi paket,da donesu ugovor i novu opremu?

Немој бре да га убеђујеш против Ориона, видиш да је одлучио. ;)

Да ли си проверио да ли Орион има HBO HD као и онај други чије сам име заборавио као HD? И немој случајно да заборавиш да је до краја априла могуће да раскинеш УО без пенала, после може да буде касно.

Samo za tebe.

https://oriontelekom.rs/akcija-hbo-doplatni-paket-po-znatno-snizenoj-ceni/

Za 299. Dinara vise, daju HBO. A sta je exe net dao za 300 vise? Jedni veliko NISTA. Tacnije prvoaprilsku salu od unapredjenja tv ponude.

:D koliko je tebi dobro... Daj i nama malo?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Za 299. Dinara vise, daju HBO. A sta je exe net dao za 300 vise? Jedni veliko NISTA. Tacnije prvoaprilsku salu od unapredjenja tv ponude.

Orion paket Optički Dual TV Plus 200/20Mbps cena 3400rsd + 200rsd HBO i Cinemax kanali.
Exe-Net paket Smart Duo 3 250/80Mbps cena 3150rsd.
Da li HBO i Cinemax kanali i manja brzina interneta vredi 500rsd više ?

Hajde olabavite malo s tim prepucavanjem, koliko vas ovaj FullHD provocira toliko vas par ovde brani provajdera kao da ste Jehovini svedoci...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Jehovini svedoci bi njega udavili, a ne on nas ;)

Vrh Dno