Cene su morali da podignu (EPS i domace televizije), a to sto im aplikacija jos nije gotova...
Da ali nemoj slucajno da uvedu neki bolji kanal uz ti poskupljenje...
Најмањи проблем, надам се да је нека пристојна машина па да могу и да је овако користимMa ostavicu download masinu kod tebe i gotovo, i za struju cu se ogrebati![]()
Нећу. Ниси ми одговорио од када користиш ехе и на колико си потписао.Calex, hoces sad da placas punu cenu kao vecina ili ces i daljecda se cigancis sa nekim popustom?
Provereno bice sigurno novih kanala uskoro, (inace i ako su "free to air" ne mozes da emitujes tek tako bez dozvole i opet placanja prava, a osim toga svi "free to air" kanali su krs, ne znam na koje ti mislis, a ako ti je do toga kupi antenu i ne treba ti kablovska, jer sad svi novi TV-i imaju i DVB-S2 tjuner i DVB-T2, pa mozes istovremeno da gledas i satelitsku i zemaljsku kablovsku na TV-u, jer ko sto rekoh pre neki dan pratim satelitsku scenu preko 20 god i nista free nemas a da vredi), a za pojedine kanale (Superstar HD, SK, NovaS i slicno) i sam znas da ih je nemoguce imati zbog monopola koji pojedinim distributerima drzava to dozvoljava.
Zato se otežu već par nedelja da dođu da mi uvedu optiku, iako smo se čak dogovorili oko datuma a monteri se nisu ni pojavili, jer bi morali da sklope ugovor po starim paketima.
A pinkovi kanali su ti super?
Немој бре да га убеђујеш против Ориона, видиш да је одлучио.
Да ли си проверио да ли Орион има HBO HD као и онај други чије сам име заборавио као HD? И немој случајно да заборавиш да је до краја априла могуће да раскинеш УО без пенала, после може да буде касно.
FixedFullHD je jedini čovek koji u 2019toj toliko kuka za kanale
Za 299. Dinara vise, daju HBO. A sta je exe net dao za 300 vise? Jedni veliko NISTA. Tacnije prvoaprilsku salu od unapredjenja tv ponude.
Najjeftiniji internet 1740din pa ovo je divno...
Za 299. Dinara vise, daju HBO.
Hajde olabavite malo s tim prepucavanjem, koliko vas ovaj FullHD provocira toliko vas par ovde brani provajdera kao da ste Jehovini svedoci...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari