+1 dal ce to da vazi za nove korisnike ili ce raskidamo ugovore kao kad je poskupeo vip iznenada?Ako je tako nisam zadovoljan.
Mada bolje da nam nesto daju nego samo da povecaju cene. Ipak dobijamo nesto. Ako im je vec drzava nametnula da mora da poskupe.
Da li se svima menja automatski ili mora nov ugovor za te nove navodno bolje uslove / pakete?
Uh, sad cu da urgiram da povecaju cene a nista ne dodajuХм, алфа, ово може да ти уштеди паре за раскид УО оног коме си обећао а од њега очекујем да одржи реч и раскине уговор са ехе-нетом чим му се пружи прилика за то. Ако стварно поскупи. И да пређе на неку другу тему а нас поштеди.
Nisi u pravu uopste. Samo se nisi snasao da to podesis. Mogo si mail da im posaljes, da pitas. Ja sam do sad uvek sve pitao. Doduse ovo za android sam sam isklikcao tj igrao sam se jer preko njega gledam i filmove
Kako gledas filmove preko androida?Ja jedino mogu preko youtube,na androidu nema memorije da bi mogla nesto da se skine sa neta .
A da lepo izbace Prvu i O2 iz ponude i zadrže cenu? Ja se ne bih bunio.
Sent from SM-A750FN using Tapatalk
Ali zaista, ne bi mi nedostajale ni malo. Neka ih stave u neki premium paket pa ko hoće neka plaća dodatno za njih, meni apsolutno nisu potrebne.
Sent from SM-A750FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari