Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ok, zadovoljan sam objašnjenjem, hvala vam svima. Ja koristim 60/nešto, znam da je za gledanje HD striminga sasvim dovoljno 10Mb/s, ponekad sam sebi zasmetam sa nekim torentom kojem nisam udario ograničenje u brzini, kod mene sam ja jedini korisnik, pa mi je bilo malo neobično čemu jurnjava za tolikim brzinama.

Poslednja izmena:
Zamislite gejmere (skidas igricu 60GB) - pa strimuješ na twitch-u (bar 5Mbps za 1080p).

Za EPS i stubove - informacija je tačna. Takođe ima ovde na forumu vezano za prvu televiziju i cene koje traže. Tako da se zaključak sam nameće.

То ће да буде најављено унапређење? Нова цена због нечега а уствари подизање цене због овога?

Ako je tako nisam zadovoljan.

Mada bolje da nam nesto daju nego samo da povecaju cene. Ipak dobijamo nesto. Ako im je vec drzava nametnula da mora da poskupe.

Da li se svima menja automatski ili mora nov ugovor za te nove navodno bolje uslove / pakete?

Biće još usluga i novina vezanih za tv, kao i veće brzine interneta u svim paketima.

Спорт клуб? Нови пријемници са кечапом? Закључавање канала? Чим овако најављују и одуговлаче, само црне мисли падају на ум. :)

Najavili se da za par dana montiraju u Nikole Pašića blizu Muzeja u Pirotu tako da ako je neko u blizini a očekuje priključak neka iskoristi i javi im se :)

Koliko ja vas razumem O2 i Prva podigli cene (jer su tako u mogućnosti) i sad zbog toga exe mora da poskupi, a da se ljudi ne bi pobunili dodaće i nešto novo da opravdaju cene? Ili grešim?

Ako je tako nisam zadovoljan.

Mada bolje da nam nesto daju nego samo da povecaju cene. Ipak dobijamo nesto. Ako im je vec drzava nametnula da mora da poskupe.

Da li se svima menja automatski ili mora nov ugovor za te nove navodno bolje uslove / pakete?
+1 dal ce to da vazi za nove korisnike ili ce raskidamo ugovore kao kad je poskupeo vip iznenada?

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Отприлике тако сам и ја разумео ону поруку, мада закон каже да поскупљење даје прилику да се раскине УО па ако неко има бољу понуду, вероватно ће моћи да то уради.

Хм, алфа, ово може да ти уштеди паре за раскид УО оног коме си обећао а од њега очекујем да одржи реч и раскине уговор са ехе-нетом чим му се пружи прилика за то. Ако стварно поскупи. И да пређе на неку другу тему а нас поштеди.

Ma svi ce da idemo u bioskop kao neki sto su ovde predlagali. :D Samo neka povecaju cenu. A tu bolju ponudu cemo da jurimo u bioskopu. Icicemo u bioskop da gledamo Prvu i O.2

Ako uvedu hd kanale, koje hocu sto bi pa isao. Sve zavisi od tog "unapredjenja".

Хм, алфа, ово може да ти уштеди паре за раскид УО оног коме си обећао а од њега очекујем да одржи реч и раскине уговор са ехе-нетом чим му се пружи прилика за то. Ако стварно поскупи. И да пређе на неку другу тему а нас поштеди.
Uh, sad cu da urgiram da povecaju cene a nista ne dodaju :D

Али ако их не уведу, идеш? Ако их уведу, смањићеш доживљај и похвалићеш ехе-нет?

Poslednja izmena:
Upravo tako. Internet sam uvek i pricao da im je odlican. Ali tv...npr Axn kanali imaju bitrejt 1.05 mb. Katastrofa. Sbb uveo Cinestar Fantasy i Cinesyar Comedy u HD. Exe nije ni uveo Cinestar Comedy iako imaju ove sd kanale njihove. Npr ako ne mogu da imaju Novu S, mogu da ubace crnogorsku novu ili hrvatsku bar zbog filmskog programa...ima tu jos ok hd kanala koji su FTA preko satelita i niko ne drzi minopol n a te kanale. Premotavanje da ne govorim, sto niti valjaju ti android boxovi, a da ne pricam sto nekima davali uz nize pakete nekima trazi dodatnu naplatu... Jednistavno su nekreativni sto se tice televizije i pinuda kanala mozecda bude mnogo bolja.
Sta sad, trebala neka prva ili o2 ili eps da ih nateraju da poboljsaju ponudu. A do tada je bilo "idi u bioskop".

Ali hajdenvidecemo sta cemo i da li cemo nesto dobiti sto se tice tv bolje ili prazna prica od 1.og aprila. A mozda ne bude nista za aprililiii ili tek za 5 god bude.

Теби се пружа златна прилика да раскинеш уговор и пређеш у СББ. Не пропусти.

Nisi u pravu uopste. Samo se nisi snasao da to podesis. Mogo si mail da im posaljes, da pitas. Ja sam do sad uvek sve pitao. Doduse ovo za android sam sam isklikcao tj igrao sam se jer preko njega gledam i filmove :)

Kako gledas filmove preko androida?Ja jedino mogu preko youtube,na androidu nema memorije da bi mogla nesto da se skine sa neta .

A da lepo izbace Prvu i O2 iz ponude i zadrže cenu? Ja se ne bih bunio.

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Ali zaista, ne bi mi nedostajale ni malo. Neka ih stave u neki premium paket pa ko hoće neka plaća dodatno za njih, meni apsolutno nisu potrebne.

Ne razumem kako kanali sa nacionalnom frekvencijom, koji su besplatni i dostupni preko obicne antene mogu da naplacuju kablovskim operaterima. Zamolio bih nekoga ako se razume da mi objasni

Ali zaista, ne bi mi nedostajale ni malo. Neka ih stave u neki premium paket pa ko hoće neka plaća dodatno za njih, meni apsolutno nisu potrebne.

Novi zastupnici prve, o2 i happy ne žele da ponude ugovore operaterima koji bi podrazumevali uslovni pristup sadžajima ove tri televizije.

Ništa, exe-net onda neka sprovede anketu među korisnicima... Povećanje cena ili izbacivanje iz programske šeme Prva, Happy, O2. Što se mene tiče mogu i Pink da ubace u taj koš (svih 150 i kusur kanala kolko već ih tamo ima)

+1 nek izbace i nek dodaju i pink u spisak za izbacivanje

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

Сад ће да уведу самоуправљање па ће да се гласа ко шта хоће. Да се ја питам, оставио бих по 3-4 од спортских, филмских и информативних програма и све остало укинуо. Не питам се, провајдер нуди, ја хоћу или нећу и то је све.

Najbolje da kanali imaju odredjenu cenu tipa 10 dinara ovaj 30 dinara onaj. I ja lepo izaberem sta mi treba i to mi puste. Ostalo poput prve hepi o2 i pinka mi ne treba.

Ovo je još 2013 South Park u jednoj epizodi najbolje objasnijo kako stvari stoje

Лепо замишљено али немогуће. Онда би неко тражио два програма (која год) и за 20 динара имао и опрему и услугу. Овде је велики плус што се не плаћа одржавање па још и да бирамо. Мада бих и ја волео али да буду рецимо пакети од 10-20.

Vrh Dno