Где овде пише да дају два?Po aktuelnom cenovniku izgleda 2.
Где овде пише да дају два?Po aktuelnom cenovniku izgleda 2.
Hahaha, nisam znao da to tako ide. 😀 Ništa onda, da se oprostimo od tih pet kanala. A ja se izvinjavam. Pao sam na testu test kanala.
Ето, сазнао сам још нешто, неко из ехе прати овај форум и чим се провали да смо видели тест канале, они их одмах гасе и нема ништа од њих.E sad ce ih ukinu cim si javno objavio. Tako su pustili Cinestar HD i HBO, pa cim smo ovde objavili odmah su kodirali. Sada ih nisu otkljucali...
Не знам да ли је боље да их коначно и званично пусте или их укину па можда и одеш код другог провајдера тј у другу тему.
Hahaha, nisam znao da to tako ide. 😀 Ništa onda, da se oprostimo od tih pet kanala. A ja se izvinjavam. Pao sam na testu test kanala.
Opet kodirano. 😀
Exe net je jako korektan sto se tice svega kao pruzilac kablovskih usluga. I ako ljudima zatreba raskid iz nekih razloga, uvek izadju u susret bez penala, nisu kao druge firme, da ne navodim imena.
Po meni oni imaju jako puno prostora da sire svoj kvalitet usluge- slika SD kanala im je vrhunska jer ne kompresuju kanale kao ostali.
Naravno oni imaju politiku "ako neces, mozes raskinuti ugovor bez penala." sto je i korketno samo sto je zalosno sto ne slusaju predloge korisnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari