Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ako je u pitanju paket 100/15 - novi, ruteri koji su bazirani na 100Mbps ethernetu ne mogu baš punu brzinu da izvuku, max je oko 95-96Mbps. Treba gigabitni.

Тја, могли су да сачекају па да буде нешто озбиљније, мени са 180 на 190 не значи практично ништа, да је и UL мало убрзан па да и буде нешто. Мислио сам да ће да пребаце 180 бар на 200, чисто да се цифра промени.

Иначе је мало незгодна та брзина 100/15, не спада у 100+ па да следује рутер ... мада је то само у чистом интернет пакету, дуо и трио имају веће или мање брзине.

Obican net (samo net paket) najmanji je sada 80/8? Na Internet strani stoji 70/7 i dalje, a na Paketi->Internet 80/8 :)
Mada kod mojih ide uvek vise, stvarno su prezadovoljni, za sada.

Jeste 80/8 - nisu update-ovali tu stranicu.

Skoro svi provajderi povecali za po 10mb download

Poslednja izmena:
Pozz svima. Zainteresovan sam za uslugu exe neta i interesuje me da li ima negde spisak kanala za Paraćin i brzina neta

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka

Па јел те занима неки конкретно па да ти кажемо или само хоћеш да имаш највише. Нема Спорт клуб.

Па јел те занима неки конкретно па да ти кажемо или само хоћеш да имаш највише. Нема Спорт клуб.
Hvala to me interesovalo i filmski kanali. Al već sam se razočarao što nema sport klubova

Ako razmišljaš da sa SBB-a pređeš na Exe Net odmah da ti kažem da tu nema mnogo da se razmišlja. Exe ti je mnogo bolji a za internet dosta superiorniji u odnosu na SBB. Nebo i zemlja.

Jedino nema Sport Klub i te SBBove kanale. To je zato što su Exe Net i SBB konkurencija i SBB im nikad ne bi dao, da te kanale da imaju u ponudi jer su to njihovi kanali. A pošto komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao, SBB se tako i ponaša. Svojim konkurentima ne daje ove kanale.

Svakako te kanale imaš po netu.

Arene imaš u HD-u.

Ja to ne gledam pa mi nije ni bitno.

Od filmskih imaš dosta: Sve Cinestare, Scifi, Diva, sve FOXove, AMC, Comedy Central, CBS, AXN, Filmboxove i mnogo drugih...

Рекао бих да он пита за Параћин. Ја сам пребацио у Параћину са Коперникуса на ЕГЗЕ Нет. Огромна разлика у корист ЕГЗЕ нета. Телевизија много боља а интернет једно 2000 пута. У Србији сам 50 дана годишње, све време ми видео надзор иде преко ЕГЗЕ Нета.. Нема да штуцне. Све перфектно. Канала има доста, то и не стижем да прегледам. Доста има у ХД-у, то једино гледам кад сам у СРБ.

RTS1 i RTS2 ostaju u HD formatu u kablovskoj exeneta, nema više SD varijanti RTS1 i RTS2

Ako razmišljaš da sa SBB-a pređeš na Exe Net odmah da ti kažem da tu nema mnogo da se razmišlja. Exe ti je mnogo bolji a za internet dosta superiorniji u odnosu na SBB. Nebo i zemlja.

Jedino nema Sport Klub i te SBBove kanale. To je zato što su Exe Net i SBB konkurencija i SBB im nikad ne bi dao, da te kanale da imaju u ponudi jer su to njihovi kanali. A pošto komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao, SBB se tako i ponaša. Svojim konkurentima ne daje ove kanale.

Svakako te kanale imaš po netu.

Arene imaš u HD-u.

Ja to ne gledam pa mi nije ni bitno.
Ne sa Sbb sa Kopernikusa. Trenutno sam kod kopernikusa

^ Ako je istina da je Telekom Srbija preuzeo Kopernikus, SK neće još dugo.

Što se interneta tiče, optika kod ExeNeta radi savršeno, nikakvih problema nema, u Nišu ih koristim 5 godina, ukupni prekidi zbirno možda tri dana u zbiru. A kad nije prekid, nikakav problem ne vidim, nit slabiji protok nit bilo šta slično. Sve aplikacije rade baš dobro (imam 200Mbps kod njih).

Uskoro će i u Pirotu da puste optiku, pa uzimam i u Pi.

Što se televizije tiče, SBB i ExeNet nisu u dobrim odnosima (Exe ima superiorniju tehnologiju i bolji internet), pa nema šanse da SBB da ExeNetu bilo šta od njihovih programa. Ostali programi nisu problem, ali oni iz SBB kuhinje - bar u ovakvim okolnostima nema šanse.

Nece skoro optika u Pirotu, barem ne ove godine.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Nece skoro optika u Pirotu, barem ne ove godine.

Radovi kreću ove godine, budi siguran u to. Novi NOC u Pirotu za mesec dana, nakon toga kablovi do prvih korisnika. Ako bude jaka zima, može malo da produži, ali brojimo sitno.

A kako beše, može samo tv, bez interneta? Ne uspevam da nađem na sajtu.

Најкраће, FTTH и откључана дигитална vs CG-NAT. Веће брзине и нису толико битне.

Radovi kreću ove godine, budi siguran u to. Novi NOC u Pirotu za mesec dana, nakon toga kablovi do prvih korisnika. Ako bude jaka zima, može malo da produži, ali brojimo sitno.
Meni su rekli da do nove godine nece ni da pocinju sa radovima, tako da ne znam otkud to sad.

Најкраће, FTTH и откључана дигитална vs CG-NAT. Веће брзине и нису толико битне.

A koja je onda prednost optike ako kazes da brzine nisu toliko bitne?

Da znaju zakljucali bi kanale odavno tako da ne brini cim nauce zakljucace ih, nemoj ni da sumnjas u to.

CGNAT totalno nebitan za 90% korisnika i jace.

Razlika u odzivu mizerna. Stabilnost vrlo diskutabilna. Odvojenost usluga ajde mada ovi su mali i njima je svaki korisnik bitan inace bi se isto ponasali kao SBB.

Nazad
Vrh Dno