Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Нисам мерио али ћу касније кад кренем напоље да проверим колико га види телефон.

Код мене не постоји Disney XD, можда би могао да рефрешујеш канале.

Mofos... moji se zeznuli i uzeli ruter ipak, iako sam im rekao da to ne rade :(

I ne radi bas nesto, ne moze ni u istoj sobi na OP3T da se dobije full brzina ni blizu ;(

Па шта је била алтернатива, мтс или сбб? Ехе даје па даје рутер, најлакше је да ставиш неки свој уместо.

Инач сам ја до сада најбоље искуство имао са испљуваним 3925 који је давао скоро максималну брзину. Не знам колико овај може, нисам испробавао, довукао сам кабл да спаваће собе а апсолутно ме не занима да ли ће мобилни да има 20, 30, 70 или 180.

Alternativa je nas ruter, koji vec imamo, ali nisu znali gde im je u tom trenutku :)

Videcu u skorije vreme neki ozbiljniji ruter ili opet Shomi 3G :)

Inače s OP3 i OP3T generalno ima problema s wifi, prvo što je 1x1 na telefonu, drugo što baš čudno radi. Često na mestima gde na Nexus 5x imam 40Mbps, na Mi A1 imam 25Mbps, OnePlus 3 jedva izvuče 3-4Mbps. Sam telefon ima baš čudan wifi.

Сад сам пробао, Нокиа 6 у другој соби извукла 78,5/29,6 пинг 2. Ако се сетим, пробаћу и баш поред рутера.

Сад сам се сетио па пробао, телефон поред рутера извуче око 99/30 што је далеко од максимума али више сумњам у телефон него рутер.

Kod mene na telefonu izvlaci 179/32 (paket 180/30). naravno na 5ghz i onaj njihov netiks ruter. tako je u sobi gde je ruter i u ostalim a sprat ispod je vec drugacije i nesto sporije. Sto se tice jacine signala, zadovoljan sam, na 2 spratu kuce mi je ruter i bez problema u dvoristu i jedno 50-100 m dalje od kuce bez problema radi wifi (naravno 2.4ghz, 5 je slabiji).

EDIT: Samsung S7

Poslednja izmena:
Gde mogu da vidim listu kanala koju Exe net ima? Pretrazio sam "ceo internet" i nema nista, jedino od vas procitam koji su kanal izbacili.

То може да буде само оквирно, мислим да релативно често мењају канале и да сада има још неких а неки су нестали. Колико видим по форуму, обичај многих провајдера је да не постоји баш списак него само најаве шта отприлике нуде и повремено мењају. Разлози ме не занијаму пошто и не гледам.

Мислим да је за оваква питања бољи облик ... да ли имају тај и тај програм а не шта све имају. Ако је некоме важан конкретан програм или врста, лакше је да овако сазне.

Slazem se, ali 95% su ti koji su na spisku. Promene se neki, ali ovi "najbitniji" mainstream su manje vise svi na broju skoro uvek. Bar se meni tako cini, licno gledam samo ove od 100-200 i to svaki 12 dan na po koji minut :)

Kad smo prvi put uzeli DUO kod njih, cini mi se da su imali oko 180 programa, kasnije je bilo oko 220-240, a sada je ako se dobro secam oko 330+ (zajedno sa 10ak radio kanala). Realno iz godine u godinu, sve vise i vise ih je. Koliko su bitni ili nebitni, ne bih ulazio u to, jer nekome je verovatno bitno sto je Belami u HDu, a nekome treba Prva Plus ili sta vec. Malo jeste bzvz sto je SBB ukinuo N1, ali OK, tu je Kodi da se pogleda kad bas prigusti :)

Poslednja izmena:
Koliko sam primetio, u odnosu na spisak, trenutno ne rade Disney XD i Kitchen TV, dok je SciFi sad u HD-u. Čisto da ne misle ljudi da je neka drastična promena.

Па вероватно јесте драстично ако уместо 180 сада има преко 330 ако некоме значи. Мени не јер погледам једном недељно ако ме нешто баш баш занима. Ко зна, можда једном купим телевизор па се то промени. ;)
Na nekoj od stranici nazad imas txt file attached sa spiskom/listom kanala.
Погледам списак и видим HD Arena канале на крају. Сећам се да сам их виђао када су се појавили па су нестали али сам мислио да су склонили обичне и да су ту HD. Одрадим оно што обично радим, комплетну претрагу канала и опет исто. Пустим NIT претрагу и ето их, плус још неки плус инфо канал који мислим до сада нисам имао. Каква је то NIT претрага и зашто комплетна претрага није ... комплетна?
На инфо каналу видим препоруку да се канали скенирају на жуто дугме, а то покреће NIT претрагу.

Па вероватно јесте драстично ако уместо 180 сада има преко 330 ако некоме значи. Мени не јер погледам једном недељно ако ме нешто баш баш занима. Ко зна, можда једном купим телевизор па се то промени.

Mislio sam da nije drastična promena u odnosu na vreme kad je postavljen spisak. Inače u odnosu na početak itetako jeste.

Da ali, od 180 (a mozda i manje, ne secam se) do 330 je proslo 4+ godina (mozda i 5+ ni toga se ne secam bas :D), nije se promenilo preko noci. A spisak ostavljen ovde, na koji sam ukazao je od pre 20ak dana, ne od pre par godina :)

Ali ni to da pitaju za konkretni kanal ne pije vodu, jer je moguce da bas on prilokom sledeceg menjanja izbora kanala nastrada, koje moze da se dogodi danas ili nocas ili za 2 god :)

HD Arene su tu odavno, kao i info kanal. Ne znam tacno vreme, posto je pre nekoliko meseci (kada je skinut N1 i jos nekoliko SBBovih) doslo do reorganizacije liste, ali davno pre toga je bio info kanal, ako se dobro secam ubacen je pre samih HD arena.

Poslednja izmena:
BTW, ono sto sam nasao za NIT scan:

In the Netherlands the cableproviders broadcast a list of transponders and channels on a few specific transponders. That means when your TV with DVB-C, settop-box or anything else scans for channels, it can receive a list of all channels and boom, they're all there. Now this works with Argus TV too, they call it 'Scan with NIT', where NIT stands for 'Network Information Table'. That's a great, great feature which prevents having to fiddle around with transponder files every time the provider changes channel layouts (and they do that a lot over here).

Hehehe, skoro da smo holandezi :)

Па и написао сам да нисам имао оне канале све док нисам пробао тај NIT а онда на инфо каналу видео да се све то брже одради жутим дугметом. Ето вајде од ове теме. Мада сам погрешно мислио да је комплетна претрага најбоља.

Па и написао сам да нисам имао оне канале све док нисам пробао тај NIT а онда на инфо каналу видео да се све то брже одради жутим дугметом. Ето вајде од ове теме. Мада сам погрешно мислио да је комплетна претрага најбоља.

Da li neko zna kako na LG namestiti da kanali budu normalno poredjani. Kanali su poredjani od 1 do 333 i to bez ikakvog reda. Na broju 1 je exe info kanal.

Hm... ja imam LG i normalno ih je poređao, ništa nisam čačkao. Garant ima da se štiklira neka opcija prilikom pretrage.

Каква је ситуација са "погледај испочетка" на више тв?

Код СББ-а то ради на конкретном Д3 пријемнику а Ехе-нет даје андроид бокс за 120ч. Колико знам, уз пакете Home2 и веће иде један такав а мислим да се следећи плаћају 300 по комаду. Можда уз неки већи пакет следује још неки андроид бокс, као што уз неке иде и више СТБ-ова.

@davlab, imam i ja taj problem na jednom televizoru kupljen pre mesec dana. Jednostavno nema opciju da programe slozi po njihovim nazivima, vec kao i kod tebe, verovatno po redosledu nalazenja istih. Tako je RTS1 i neki p0rn kanali jedan za drugim :) - TV ima 2 nacina za slaganje, koja biram prilikom pretrage, ali nesto ipak ne funkcionise, posto nema razlike koju god opciju da odaberem.

Na ostalim TV uredjajima je sve OK. Cak i njihov STB ima opciju da mozes da izaberes kako zelis programe slozene u listi. Ukoliko si dobio STB koristi njega, ako ti nije problem da se macujes sa 2 daljinska upravljaca i nesto loma oko TVa, a nisi ga iskoristio na drugom mestu.

Imam tri LG-ja kupljeni 2010, 2014 i 2018 i na svima isto, kanali rastrkani. I kod komsija slicna situacija sa LG televizorima. Menjao sam i opciju country ali uvek isto. Kod kopernikusa kanale lepo rasporedjuju ali kod exe nikako nece.

Imam 2 LGija iz 2016 i 2018.. Na oba je raspored kako treba. Odakle si ti ?

Koja zemlja je namestena kao lokacija na ta dva LG-a? Kada radis pretragu kanala koju opciju koristish? Mreza, potpuno ili brzo skeniranje?

Број боксова везан за пакет? Који пакет имаш? Има ли негде списак хд канала?

Nazad
Vrh Dno