Погледам списак и видим HD Arena канале на крају. Сећам се да сам их виђао када су се појавили па су нестали али сам мислио да су склонили обичне и да су ту HD. Одрадим оно што обично радим, комплетну претрагу канала и опет исто. Пустим NIT претрагу и ето их, плус још неки плус инфо канал који мислим до сада нисам имао. Каква је то NIT претрага и зашто комплетна претрага није ... комплетна?Na nekoj od stranici nazad imas txt file attached sa spiskom/listom kanala.
Па вероватно јесте драстично ако уместо 180 сада има преко 330 ако некоме значи. Мени не јер погледам једном недељно ако ме нешто баш баш занима. Ко зна, можда једном купим телевизор па се то промени.
Па и написао сам да нисам имао оне канале све док нисам пробао тај NIT а онда на инфо каналу видео да се све то брже одради жутим дугметом. Ето вајде од ове теме. Мада сам погрешно мислио да је комплетна претрага најбоља.
Ja sam uz moj paket dobio dva Android boksa. Rade oba.Каква је ситуација са "погледај испочетка" на више тв?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari