Dokle ce to ici? U smislu oni posle mogu ubaciti stakvu da se ugovor produzava na 99 godina, i ti nemas izbora?SJa koristim i optiku u Nišu i wifi (za sad u Pirotu), čim stigne optika do mene u pi, prelazim na istu. Ipak mnogo više se dobije nego što se izgubi (zbog te stavke u ugovoru). Tako ja gledam.
Ако ово треба да буде клуб хејтера и пошто не сме ништа позитивно да се напише јер одмах испадам да сам запослен, заиста нема сврхе ни да пишем.
Наставите у стилу да комшији цркне крава слободно.
poglavicas je napisao(la):Smatram da opetateri treba da ponude i pakete bes UO, al da se plati setup. Ipak neko treba da dovuče taj kabl do tebe i da ti da besplatno da koristiš ONT, ruter...
Tačnije, čitaju i prate ovu temu jako jako često, čak su u jednom navratu tražili da se ukinu neke informacije iz teme jer eto tako, ali su dobil isrednji prst.
Neki od stalnih učesnika teme su u stvari zaposleni ovog nesrećnog provajdera.
Razmisljam da sa sbb-a predjem na exe net, u Nisu.
Meni je ugovor istekao u sbb-u, sad ste me zbunili, nadam se da mi nisu produzili ?
Ja na takvo nesto ne pristajem, i sada prvi put cujem, pominjwte da je tako u mts-u, exe-u...
Sad ne znam dal je i u sbb tako [emoji20]
Presao bih sa duo silvera na optiku 35/3
I tv
1000 dinara jeftinije nego sto sada placam
Da napomenem da mi je tv totalno ne bitan
Bitno da ima nase kanale, neki filmski, i arenu ili sportklub..
Ostale programe ne gledam
Pa ne mozes, potpisao si ga? Nisi gledao da stoji da je na 99 godina. Koja je razlika? Trenutno je vidis kao 50x, ali vremenom se lako pomeri granica, i ljudima to izgleda normalno, a nije.Kad stave da se ugovor produžava na 99 godina, onda im raskinem ugovor bez penala.
+1, to je jedina stvar koja bi smela da se naplati kao razlika.Smatram da opetateri treba da ponude i pakete bes UO, al da se plati setup. Ipak neko treba da dovuče taj kabl do tebe i da ti da besplatno da koristiš ONT, ruter...
A što se tiče produženja ugovora, mislim da bi im najboje bilo da korisnicima ponude neke benefite za produženje na novi period, bar mesec, dva, tri gratis, neki popust, nešto, pa ko želi, potpiše aneks na novi period. I bilo bi dobro da recimo pozovu korisnika i ponude mu tako nešto. To bi bilo krajnje fer.
Tako bi po meni i vuk bio sit i ovce na broju.
A vecini nas je to bas plusKod exe neta mi se ne svidja opcija da ne mogu da razdvojim tv od neta. Odnosno moze samo net, a samo tv ne.
To su sebe zeznuli realno. Verujem da ima veci broj onih koji bi samo TV nego samo net.
Ima li promotera za ExeNet, kao sto je za SBB/RV, da nude nesto van zvanicnog cenovnika? Ugovor bez one perpetual-lease klauzule, barem?
Kod njih to malo drugačije ide. Na primer ja sam potpisao ugovor u decembru 2016 za brzinu 50/5. Nekoliko meseci kasnije, tačnije 01.03.2017. su povećali brzine u paketima i to je važilo za nove korisnike i za postojeće koji su potpisali ugovor počev od 01.10.2016. tako da je i mene zakačilo povećanje brzine pa sad imam 60/6.Hoce li biti nekih povecanja brzina, da sacekam jos malo ?
Vidim da se pisalo o tome...
Merkam prvi duo paket, od 1999 dinara (35/3 net i 150tv kanala)
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
A koliko plaćaš ako nije tajna?
Aha, ti imaš onaj paket samo internet. On je i dalje 50/5. Ja imam duo TV+Net za 2280, on je bio 50/5 pa je prošle godine povećana brzina na 60/6.1590 mesecno, jer sam uzeo ugovor na 12 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari