Lanikor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2016
- Poena
- 705
Ma nisu ozbiljna firma. To sam odmah video kad su prvi put bili. Vozni park neki putnicki auto (verujem privatni putnicki auto) sa lomom u gepeku i merdevinama na krovu.. Iako sam pitao dali dobijam novu opremu (korisnicki servis telefonom) rekli su da a dali su mi stari ruter ( koji su posle 2 meseca zamenili drugim isto polovnim) i doduse (cini mi se) nov android. Od mene su trazili nekakav srafciger..... No to nije bitno.... Oni momci sto rade svaka cast nemam reci... E sad ovo napisano je totalno nebitno ali ostavlja los utisak. Bitno je dali sve radi kako treba.. Kod mene ne kod nekih mozda
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Ako te ne mrzi upadni u podesavanja rutera i probaj da promenis ovo sto sam ti rekao "WAN Port Settings" ili tako nesto se zove, videces ima ponudjeno 10M Duplex i jos neke opcije sa 10 i 100 na pocetku, stavi na 10M Duplex.
Inace ovo za automatsko produzenje ugovora se slazem apsolutno da je pilicarska fora i to ona najgora, da nisam procitao ovde ne bih ni znao to. Nijedna normalna firma u Srbiji to ne radi.