Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ja bih menjao exe wifi za 56k modemski internet

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

U kom delu Nisa zivis? I ja sam pre exe optike imao wifi kod exe-a sa iptv-ijem, sve je bilo kako treba, sve vreme. Telekom ADSL losije radi od Exe Net Wifija, 100% je tako, imao sam oba.

Ma kakvi.. kukam za box koji sam iskljucio. Bio jw protoka 8/1 i za dve god nije prekinuo 2 puta. Ovaj exe je 14/2 a vezu sa tim nema. Prekida po 10 puta u toku veceri. Igranje original cs go ili dota na exe ni u snu.

Ma kakvi.. kukam za box koji sam iskljucio. Bio jw protoka 8/1 i za dve god nije prekinuo 2 puta. Ovaj exe je 14/2 a vezu sa tim nema. Prekida po 10 puta u toku veceri. Igranje original cs go ili dota na exe ni u snu.

Promeni wifi provajdera, verovatno ima jos nekih u tvojoj okolini.

Ni ja svoj ADSL za tvoju optiku. Kad ti budes imao PPPoE sesije po 200-300 dana neprekidno ko ja razmislicu da predjem na tvoj FTTH.

Svako ima svoje prioritete, a inače blago tebi kad nemaš 200-300 dana prekide u napajanju električnom energijom. Ja na VDSL-u ne bi mogao 200 dana da sastavim sve i da imam agregat. Istureni stepen nema. Dovoljne su mi PPPoE sesije bez prekida 30 dana. Puna kapa.

Svako ima svoje prioritete, a inače blago tebi kad nemaš 200-300 dana prekide u napajanju električnom energijom. Ja na VDSL-u ne bi mogao 200 dana da sastavim sve i da imam agregat. Istureni stepen nema. Dovoljne su mi PPPoE sesije bez prekida 30 dana. Puna kapa.

Evo za tebe informacija pravo iz telekoma da istureni stepeni imaju rezervno napajanje ali ne svi. A nemaju svi iz razloga koji sam ti naveo u drugoj temi. Ako toliko cesto imate nestanke struje onda je telekom trebao tu da reaguje i da postavi rezervno napajanje. Slazem se da je i 30 dana puna kapa ali kad izuzmemo te probleme sa nestankom struje slozices se da radi vrhunski, bez prekidanja konekcije i bez variranja brzine.

Ja ne znam za mene je jedan dan premija bez prekida konekcije exe.net

Exe.net najveca greska koju sam mogao napraviti, moje muke sa njima traju vec 6 meseci. Iptv radi ocajno, u popodnevnim casovima dolazi do zamrzavanja, kasnjenja tona u odnosu na sliku, ponekad radi kao slidesou sa 2 fps. Zamrzavanje slike po nekoliko puta na dan i kora se komplet oprema resetovati da bi proradio. Internet vecinom dana radi ok, uvece hoce da prekida, za online gejming neupotrebljiv jer je packet loss katastrofa u igricama te za te potrebe uzimam telekomov net od komsije. 6 meseci oni ne mogu da mi rese problem, ja imam sve snimljeno, rad iptv test protoka za sve vreme. U dilemi sam dali da ih tuzim, imam otvoreni tiket u njihovom sistemu za podrsku sa gomilom snimaka rada iptv i problema sa internetom za svih ovih 6 meseci, jedino sto oni rade je zatvaranje tiketa i iznosenje nekih nebuloza tipa da mi racunar nije ok dok ga ja svakodnevno otvaram novim dokazima o problemu. Za sve one koji razmisljaju o potpisivanju ugovora sa ovim provajderom neka procitaju clan 12.2 iz ugovora. Ovakve nebuloze prolaze samo u Srbiji

Ako zelis da resis ove simptome nemoj uopste da ih zoves da ti dolaze i da menjaju opremu jer tako oni samo kupuju vreme. Sve te probleme sa wifi antenama sam i ja imao, i to zbog toga sto gospoda iz exeneta na jednoj anteni prikace 500 korisnika da hvata signal i antenu opterete i onda svima pocne da secka, jer je tako jeftinije njima. To sto oni dolaze i kao menjaju ti opremu to samo kupuju vreme. Ako zelis da se resisi tih problema imas dve opcije.
Prva da raskines ugovor jer imas snimke kako im radi televizija a nista nisu popravili, i druga da im trazis da ti expresno uvedu optiku. Inace ovako samo ce da te zavlace a ti ces samo da im placas a oni ce da te lazu, kako rade na tvom slucaju, pa ce da ti menjaju antenu (kao jaca ce da bude a u stvari ti je isti djavo) i tako ce da te vozaju a ti ces da im placas punu cenu za delimicnu uslugu koju oni tebi pruzaju.

Moj iskreni savet sutra pravo kod njih u podrsku, pokazes im snimak i kazes. Imate 24 sata da mi uvedete optiku ili raskidam ugovor, imam snimke kako mi radi tv imam prepiske na mailu, vi nista uradili niste po tom pitanju i ja vise to ne zelim da placam. I videces kako ce odmah da se stvore i kako odmah menjaju pricu.

Poslednja izmena:
Ja ne znam za mene je jedan dan premija bez prekida konekcije exe.net

Joj brt pa gde IPTV preko wireless-a jos 14/2 paket.... Tu vise nije problem ni do samog provajdera, prenatrpan je frekvencijski opseg, jedni druge ometaju, ubistvo ali opet treba da ti bude omoguceno ono za sta si potpisao ugovor.

Ako zelis da resis ove simptome nemoj uopste da ih zoves da ti dolaze i da menjju opremu jer tako oni samo kupuju vreme. Sve te probleme sa wifi antenama sam i ja imao, i to zbog toga sto gospoda iz exeneta na jednoj anteni prikace 500 korisnika da hvata signal i antenu opterete i onda svima pocne da secka, jer je tako jeftinije njima. To sto oni dolaze i kao menjaju ti opremu to samo kupuju vreme.

Apsolutna istina! Ali ajde da ne ispadne da hejtujem posle me prozivaju da trolujem temu.

Poslednja izmena:
I mene su isto napadali ovde vezano za to, ali dobro znam kakvih sam problema imao sa njima dok sam bio na tom prokletom wifi netu, tako da ni botovi ne mogu da im pomognu.

Poslednja izmena:
Ako zelis da resis ove simptome nemoj uopste da ih zoves da ti dolaze i da menjaju opremu jer tako oni samo kupuju vreme. Sve te probleme sa wifi antenama sam i ja imao, i to zbog toga sto gospoda iz exeneta na jednoj anteni prikace 500 korisnika da hvata signal i antenu opterete i onda svima pocne da secka, jer je tako jeftinije njima. To sto oni dolaze i kao menjaju ti opremu to samo kupuju vreme. Ako zelis da se resisi tih problema imas dve opcije.
Prva da raskines ugovor jer imas snimke kako im radi televizija a nista nisu popravili, i druga da im trazis da ti expresno uvedu optiku. Inace ovako samo ce da te zavlace a ti ces samo da im placas a oni ce da te lazu, kako rade na tvom slucaju, pa ce da ti menjaju antenu (kao jaca ce da bude a u stvari ti je isti djavo) i tako ce da te vozaju a ti ces da im placas punu cenu za delimicnu uslugu koju oni tebi pruzaju.

Moj iskreni savet sutra pravo kod njih u podrsku, pokazes im snimak i kazes. Imate 24 sata da mi uvedete optiku ili raskidam ugovor, imam snimke kako mi radi tv imam prepiske na mailu, vi nista uradili niste po tom pitanju i ja vise to ne zelim da placam. I videces kako ce odmah da se stvore i kako odmah menjaju pricu.

Ne zovem ih vise, postavljam im slike i snimke u njihovom sistemu za podrsku, prijavio sam ih Ratel-u a ovaj tiket koji sam otvorio tamo sa gomilom slika i snimaka koje postavljam skoro pa svakog dana eventualno cu da upotrebim na sudu kao dokaz da sam 6 meseci trazio da poprave problem dok oni odgovaraju glupostima tipa koci vam racunar itd...

Druze razumem te u potpunosti, kroz isto sve sam i ja prosao, isto sam dobijao tako neke nebulozne izgovore. Te tikete samo cuvaj i svaki speed test i svaku prepisku na tiketu. Ako dodje do suda tu su tvoji. Ako tebi u ugovoru stoji brzina 14/2 oni su duzni da ti tu brzinu i obezbede. Tako da uzivaj i samo hrabro!cheers

I mene su isto napadali ovde vezano za to, ali dobro znam kakvih sam problema imao sa njima dok sam bio na tom prokletom wifi netu, tako da ni botovi ne mogu da im pomognu.

Naravno, ovo nije tema "Cestitke i pozdravi" nego iskustva i cinjenice svidjalo se to nekome ili ne.

Druze razumem te u potpunosti, kroz isto sve sam i ja prosao, isto sam dobijao tako neke nebulozne izgovore. Te tikete samo cuvaj i svaki speed test i svaku prepisku na tiketu. Ako dodje do suda tu su tvoji. Ako tebi u ugovoru stoji brzina 14/2 oni su duzni da ti tu brzinu i obezbede. Tako da uzivaj i samo hrabro!cheers

ne znam kako da postupim, kako da raskinem ugovor.... poslao sam zahtev za raskid jos pre skoro 2 meseca a njihov odgovor je bio da ce stvari popraviti a o ugovoru ni rec.... Dali da ih tuzim ili da jednostavno prestanem da placam ne znam

Kada bi ih tuzio tu moras da mislis na vreme koje ce da traje taj proces i naravno na novcanu moc tokom celog procesa (takse, advokat...) Najbolje bi ti bilo da odes sutra kod njih i da trazis ili da ti uvedu optiku, jer na optici ces da progledas a ako ne zelis optiku, onda da na osnovu ovoga sto nemas (14/2 brzinu) ono sto ti njima placas da trazis da ti se raskine ugovor i da ne placas penale za prevremeni raskid. A za to imas osnova jer oni ti nisu omogucili uslugu koju ti njima placas. Tako da razmisli sta ti najvise odgovara pa tako i postupi.

Poslednja izmena:
Onda sutra odes kod njih iskopiras sve sto imas od dokaza, prilozis i video zapise, i trazis raskid ugovora bez penala. To moraju da ti ispune jer kako i sam kazes nema mogucnosti za optiku a wifi ne mogu da poprave i jednostavno zelis da raskines ugovor jer nisu ispunili za 6 meseci ono sto ti njima placas. I morace da ti raskinu ugovor.
I nemoj samo da popustis jer ce i tada da te zavlace kako ce da rese problem, lepo im kazes da si cekao 6 meseci i da su imali dovoljno vremena da ispune ono sta ti njima placas i sta si potpisao u ugovoru.

Poslednja izmena:
Ne bi me cudilo da koci do boxa posto aplikacija exe tv je stb emu prepravljen koji simulira mag250 ili 254.
Pozdrav

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Nikako da mi odgovoris odakle si. Da li je tvoj interes da raskines ugovor ili da resis problem? Sta ako ti je problem samo do rutera, ili do nekih tvojih instalacija? Nisu oni *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i da ti ne daju neko resenje ako je do njih problem.

Ako ti je android vezan na wireless, vezi ga kablom da ti ne zeza. Koliko je udaljen ruter od androida i tvog kompjutera? Vidi menjaj frekvencije. Istrazi malo.

Onda sutra odes kod njih iskopiras sve sto imas od dokaza, prilozis i video zapise, i trazis raskid ugovora bez penala. To moraju da ti ispune jer kako i sam kazes nema mogucnosti za optiku a wifi ne mogu da poprave i jednostavno zelis da raskines ugovor jer nisu ispunili za 6 meseci ono sto ti njima placas. I morace da ti raskinu ugovor.
I nemoj samo da popustis jer ce i tada da te zavlace kako ce da rese problem, lepo im kazes da si cekao 6 meseci i da su imali dovoljno vremena da ispune ono sta ti njima placas i sta si potpisao u ugovoru.

A sta ako oni mogu da dokazu da je sa njihove strane sve u redu?

Vrh Dno