Šta je novo?

Exe Net - iskustva

I meni to smeta u ugovoru, ali generalno po meni ništa toliko vredno pomena. Usluga je zaista tip top pa sa druge strane nemam potrebe da raskidam.

Pošto sam radio u drugom provajderu pre, potpuno razumem sa njihove strane zašto je to tako. A sigurno je razlog sledeći. Oni moraju da vam obezbede optički privod tj da dovedu optiku do vaše kuće ili stana. To nije besplatno a oni to NE naplaćuju. I pošto sam radio gde sam radio, znam koliko je to skupa operacija. Oni su mogli da nemaju tu stavku u ugovoru i da vam naplate setup jer želite optiku ili da na neki način obezbede sebe da će od vas imati određeni prihod i da kabal i oprema nije uzalud i bačena.

Kad su oni krenuli da rade, bilo je nezamislivo za firme da obezbede jednostavno optiku od nekog drugog operatera ili ako je bilo moguće to im je dosta naplaćena od tih istih firmi tipa Telekom, SBB i drugi tipa Kopernikus gde sam radio.

Svaka strana ima zašto i zato.

U ovom trenutku ja sebe ne bih mogao da zamislim ni na jednom drugom provajderu osim Exe Net-a jer je kvalitet ipak kvalitet kod njih. I da hocu da raskidam stavio bi reminder na telefonu.

Takođe sam čuo da je u pripremi novi zakon o zaštiti potrošača i da će svi provajderi imati stavku da možeš da raskineš ugovor kad hoćeš jer će se to sadržati u zakonu. Tako da uskoro i nema šta da se brine oko ovog jer će to zakon urediti na štetu provajdera ili kako se sad popularno nazivaju operateri.

Kakve sad to ima veze s optikom isti je slucaj i sa wifi korisnicima i za njih vaze isti uslovi. Nemoj samo o kvalitetu...

I treba tako, pa ce mnogo vise ceniti korisnike nego sto je sada slucaj.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja se ne zalim na njih od kad sam na optici, dok sam bio na wifi svaki drugi dan sam ih smarao jer im je wifi uzas. Tako da ako mozete zaobilazite im wifi u sirokom luku, dok kad je rec o optici tu sve pohvale. Ja sam recimo hteo da raskinem ugovor da bih spojio kablovsku i net kod Jotela, jer mi je Jotelova kablovska bolja od njihove i placao bih jeftinije mesecno. Dok ovako dok placam kablovaku Jotelu a net exenetu skuplje mi ispada. Jos ovo sto su mi uradili da bi me zadrzali jos tih godinu dana, e sad samo zbog toga cu da im raskinem ugovor, i vec imam u podsetniku datum kada trebam da odem.

Poslednja izmena:
Ja sam recimo hteo da raskinem ugovor da bih spojio kablovsku i net kod Jotela, jer mi je Jotelova kablovska bolja od njihove i placao bih jeftinije mesecno. Dok ovako dok placam kablovaku Jotelu a net exenetu skuplje mi ispada. Jos ovo sto su mi uradili da bi me zadrzali jos tih godinu dana, e sad samo zbog toga cu da im raskinem ugovor, i vec imam u podsetniku datum kada trebam da odem.

Auuuuuu slatko si me nasmejao. Jotelova kablovska bolja..... hahahahahah. Slazem se da to automatsko produzavanje ugovora (na 1 ili 2 god, sve zavisi na koliko ste potpisali) nije dobra stvar i da bi treblo recimo da obaveste korisnike 2 meseca pre isteka - pozovu da potpisete novi ili kako god, i da "mozda" je neki manji protok odnosno paket jeftiniji kod jotela (imaju foru da invalidi placaju 50% cene sto mnogi koriste), ali da je kablovksa bolja milsim.....
Prvo kvalitet je nebo i zemlja - od kanala do interneta (koksijalni kabl i optika...), drugo izbor kanala - mnogo veci i bolji je kod EXE-Neta tako da je to toliko smesno sto pricas...

Da se razumemo, ne branim ih jer i ja sam korisnik koji zeli da za svoj novac dobije i bolje i vise. Imaju mane kao i svi - nedostatak kanala na koje ekskluzivno pravo ima SBB (Sport Klub i jos po neki da ne nabrajam sada, onda HD varijante Foxa Nacionalne Discovery i ostalih koji idu u HD a kod EXE-Neta su u SD). Ali opet veliki broj kanala, dosta njih u HD, otkljucano i mozes da gledas bez dodatnih uredjala na svakom TVu koji poseduje DVB-C tjuner, opticki internet koji realno radi fenomenalno je neuporedivo sa jotelovom nazovi kablovskom. I tu bih dodao da je mana odnos 10:1 - opet je ok jer mnogi ne daju ni toliko, a opet ima i onih koji daju 1:1 po slicnoj ceni. Eto da je odnos 2:1 sto se tice intreneta bilo bi savrseno.

Inace, meni to automatsko obnavljanje na 2 god licno ne smeta, cak mi i odgovara jer nema potrebe da idem potpisujem, razmisljam sta kako gde, ako zelim da raskinem odem kazem zelim da raskinem i cao zadravo.
A sa druge strane mogu da se kladim da bi vecina vas bila 3 puta gora da ste vlasnici. Drugacije se prica i gleda kad si korisnik, a drugacije gledas kad ulozis novac, vreme, trud itd... svako zeli da sacuva svoje kako zna i ume - preko kvaliteta, pa do nekih bezobraznih stavki u ugovoru, sto opet nazalost sama drzava to dozvoljava jer jedostavno ne brine dovoljno o svom narodu. Nije ok prema nama korisnicima, ali opet procitali smo sta smo potpisali, potpisali, tako da....

Poslednja izmena:
Ne vidim samo svrhu ovog "hahahaha" u tvom komentaru... Lepo sam napisao da je MENI bolja Jotelova kablovska a tebi sta odgovara ne ulazim u to. Jer sam JA imao prilike kod drugih da vidim izbor kanala kod exeneta i MENI se to ne svidja.

Nikada mi nece biti jasno zasto postoje ovakvi pojedinci koji po svaku cenu brane tako neke firme. Postajate dosadni kao oni na pumpama kad pocnu da napadaju da kupim cokoladicu. Covece aman okani me se gledaj svoja posla ja nista nisam reko sto ti koristis exenet niti sam poceo da se ubedjujem ovde s tobom. Jednostavno meni je Jotel bolji po pitanju kablovske i to je to, nisi ti duzan da meni otvaras oci, gledaj ti sebe i svoja posla.

Poslednja izmena:
Kod Jotela ne moze samo Net ili moze?

Moze, imas na njihovom sajtu pa baci pogled.

Poslednja izmena:
Ne vidim samo svrhu ovog "hahahaha" u tvom komentaru... Lepo sam napisao da je MENI bolja Jotelova kablovska a tebi sta odgovara ne ulazim u to. Jer sam JA imao prilike kod drugih da vidim izbor kanala kod exeneta i MENI se to ne svidja.

Nikada mi nece biti jasno zasto postoje ovakvi pojedinci koji po svaku cenu brane tako neke firme. Postajate dosadni kao oni na pumpama kad pocnu da napadaju da kupim cokoladicu. Covece aman okani me se gledaj svoja posla ja nista nisam reko sto ti koristis exenet niti sam poceo da se ubedjujem ovde s tobom. Jednostavno meni je Jotel bolji po pitanju kablovske i to je to, nisi ti duzan da meni otvaras oci, gledaj ti sebe i svoja posla.

Lepo ti je Viper napisao. Mnogo si smesan sa svojim pisanijem. Jotel kablovska je bolja samo onome ko nikad nije koristio Exe Net kablovsku, inace u praksi to je Exe Net pa deset mesta pa Jotel. Ocigledno da nemas veze ni kako Exe Net kablovska izgleda nego si dosao da pises o Jotelu sto se vidi iz tvog zadnjeg posta:

Moze, imas na njihovom sajtu pa baci pogled.

Broj postova u ovom trenutku ti je 23 i 80% si pisao ovde.. pametnome jasno.

Da nisam korisnik Exe Net-a pa da mi punis glavu kako Exe Net ne valja, ovako mi je smesno sve sto napises.

Vidim ali ne znam stvarno o cemu je tu rec, ja skoro bio do jednog druga on ima njihov net i bas merili da vidimo kolika ce biti brzina i na speedtestu 50/4 mu izmerio, kao sto stoji u ugovoru i na sajtu kod njih.

@bojanmladenovic decko gledaj svoja posla, posto vidim da si sa tvojih 72 posta veoma kompententna licnost.

Poslednja izmena:
Nznm sto se prepirete sad nek svako koristi ono sto misli da je najbolje za njega. Svejedno i jedni i drugi imaju gomilu ****** kanala, kome treba 300 kanala od kojih su najmanje 250 ******.... Ne treba mi kvantitet ocu kvalitet. A Jotel jeste gori sto se tice kvaliteta slike i ponude kanala ali su pouzdaniji, mislim na smetnje, gubljenje kanala, pikselizaciju slike itd. i tu nema govora.

Nznm sto se prepirete sad nek svako koristi ono sto misli da je najbolje za njega. Svejedno i jedni i drugi imaju gomilu ****** kanala, kome treba 300 kanala od kojih su najmanje 250 ******.... Ne treba mi kvantitet ocu kvalitet. A Jotel jeste gori sto se tice kvaliteta slike i ponude kanala ali su pouzdaniji, mislim na smetnje, gubljenje kanala, pikselizaciju slike itd. i tu nema govora.

Ja sam kompetentniji na ovu temu i od tebe i njega. Koristio sam Jotel, na drugoj lokaciji SBB i Exe Net koristim sad na obe. Dobro znam kako sva tri rade. To sto si napisao u zadnjem postu veze nema. Dalje, ti koristis telekom, kako ti mozes da znas sta bolje od ova tri radi? Rekla kazala?

To bi isto bilo kao kad bi ja pisao kako radi Telekom i IPTV. Iako sam jednom koristio, nedovoljno je dugo i necu da pricam o tome. Jotel pozudaniji, jel si ti svestan sta si napisao ? Naravno da nisi jer nikad isti nisi ni koristio. A nisi ni Exe Net, kako bre mozes da znas? Ovde dodje svako i prosipe glupost kako stigne po fazonu rekla kazala.. A moderatori, to izgleda izumrla vrsta ovde.

Kompetentni ne laj mnogo, prosipaj tvoju kompetentnost tvojim prijateljima i drugarima...

Sta si ti ovde neki exenet placenik pa niko ne sme da iznese iskustvo ili si ti blagosloven pa jedini imas tu mogucnost da koristis vise provajdera.

Za razliku od tebe ja znam kako radi i Telekom i Jotel i Exenet pa sam malo kompetentniji od tebe, ali samo malo posto si ti veliki strucnjak, pa kad mozes ti nekog napamet da proglasavas nekompetentnim i da pricas da lupa gluposti ja necu da budem bezobrazan ko ti nego cu reci da si za nijansu nekompetentniji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Lepo ti je Viper napisao. Mnogo si smesan sa svojim pisanijem. Jotel kablovska je bolja samo onome ko nikad nije koristio Exe Net kablovsku, inace u praksi to je Exe Net pa deset mesta pa Jotel. Ocigledno da nemas veze ni kako Exe Net kablovska izgleda nego si dosao da pises o Jotelu sto se vidi iz tvog zadnjeg posta:

Da nisam korisnik Exe Net-a pa da mi punis glavu kako Exe Net ne valja, ovako mi je smesno sve sto napises.

Potpisujem 100% ..

Skoro ste isto tako došli sa nekim userima da pričate o NET Netu pa ste napravili temu na kojoj niko ne piše. Sad vam je malo na temi o Jotelu pa ste došli ovde da prosipate gluposti o njima. Da nisam koristio Jotel pa da ne znam šta je Jotel i da vam poverujem :)))))

Miloše, ovde treba da se piše o iskustvu sa Exe Netom a ne o ne iskustvu. Ako stvarno ne koristiš Exe Net već Telekom, mislim da nikako ne možeš da doprineseš temi. Xodus se ovde pojavio niotkuda i piše sve i svašta na račun Exe Neta u korist Jotela. A svako zna iz Niša ko je mnogo bolji od ova dva (Exe Net). Verovatno je to Bojanu zasmetalo. Takođe ovo nije tema ko je bolji već iskustva o Exe Netu.

Kompetentni ne laj mnogo, prosipaj tvoju kompetentnost tvojim prijateljima i drugarima...

Sta si ti ovde neki exenet placenik pa niko ne sme da iznese iskustvo ili si ti blagosloven pa jedini imas tu mogucnost da koristis vise provajdera.

Ne koristis Exe Net vec Telekom. Cuti, sedi 1 .. kad predjes na Jotel, objasni nam razliku.

Ljudi to sto vi mislite da ga drugi nisu koristili ili ga ne koriste i nemaju iskustva onda ste u velikoj zabludi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne koristis Exe Net vec Telekom. Cuti, sedi 1 .. kad predjes na Jotel, objasni nam razliku.

Otkud ti care znas sta ja koristim a sta ne, kako si siguran? Jesi li vidovit? Na osnovu cega tvrdis?

@gagi018

Ja nisam doso ovde da pricam kako je Jotel bolji vec sam rekao da je Exenet bolji po pitanju kvaliteta slike i ponude kanala a da Jotel ima neke druge mizernije stvari pouzdanije.

Ako se ne slazete s tim lepo recite a ne da prozivate ljude ovde da su dosli da pljuju po exenetu i da ih omalovazavate na neki nacin.

Poslednja izmena:
@bojanmladenovic Kao prvo imas na 77 strani post broj 1152 moj ugovor sa exenetom, tako da sam veoma kompententam da pisem o njima posto je ovo cini mi se treci ugovor, a takodje imam Jotelovu kablovsku pa sigurno jedno 8-9 godina ne znam tacno koliko, tako da sam i za njih veoma kompententan da pisem. Ovde lepo pise naslov teme "Exe net - iskustva"

Tako da mogu da napisem sta mi se svidja sta mi se ne svidja, zato zelim da odem i kod kog hocu da odem. A tebi ako to smeta to je tvoj problem. I nema potrebe da budes tako nepristojan i arogantan kao da je ceo svet tvoj. Koristi ti slobodno njihovu kablovsku niko ti ne brani ali MENI jos jednom cu da napisem MENI ne odgovara i to je to.

Poslednja izmena:
Xodus, ti znaci koristis Exe Net internet i kablovsku pa si kompetentan ? I ujedno imas i Jotel, 7-8 godina isto to ? Koliko vidim ovaj ugovor nisi ni potpisao ako je tvoj, sta je problem onda?

Da si mao bolje citao sa prethodnih strana video bi da imam njihov internet a ne i kablovsku, ali sam bio kod nekih ljudi koji je imaju i video kakva im je kablovska i meni to ne odgovara jer razumes sad? A sto se ugovora tice on se potpisuje u dva primerka, valjda sam prvi primerak koji ide njima potpisao a ovaj za mene nisam, ne znam ne secam se, jel to sad neki problem? Jel treba u ugovoru da stoji potpis xodus? Ne razumem te u opste sta zelis time da kazes... Ne zelim da imam 200 ruzicastih kanala i kojekakve ostale glupe kanale. U jotelu imam 5 arene, mogu da razvucem splitere koiko god zelim za svaki tv da ne placam dodatno, imam na svakom tv-u i Kodi gde imam i sport klub, i zasto biha ja njima placao za 200 ruzicastih kanala i za dodatne televizore ne zelim to.

Poslednja izmena:
Ne brini se ti za mene lepo sam ja video. Internet wifi im je pravi ocaj, tek kad su mi ubacili optiku pre godinu dana progledao sam.

Imas isto moj post pod brojem 1173 na prethodnoj strani vezano za net. Tako da sledeci put kad krenes na nekog bolje procitaj nekoliko strana unazad a ne odmah da napadas i da lupetas.

Poslednja izmena:
Ne lupetam ja. Ono sto sam napisao za tebe odnosi se na kablovsku sto si pisao. Nemas a znas. Video si kod drugih. Za internet mi nije ni palo napamet jer si pisao o kablovskoj.

Pa jel problem sto sam vido kod drugih ne razumem? Ne smem da odem kod nekog ko ima i dok pijemo kafu da vidim kakva im je kablovska? Jel trebam da potpisem ugovor da bih video? Kakav si to covek omg....

A sto ne kazes ti kakav im je wifi, kad toliko volis exenet, i kad ih toliko branis, sto ne kazes kakva im je i televizija preko wifi?? Nemaju svi optiku druze. Tako da bolje bi ti bilo da gledas svoja posla i da ne zabadas nos tamo gde mu nije mesto.

Poslednja izmena:
Eto slucajem sam i ja korisnik i ono sto si dao kao komentar nije u skladu sa onim sto ja vidim. Ja to gledam svaki dan a ti si video kod drugih.

Poslednja izmena:
Ti gledaj za sebe a ja cu za sebe. Jer ovde lepo pise "Exe net - iskustva" gledao ja kod drugih ili ne gledao ja sam steko takvo iskustvo i to je to. Sedi 1.

edit: sta ne vidis 200 ruzicastih kanala? Da nisi daltonista onda....

Poslednja izmena:
Ima ih do 40-50 a ne 200 .. Dakle posto Jotel nema pink kanale, on je bolji na kablovskoj ? Sedi dole 1

Nazad
Vrh Dno