Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Stalo im je do sto veceg broja korisnika i da te vezu ugovorom. Mislis da ce ostali korisnici koji su dobili taj ruter koji brljavi na koriscenje biti pozvani da im zamene za taj TP-Link koji je ok... Naravno da nece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вероватно хоће ако и њима нешто брља а ако им добро ради, зашто би мењали? Ионако их одавно немају а и питање је колико су их имали и чему служе код тих корисника. Можда ускоро набаве треће па ће њих да деле.
Наравмо да им је циљ да имају што више корисника, коме није?

Stalo im je do sto veceg broja korisnika i da te vezu ugovorom. Mislis da ce ostali korisnici koji su dobili taj ruter koji brljavi na koriscenje biti pozvani da im zamene za taj TP-Link koji je ok... Naravno da nece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bih rekao. Ja kada sam želo da mi daju na probu 2-3 nedlje beplatno nisu hteli. Kod drugog operatera sam skoro 8 godina. Zadnih 6 meseci imam 50/2 MG, a pre 20/1. I sada je treba da im verujem na reč da su bolji :D Sada sam opet kod starog operatera na 2 godine (3 meseca po dinar), a dotle će valjda i optika da dođe.

Не знам детаље, на шта си мислио да ти дају 2-3 недеље да пробаш? Ако је нека wireless варијанта, то су још и могли, вероватно ниси наишао на неког ко зна да продаје па би некако решио тај проблем. Ако си мислио на оптику, ту већ има много тога да се одради, под условом да имаш оптику у згради.

За wireless и не знам како ради, то ионако зависи од много тога, комшија је имао проблеме са пуцањем везе или губљењем (IPTV) теве сигнала и одмах је узео оптику када су ушли у зграду. Више ниједан проблем.

Ја сам пре њих имао СББ који је радио савршено али ми је било прескупо и нисам много размишљао, за прилично мање пара FTTH са већом брзином и мало слабија телевизија. Са оптиком нема и углавном и не може да буде проблема па интернет ради без грешке. За ових пар година је био један прекид па сам их звао, рекли су да је неко прекинуо кабл у комшилуку и да раде на томе ... после можда пола сата је прорадило. Имао сам и проблем са рутером који није могао да одради посао па сам тражио замену и добио.

У сваком случају си могао да нађеш све информације и искуства по форумима, па и овде, не знам зашто би ти сметало ;) да имаш 90/9 или и 140/14 за вероватно мање пара него сада. А надам се да ускоро и повећају брзине, не знам чему би ми то служило али не смета.

Na sajtu u sekciji novosti piše da je omogućena usluga 120 sati unazad i to je sve, nikakvo dodatno objašnjenje. Da li za ovu uslugu mora da se uzme dodatni uređaj ili preko postojećeg STB-a, i šta sa nama koji gledamo direktno na TV-u bez STB-a?
http://www.exe-net.net/novosti/exe-net-120-unazad

Писао сам о томе, дају андроид бокс који повежеш на рутер (жицом или бежично) и каблом на неки телевизор и у њему покренеш апликацију exeTV. Уз неке пакете иде фрај, код неких се доплаћује. Не знам да ли се појавио ценовник и кад ће, у флајерима које можеш да нађеш код њих то одавно постоји.

To preko android box-a sam znao, ali pošto su stavili info na sajt pomislio sam da su možda nekako omogućili svim korisnicima digitalne televizije ovu uslugu. U svakom slučaju hvala za info.

Вероватно је и то у плану али је потребно да се замене пријемници а то ће вероватно да потраје. Мислим да је 120ч уназад на телевизору без СТБ-а или андроид бокса под знаком питања, теоретски можда ако омогуће да се поменута exeTV апликација користи на неком андроид телевизору али је то лоше решење јер немају сви такве телевизоре. У сваком случају андроид бокс није лоше решење, може да се искористи и на неком телевизору који нема DVB-C пријемник.

Хм, заборавио сам да напишем, када сам узео андроид бокс узео сам и флајер где је писало уз које пакете иде фрај али је писало и да се уз неке добија више СТБ-ова, конкретно уз мој пакет 3, уз јефтинији 2 ... скоро сам ишао тамо и узео нови флајер, избацили су ово о додатним СТБ-овима.

Bio danas do poslovnice da platim račun i da vidim za taj android box. Za moj paket se doplaćuje 300 rsd mesečno, ili da pređem na veći paket - fiber duo home 2. Pitam da vratim STB a da mi daju android box , kažu ne može. Ništa, hvala lepo i doviđenja.
957824523a1eec91aab4198861d7b611.jpg

Nisam izgleda u toku... Vi sa Fiber Duo Home paketima bi trebali da imate uz net digitalnu kablovsku tv a ako sam razumeo postoji mogucnost da uz to ili umesto toga dobijete uz nadoknadu tj. zavisno od paketa android box tj. mogucnost za IPTV?

Android box sluzi za 120h unazad. Inace vec imamo analognu i digitalnu televiziju.

Znam zasta sluzi i da imate analogno digitalnu tv. Pitanje je bilo da li je ili samo analog/digital tv ili IPTV, ili mozete da kombinujete obe TV usluge.

Poslednja izmena:
Da, mogu da se kombinuju obe usluge, od duo home 2 pa na gore bez nadoknade. Za duo home 1 moralo bi da se doplati 300 din mesečno, za duo basic isto može ali ne znam kolika je doplata.

Дуо пакети су интернет и телевизија (аналогна и откључана дигитална) а ко хоће може додатно да узме андроид бокс за 120ч уназад, углавном бесплатно осим уз јефтине пакете.

Cak i da proradi tako, verovatno ce morati da se pristupa sa ExeNet mreze.

Meni bi to odgovaralo. Koristio bih sa vremena na vreme da vratim neku emisiju koju sam propustio.

Svakako ništa ne bi škodilo da probamo da li bi funkcionisalo.
Svakako bi koristili na EXE-NET mreži, ne verujem da bi funkcionisala van nje.
Nadam se da će se naći neko voljan da izvuče apk aplikacije.

A odakle u Android Boxu taj app?

EDIT: Aha, to je na njihovom Android Boxu? Shvatam.

Poslednja izmena:
Pa verovatno je to njihova aplikacija koju su napravili za potrebe korišćenja unutar njihove mreže i zato ne postoji na PlayStor-u.
Mogao bi neko da okači i sotografiju ili screenshot kako to ustvari izgleda.

Mozda mora i logovanje preko username i password, ali ni to nije problem pošto smo svi ovde korisnici jelte..

Pa da. Ni to ne bi trebalo da bude problem.
Ali još uvek niko ko koristi uslugu da se javi?

Постоји апликација негде међу фајловима у боксу, лако се нађе. Ја сам то једном извукао, инсталирао на мобилни али не ради, вероватно је повезано са MAC адресом конретног уређаја. Нисам касније више ни пробао ... нисам користио ни сам андроид бокс пошто углавном и не гледам телевизију. А знам да су још неки пробали и није ишло, мада не мора да значи и да је нерешиво.

Постоји апликација негде међу фајловима у боксу, лако се нађе. Ја сам то једном извукао, инсталирао на мобилни али не ради, вероватно је повезано са MAC адресом конретног уређаја. Нисам касније више ни пробао ... нисам користио ни сам андроид бокс пошто углавном и не гледам телевизију. А знам да су још неки пробали и није ишло, мада не мора да значи и да је нерешиво.

Tako je, bez MAC adrese nista.

Pozz,

Jel istina da u Exe netovom ugovoru stoji klauzula da kad istekne ugovor, a korisnik se ne izjasni mesec dana da li ga produzava, ugovor se automatski produzava na dve godine?

^ Ovo i mene zanima.

Nazad
Vrh Dno