Da li postoji mogucnost kod ovog provajdera da razveze mrezu na objekat sa 3,4 spratova u svaku prostoriju, kao sto ima u zgradama i da imam prikljucak u svaku sobu za internet i tv, da ne zavisim od jednog koji se uglavnom nalazi u dnevnoj sobi pa se razvode kablovi za internet i tv. Valjda razumete sta sam hteo pitati...![]()
Hvala na odgovoru
Imam ja odštemovano već sve to, u svakoj prostoji je crevo za priključke. Samo je potrebno ako je moguće naravno da se razveže mreža. Prošetaću se i pitati oko toga sigurno, jer mi se ne isplati da sa jednog sprata vučem kablove po celoj kući(nemoguće je kod mene razvlačiti mrežu sa sprata na ostale primera. 3/3( tv/net) po spratu) ako već može sa krova da se razvuče mreža.
Ja imam uslove za optiku. Kakva televizija ide preko nje? Imam plazmu bez DVB-C tjunera.
Много кошта и да се убаце сви пинк канали па их има. Много (ваљда) кошта и гомила HD канала које емитује ехе-нет па их ипак плаћају а немам појма колико се то гледа. Arena HD би требало да буде маркетиншки потез јер се они који гледају спорт лакше одлуче да плате више за HD варијанту преноса. А ни Еуроспорт 1 HD не би био лош потез. Ако би требало да постоји неки спортски HD канал, то су пре Арена или Еуроспорт 1 него супертенис или неки фајтерски. Или би могао да се смањи број HD порњаве и дода Арена.Konkretno Arena HD je za operatera mnogostruko skuplja nego SD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari