DusaN je napisao(la):Pogledaj na www.gamershell.com da li ima jos tih od 14 dana.
"agression countdown" znachi da "drugari" tog NPC pirata ( rat-a) mogu da te napadnu.. ako pomerish misha iznad tog obaveshtenja, dobiccesh popup sa informacijom o tome..macman je napisao(la):moze li mala pomoc oko igre:
Vec 4-ti dan (noc igram) ... ali eto cuda ...kad god sredim pirata, koji je me naravno prvo dobro izresetao, ...umesto ...bonusa u vidu isk_a dobijem "agression coundown 14 min." -pa odbrojava ...na kraju videh da nemam licencu za "kill"
pa sad ako moze objasnite mi to: kako se dobija dozvola ... i zar nemam pravo na odbranu ... da ne odem za hag na kraju![]()
1/2/2006
EVE Players greet the New Year
At 20:44 this evening a new PCU milestone was reached when 22.020 EVE Players were logged in at the same time. CCP's hardware partners are working around the clock to deliver more power to the Tranquility cluster so that the regiment of one unsharded virtual world with no instancing can hold.
kaptoxic je napisao(la):Ouch, igra izgleda impresivno, deluje impresivno, svi je hvalite, svugde je hvale a i strasno volim ovakav tip igara... Jedini problem mi predstavlja kinta i jos veci problem naravno TIME-KILL, jer verujem da se necu odvojiti od EVE pocnem li jednom... Sta da kazem ali "i'm scared" :S: . Skinucu i ja igru pa makar ako nista da probam taj free-trial a i par drugara su zainteresovana. Btw ovo postaje sve popularnije (po mnoooogima najbolji MMO), koliko otprilike ima igraca ukupno? ,)
Impresivno, veoma impresivno :zgran:At 20:44 this evening a new PCU milestone was reached when 22.020 EVE Players were logged in at the same time. CCP's hardware partners are working around the clock to deliver more power to the Tranquility cluster so that the regiment of one unsharded virtual world with no instancing can hold.
LOL!!! Realno...Ja ovu igru preporucujem samo neprijateljima
Objasni zasto polako raste, zbog WOW-a? Kada kazes da 4mil ljudi pici WOW?Na EVE je uspostavljen svetski rekord broja igraca koji igraju svi na jednom serveru, taj broj je trenutno preko 22.000 i polako raste, dobrim delom zahvaljujuci WOW.
Pa na sajtu MMORPG.com EVE je izglasan kao pobednik u 4 od 7 kategorija. To je svakako dokaz kvaliteta igre... Moje misljenje da je cak igra jos dosta kvalitetnija i bolja (bar od drugih naslova) kada je u ovakvom glasanju pobedila dok broj korisnika (playera) ima 40x manje nego WoW (ne racunajuci i druge igre ovakvog tipa a ima ih podosta). Impressive....Ja nikad nisam igrao WOW, niti bilo koji drugi MMORPG i nemogu da pricam dali su bolji ili losiji od EVE, ali su mi ti rezultati neverovatni. Moze biti da je EVE stvarno mnogo bolja igra od drugih?
o, da, vrlo dobro shvatam(o) shta si hteo time da kazzeshmacman je napisao(la):.................
Onaj koji je odrastao uz SF, uz Isaka Asimova citajuci o Carstvu i zaduzbini , koji je igrao Elite na IBM,commodore , amigi i frontier na amigi,pc znace sta sam time hteo da kazem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari